FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
To je **** na biciklu, a ne navijac Zeljeznicara.
Braco i 2020 imali smo dobre protivnike Zorya, Olimpija, Akhmat i Velez
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Haj dobro sto mafijate po temi ovih par dezurnih debila. Jos bi da vi odredjujete koje navijac a ko ne. Samo jos da vam prepisu forum na vas. Kakvi degeni.
Ko oni si bitni i nisu **** na baciklu. Vi ste karine jedne obicne.
Ko oni si bitni i nisu **** na baciklu. Vi ste karine jedne obicne.
Kakve to veze ima pa pripremne utakmice sluze da se pripremi ekipa za sezonu, kakve veze ima igrali ih protiv barcelone ili brotnja iz citluka mjkti ?
I vise bih volio da igramo protiv slabijih ekipa jer cim mi odigramo dobro protiv malo jacih odma euforija evo ga sve cakum pakum pa nas zvijezda 09 mlatne u ligi daj stipu toga jarane bitno je pripremiti ekipu dovest kvalitetne igrace, dobrog trenera itd a rezultati ce doci hebo te pripremna utakmica
Crni Cerak 🐦⬛
-
- Kontakt:
Amin sve i jedan od njih se ugasili, yebo te koeficjent i onako smo sami krivi što nismo redovni učesnici. Svako normalan im želi sve najgore. Stvarno ne shvatam ljude koji podržavaju neke od tih gnjida gore redom koje si nabrojao ili one debile što su htjeli prihvatiti Mirvićev sastanakUrban90 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 11:35E svasta se da procitati ovdje, kako pravi zeljovac može pozeliti srecu Sarajevu na europskom putu. Evo ja od srca želim da ispadnu da se ugase Amin i Borcu Velezu Zrinjskom. Ne razumijem pojedine glave kako razmisljaju svi nas mrze svi bi nas ugasili i dodje "zeljovac" kaze zeli srecu na europskom putu nekom drugom klubu strasno.

Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Ne znam sto idemo tamo,bolje je Kupres a i nekako smo vezani za njega..Zadnji godina uslovi su popravljeni ima 4 terena nova uradena,klima planinska,nv 1250 znaci prava plucna banja...evo i Velez je opet bio gore,igman,Siroki..ne znam sad ko jos...AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑15 jul 2024, 06:28Ovo nevrijeme na Zlatiboru bi se moglo iskoristit kao izgovor za eventualne neuspjehe.
- HulahopkaGaPrima
- Kontakt:
- gegenpressing
- Kontakt:
Pisao sam par stranica unazad zašto se išlo na Zlatibor.segasega1 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 13:42Ne znam sto idemo tamo,bolje je Kupres a i nekako smo vezani za njega..Zadnji godina uslovi su popravljeni ima 4 terena nova uradena,klima planinska,nv 1250 znaci prava plucna banja...evo i Velez je opet bio gore,igman,Siroki..ne znam sad ko jos...AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑15 jul 2024, 06:28Ovo nevrijeme na Zlatiboru bi se moglo iskoristit kao izgovor za eventualne neuspjehe.
Brohra ribo se...
Idemo na Zlatibor jer smo neorganizovan klub. Ako si vidio gdje si zavrsavao poslije tih priprema i kako onda je logicno da nesto promijenis, pokusas. Medjutim kod nas u klubu sarlatani. Samo kad vidis nacin na koji pisu ovdje sve ti bude jasno.
Misle da su pametni a glupani klasicni.
Zato si ti organizovan, glupane klasični. Toliko si glup da pišeš s jednog nicka, a s drugog odgovaraš, eto koliko ti je neorganizovano botovanje. Pokušaj promijeniti nešto, za početak tako što ćeš se trajno odjaviti s ovog foruma
I da, idi na koševo u četvrtak, od mene ti je upaljač da ti nadoknadim onaj što su ti proljetos uzeli
I da, idi na koševo u četvrtak, od mene ti je upaljač da ti nadoknadim onaj što su ti proljetos uzeli
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- jointunija
- Kontakt:
Završili treći,klocko.BIZMARK66 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 15:54Idemo na Zlatibor jer smo neorganizovan klub. Ako si vidio gdje si zavrsavao poslije tih priprema i kako onda je logicno da nesto promijenis, pokusas. Medjutim kod nas u klubu sarlatani. Samo kad vidis nacin na koji pisu ovdje sve ti bude jasno.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Svako normalan, ne zeli nikom najgore
Koliko su neki zaostali, to je nevjerovatno
Pecinski ljudi okruzeni negativnom energijom
Koliko su neki zaostali, to je nevjerovatno
Pecinski ljudi okruzeni negativnom energijom
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Drugi klubovi igraju grupnu fazu a mi zamalo ispali.
- jointunija
- Kontakt:
Jesmo li završili 3.?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Oni su tad završili četvrti
Da je ovo normalan forum, ne bi ga on mogao ni čitati, zato ovaj podforum i jeste u stanju u kakvom jeste

Da je ovo normalan forum, ne bi ga on mogao ni čitati, zato ovaj podforum i jeste u stanju u kakvom jeste
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Vidi kako je poludio. Mora da ga je admin obecao izbiti iz cipela veceras. Gadovi bolesni 
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Ne moze se nista dokazivati nekakvom mentalnom pacijentu koji se zigu sa administratorom, samo slati u neku stvar. Kretencina obicna, tu je samo da vrijedja i provocira, nema jedan normalan post.
Ko čeka taj i dočeka 

Krenule su i vatrice. Zelje su jedno, a realnost je Jukic.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, MoSaZeLjo1921, Pablo11, Sarun i 41 gost.