F.K.Sarajevo šalje na posudbu svog igrača u ni vise ni manje
Najbolji klub u Columbiji.
Treba li napomenuti da je Columbija trenutno uz Spaniji
Najveća velesila sto se fudbala/nogometa tiče!!!
Vamos Kevin
Vamos SARAJ’VO
Tamo je non stop izlozba kerova. Zna ih se skupiti i po 10000jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 23:21Zna li se sta je li Amar Lutvu doveo na ove izlozbe kerova koje su jedini sportski događaj na Grbavici ovog ljeta ?
Najveci BH klub ga salje na kaljenje u najveci kolumbijski klub.Pitarsam je napisao/la: ↑15 jul 2024, 00:05E, nek sam i ovo dočekao po stare dane!!
Vamos Kevin
Vamos SARAJ’VO
![]()
Da se pokazao 3 tekme u river plate bi ga utrpali. Ovako nek se zadovolji i kolumbijomcetvrtomjesto je napisao/la: ↑15 jul 2024, 00:15Najveci BH klub ga salje na kaljenje u najveci kolumbijski klub.Pitarsam je napisao/la: ↑15 jul 2024, 00:05E, nek sam i ovo dočekao po stare dane!!
Vamos Kevin
Vamos SARAJ’VO
![]()
Mozda feningabagniadiluca je napisao/la: ↑14 jul 2024, 21:53Borac prodao Danilovića u Portugal i Ziljkića u Olimpju oba transfera po milka kemica![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/almed ... /210709143TurkishAirlines je napisao/la: ↑15 jul 2024, 07:51Mozda feningabagniadiluca je napisao/la: ↑14 jul 2024, 21:53Borac prodao Danilovića u Portugal i Ziljkića u Olimpju oba transfera po milka kemica![]()
![]()
![]()
Nije ovo ljetna oprema nego im pokisli dresovi a nisu ih mogli osušit... I uzmu kod Stoleta na Zlatiboru potkošulje i odmah im čovjek uradio i print na iste...
Uh, ova mu zena jede ovake kao ja za dorucakholyman je napisao/la: ↑15 jul 2024, 09:58Mirvić i Yile su već dugo zajedno, a imaju i dvije kćerkice Majlu i Emmu. Predsjednik Sarajeva je iz lože pratio meč Argentine i Kolumbije, te je bio gost jednog od vlasnika Intera iz Miamija i milijardera Josea Masa.
Predsjednik Sarajeva se oglasio na Instagramu nakon utakmice, te se zahvalio Masu na gostoprimstvu i pozvao ga je da posjeti Sarajevo.
"Hvala ti i dobrodošao u Sarajevo", napisao je Mirvić uz fotografiju na kojoj su on i njegova supruga u društvu Josea Masa.
![]()
Čuj mi na zovegu,a vaša titula pravo čista, kad krepa glavati vožd i ode gicko idete stopama alfa modriče nakon Jelićabagniadiluca je napisao/la: ↑15 jul 2024, 08:03https://www.klix.ba/sport/nogomet/almed ... /210709143TurkishAirlines je napisao/la: ↑15 jul 2024, 07:51Mozda feningabagniadiluca je napisao/la: ↑14 jul 2024, 21:53
Borac prodao Danilovića u Portugal i Ziljkića u Olimpju oba transfera po milka kemica![]()
![]()
![]()
https://sportsport.ba/fudbal/danilovic- ... era/376562
Pitarska propaganda, samo mi prodajemo samo mi igramo lopte, mi mi i samo mi, i onda četvrta pozicija a i to na zoveguGebels da vam pozavidi
![]()
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 26 gostiju.