Ma poznaje nanin hrpu igraca i menadzera to bez daljnjeg. On bi mogao napraviti ekipu 7 dana prije orvebstva. Ali koliko ce se moci iskupiti nakon one afere pred nama je..i do njega jeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2024, 00:14kako sad 6-7 odjednom, radi Nanin danonocno , k’o pekar
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Ma covjek ima svojih igraca, cekao je da vidi ulazi li u klub ili ne, a i igraci su cekali, da nije jucer usao nakon sastanaka rekao bi ljudima da traze drugi klub.Bihacit1937 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 00:15Ma poznaje nanin hrpu igraca i menadzera to bez daljnjeg. On bi mogao napraviti ekipu 7 dana prije orvebstva. Ali koliko ce se moci iskupiti nakon one afere pred nama je..i do njega jeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2024, 00:14kako sad 6-7 odjednom, radi Nanin danonocno , k’o pekar
Sve je bilo na cekanju do jucer dok se nije znalo da li definitivno ulazi u klub.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
isto sam cuo, ali je meni to pretesko za povjerovati da neko ceka Naninog koji tek treba pregovarati, mada su fudbaleri poznati kao ne bas pretjerano pametni ljudiLloriS je napisao/la: ↑14 jul 2024, 00:27Ma covjek ima svojih igraca, cekao je da vidi ulazi li u klub ili ne, a i igraci su cekali, da nije jucer usao nakon sastanaka rekao bi ljudima da traze drugi klub.Bihacit1937 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 00:15Ma poznaje nanin hrpu igraca i menadzera to bez daljnjeg. On bi mogao napraviti ekipu 7 dana prije orvebstva. Ali koliko ce se moci iskupiti nakon one afere pred nama je..i do njega jeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2024, 00:14
kako sad 6-7 odjednom, radi Nanin danonocno , k’o pekar
Sve je bilo na cekanju do jucer dok se nije znalo da li definitivno ulazi u klub.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Cisto sumnjam da ce ostaviti zerica na klupi,sigurno ce dovesti i trenera nekog
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Evi kaze da Zera ostaje glavni a on pomocni.Bihacit1937 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 00:37Cisto sumnjam da ce ostaviti zerica na klupi,sigurno ce dovesti i trenera nekog
@intatsilnibosanski ovo je amaterski nivo takmicenja, igraci cekaju i vazu ponude gdje je bolje, da ne kazem da pojedini izbjegavaju rani pocetak priprema pa cekaju zadnji cas da se prikljuce nekom klubu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Ne znamo nista dok ne bude press, ali znam kad je nanin bil prosli put imali smo pres konferencije svakog petka. Radilo se sve i sve se znalo. Vidjecemo kakav mu je cilj, sigurno ne birba za opstanak jer ne bi toliko htio doci. Ali isto mi je malo sve to sumjivo. Nisam previse optimistican
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Trebalo bi najskasnije do ponedeljka sve biti objavljeno
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Citao sam na fb da se pregovara sa Sedin Ljuca. A dosta ovdje forumasa ima neke iste informacije, samo slabo se nesto dijeli. Ali hajde da se saceka sutra taj ponedjeljak.
-
- Kontakt:
Hajde Lloris daj nam jos info.Bihacit1937 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 00:15Ma poznaje nanin hrpu igraca i menadzera to bez daljnjeg. On bi mogao napraviti ekipu 7 dana prije orvebstva. Ali koliko ce se moci iskupiti nakon one afere pred nama je..i do njega jeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jul 2024, 00:14kako sad 6-7 odjednom, radi Nanin danonocno , k’o pekar
Glavna si uloga foruma nkj hhhh
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Lloris Nanin
daj taj ponedjeljak sutra pa da vidimo hoce li biti ikakva zvanicna informacija
jel sutra prozivka?

daj taj ponedjeljak sutra pa da vidimo hoce li biti ikakva zvanicna informacija
jel sutra prozivka?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Dogovoreni Sedin Ljuca i Husein Poturalic…
Zara ostaje i preuzima traku napokon, dogovara Ismet jos par top kvalitetnih igraca za Prvu Ligu
Zara ostaje i preuzima traku napokon, dogovara Ismet jos par top kvalitetnih igraca za Prvu Ligu
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Srijeda vjerovatno startamo
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Kakav je cilj, plan i to jel znasInatSilniBosanski je napisao/la: ↑15 jul 2024, 08:44Dogovoreni Sedin Ljuca i Husein Poturalic…
dodje ponedjeljak, sjeverna koreja se nastavlja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- prisonbreak
- Kontakt:
Kakav je Amar Jusić?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Jako borben bek, to mu je najveci kvalitet. Fizicki spreman, dobar je igrac za ove lige. Treba raditi vise na centarsutu jer ima brzinu i cesto se prikljuci napadu.
Sretno mu u Celiku.
- prisonbreak
- Kontakt:
Hvala na informacijama.
Vidim vas najskuplji igrac na TM, nadam se da ce dobro popuniti supljinu koja nastala odlaskom Sivca.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Nemate brige s njim, super momak, jako mi je zao sto nam je klub retardiran i gubimo takve domace igrace.prisonbreak je napisao/la: ↑15 jul 2024, 15:03Hvala na informacijama.
Vidim vas najskuplji igrac na TM, nadam se da ce dobro popuniti supljinu koja nastala odlaskom Sivca.
-
- Kontakt:
sta je, je li i danas nista?
-
- Kontakt:
Ja ne znam sto sam ja ovolika budala da uvijek cekam neke informacije, da se nadam boljem, da uvijek mislim bice dobro al vidim nisam jedini hahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.