Dobio si mail, tu ti je ulaznica. Ne trebas nista printati.Pitaristok je napisao/la: ↑15 jul 2024, 17:01Radi web kupovina
Ja sam sad kupio 3 istoka
Jel karte dođu na adresu ili?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uspio online uzeti, hvala drug!
Joj kako docekat ovaj cetvrtak, VRIJEME NE PROLAZI
HAJDEEEE
Joj kako docekat ovaj cetvrtak, VRIJEME NE PROLAZI
HAJDEEEE
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mnogo, mnogo teza. Ovim putem bi da apelujem na sve pitare, u slucaju loseg starta (citaj prvog primljenog gola) da ne padnemo svi u bedak i klonemo duhom, nego da pokazemo zajednistvo i jos jace podrzimo ekipu.boki86 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 17:06Bas vala, raja nerealna skroz. Ova utakmica na kosevu ce biti puno teza od prve. Samo pametno i hladne glaveventilateur je napisao/la: ↑15 jul 2024, 16:58Polako raja nismo jos zavrsili ni prvo pretkolo drugi pisu vec o trecem a ne drugom, i sam ne Zekic rekao prvo poluvrijeme je gotovo tek. Zna li neko info hoce li biti VARa na Kosevu?
sto rece kolega iznad oni su i dalje favoriti 60:40!
U PAMET!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Seljak sam za ove stvariJavierBosnia je napisao/la: ↑15 jul 2024, 17:11Moraju ljudima nacrtati sto se vec podrazumijeva
Inace bas ima logike kupiti kartu online, ali ici u kopirnicu da ti isprintaju![]()
Dosao mail, spasis, barcode je bitan, njega pokazujes na ulazu
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
citav zivot ucimo. Ako si malo stariji sasvim razumljivo.Pitaristok je napisao/la: ↑15 jul 2024, 17:16Seljak sam za ove stvariJavierBosnia je napisao/la: ↑15 jul 2024, 17:11Moraju ljudima nacrtati sto se vec podrazumijeva
Inace bas ima logike kupiti kartu online, ali ici u kopirnicu da ti isprintaju![]()
Dosao mail, spasis, barcode je bitan, njega pokazujes na ulazu

- 1 9 4 6 -
Neki kazu da zna stekati ovo sa online kupovinom. Evo meni je upravo sve proslo normalno.
8 istok, 4 sjever.
8 istok, 4 sjever.
- FKS -
-
- Kontakt:
Eh ovako i ja sam seljak za ove stvari pa.mi treba pomoc, prvi put sam kupio online kartu, i uzeo sam 3 za sebe i 2 jarana, pa me zanima kako na ulazu, ja pokazujem i za njih ili kako ? Hvalaa
Pa mozes i za njih. Kazes liku na ulazu ovu su ulaznice za sve nas i prodjete svi u redu.stokastoka23 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 17:23Eh ovako i ja sam seljak za ove stvari pa.mi treba pomoc, prvi put sam kupio online kartu, i uzeo sam 3 za sebe i 2 jarana, pa me zanima kako na ulazu, ja pokazujem i za njih ili kako ? Hvalaa
A mozes im i poslati mailom pojedinacno ulaznicu. Bitno je samo pokazati onaj bar kod. Skenira ti na mobitelu i prodjes.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 15 jul 2024, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
-
- Kontakt:
Mozes im i poslat skrinsot samo i nek oni pokazuju za sebe tako je meni haver radio prosle sezone i lagan si.stokastoka23 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 17:23Eh ovako i ja sam seljak za ove stvari pa.mi treba pomoc, prvi put sam kupio online kartu, i uzeo sam 3 za sebe i 2 jarana, pa me zanima kako na ulazu, ja pokazujem i za njih ili kako ? Hvalaa
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Sve jasno, hvala punoHajdeee je napisao/la: ↑15 jul 2024, 17:27Pa mozes i za njih. Kazes liku na ulazu ovu su ulaznice za sve nas i podjete svi u redu.stokastoka23 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 17:23Eh ovako i ja sam seljak za ove stvari pa.mi treba pomoc, prvi put sam kupio online kartu, i uzeo sam 3 za sebe i 2 jarana, pa me zanima kako na ulazu, ja pokazujem i za njih ili kako ? Hvalaa
A mozes im i poslati mailom pojedinacno ulaznicu. Bitno je samo pokazati onaj bar kod. Skenira ti na mobitelu i prodjes.
I ja sam seljak za one stvari, pa eto ako bi mi neko mogao pomoć. Ako ko ima kakvu svastiku do jedno 45 valjalo bi.
Ma jedno 22 do 23 tisuće, i bombonaMorpheus je napisao/la: ↑15 jul 2024, 16:57Ako bi se nekad stadion počeo graditi onda je 13 hiljada dovoljno za početak, pa onda kasnije nadogradiš recimo za dvije, tri hiljade. Mislimo da je oko 17-18 dovoljno ili ako hoćemo da pretjeramo onda 20 hiljada.Stroj1946 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 16:34Kume kako ćeš imati stadion od 13 milja, a nas dođe preko 20 milja? Šta ćeš sa ostalima, pa nismo mi Čelik ili Borac kojima je dovoljan stadion od 10, 12 miljaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 jul 2024, 16:30da nam je stadion 13k kapaciteta i natkriven, prodali bi sve karte za 7 dana max
Ljudi dragi prati li iko klub ovdje barem duže od 10 godina

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Crkla hemijska, ne može Mudražija šarnuti radi toga.
Kuprešak na granici zapeo.
Kuprešak na granici zapeo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Bitna stvar mi čemo pri žrijebu parova 3QR 22.07 biti među nosiocima. Pto če reći prođemo li Aktobe i Spartak moći čemo se nadati relativno "lakšem protivniku" u 3QR EQL.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polako, da nam je ovo prvo proci pa cemo lako za ostalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- TurkishAirlines
Moze li ko slikati kupljenu kartu i barkod iste? 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Može li ti pomoći kreditna kartica šta?U pp pin?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: adoado, Aduka87, Dave, enzo1, ErosViverosViv, Hajdeee, johntravolta123, plisek, Proximic i 86 gostiju.