Kapiten kadetske selekcije U17 FK Sarajevo, mladi 17-godišnji Adin Aleta, skrenuo je pažnju regionalnog velikana Hajduka iz Splita.
Jbg on nema ugovor kod na.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stoja bilo
Znam za to, dabogda da uzmemo marku od ovih
7K
Kako ga nisu pustili zimus ako nema ugovora ? Mislim ako nema ugovor, ne mogu mu zabraniti.
Nije tacno. Proslijedi mi majstore taj email da ti mogu objasnit kako ces...SarajevoNG je napisao/la: ↑15 jul 2024, 21:27Imas kartu na mobitelu u pdf-u isto kao sto bi je imao u ruci u papirnoj verziji. Ne sikiraj![]()
Perete sa timfeniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2024, 21:33Nije tacno. Proslijedi mi majstore taj email da ti mogu objasnit kako ces...SarajevoNG je napisao/la: ↑15 jul 2024, 21:27Imas kartu na mobitelu u pdf-u isto kao sto bi je imao u ruci u papirnoj verziji. Ne sikiraj![]()
Mogu ti proslijedit, ali necu ti odmah reci sta ce biti u mailufeniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2024, 21:33Nije tacno. Proslijedi mi majstore taj email da ti mogu objasnit kako ces...SarajevoNG je napisao/la: ↑15 jul 2024, 21:27Imas kartu na mobitelu u pdf-u isto kao sto bi je imao u ruci u papirnoj verziji. Ne sikiraj![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.