FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobro ste, kako sam njega zaboravio?
Izgleda i sam Abraham baš želi doći.

Izgleda i sam Abraham baš želi doći.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Hoce stari da sebi uzme ovu Senior sezonsku, jel mu sta treba od dokumenata ili ?
mislim da mu treba cek od penzijeBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 23:22Hoce stari da sebi uzme ovu Senior sezonsku, jel mu sta treba od dokumenata ili ?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
S ovim nogama komotno moze

- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Hvala brate.benko21 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 23:24mislim da mu treba cek od penzijeBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 23:22Hoce stari da sebi uzme ovu Senior sezonsku, jel mu sta treba od dokumenata ili ?

-
- Kontakt:
Ne treba, treba mu licna karta I da je stariji od 65 godina. Piše fino senior 65+ sto mozes dokazati licnom kartom.benko21 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 23:24mislim da mu treba cek od penzijeBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 23:22Hoce stari da sebi uzme ovu Senior sezonsku, jel mu sta treba od dokumenata ili ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
ok sorry moja greskajurisicduska je napisao/la: ↑15 jul 2024, 23:28Ne treba, treba mu licna karta I da je stariji od 65 godina. Piše fino senior 65+ sto mozes dokazati licnom kartom.benko21 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 23:24mislim da mu treba cek od penzijeBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 23:22Hoce stari da sebi uzme ovu Senior sezonsku, jel mu sta treba od dokumenata ili ?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Od 232 što prati na Instagramu samo 3 accounta su klubovi i to neki levati iz Afrike, Domžale naravno i mi

Ne bi bilo loše dovesti ga onako na prvu djeluje baš kao mrcina što u našoj kukuruz ligi prolazi samo tako ali taj broj stranaca koči.
Možda će se ići na kartu dovesti i ostaviti ga da završi sezonu tamo a mi da unovčimo Renana nakon nadam se dobre sezone

Nama treba štoper koji zna nogom igrati u skoku imaš Čelika a Soldo i Đuričković malo je reći da su loši pogotovo Đuričković sa loptom u nogama.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Šefe imal sta za ovog Mudražiju već 3 dana na telefonu je 24/7 portal ovaj upaljenjurisicduska je napisao/la: ↑15 jul 2024, 23:28Ne treba, treba mu licna karta I da je stariji od 65 godina. Piše fino senior 65+ sto mozes dokazati licnom kartom.benko21 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 23:24mislim da mu treba cek od penzijeBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 23:22Hoce stari da sebi uzme ovu Senior sezonsku, jel mu sta treba od dokumenata ili ?

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Evo čitam, grčki stoper Kyriakos Papadopoulos (oko 150 nastupa u Bundesligi), potpisao za Pančevo. Valjda ga i mi konačno negdje iskopamo

ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- TurkishAirlines
Valjda nas se napokon ova euforija isplati.
U zadnjih par godina kad god smo se digli i forsirali dolazak, popisani smo Kosevo napustili.
Al napokon je neka pozitiva oko kluba, necemu se mozemo i nadati
U zadnjih par godina kad god smo se digli i forsirali dolazak, popisani smo Kosevo napustili.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Svako ljeto je pozitiva oko kluba i koga boli k.urac u suštini oko prolaska naše je da dođemo i napunimo kasu kluba.
A hocemo li proci ili ne ne zavisi od nas svakako.
Doduše malo i zavisi.
A hocemo li proci ili ne ne zavisi od nas svakako.
Doduše malo i zavisi.
- TurkishAirlines
Fale vala evropske noci na Kosevu, dugo ih nismo vala imali. I ono sto je bilo dobro, bilo u doba korone, kad nije bilo gledalaca
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
SVI NA SJEVER!
Derbi prošle sezone hajc i 20 hiljada duša, i razbijanje 3-0.TurkishAirlines je napisao/la: ↑16 jul 2024, 00:10Valjda nas se napokon ova euforija isplati.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast