FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jel' ovo istina? haha oj bubrege! Ne mogu da vjerujem. Pa je li u tih pola sata vec bilo 3:0 ? Ovaj Ramic je cini mi se iz Jablanice...
Osim - drugo ime za Želju !
Ma to je zato što nisu bili motivisani. Da im se obećalo po 500KM, sigurno bi bolje odigrali.
Da nisu igraci slucajno poceli da bojkotiraju Amara?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Zasto da ga bojkotiraju sami su krivi, igrac koji je pod ugovorom mora da daje svaku utakmicu svoj maksimum to mu je posao za to prima platu
3 dio izaso na Izvoru
http://www.sou.rce.ba/clanak/8993754916 ... ?ref=tiker
3 dio izaso na Izvoru
http://www.sou.rce.ba/clanak/8993754916 ... ?ref=tiker
danas sto sam vas gledao ono malo u vogosci je totalni odron, ljudi sa foruma bi onog zelju poderali ....
Ma kakav bojkot kakvi bakrači, trebaju oni malo više pure da jedu... nek im je smanjio ako ovako nastave neće vidit ni Europa Lige!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
@bokačo, krvotok i sl.
Amar: Kažnjeni su igrači i stručni štab. Svi smo se samokaznili. Logično je, ako je Klub obezbijedio uslove, i ako se rezultati ne poklapaju s tim, da neke posljedice moraju biti.
TOLIKO O TOME.
Amar: Kažnjeni su igrači i stručni štab. Svi smo se samokaznili. Logično je, ako je Klub obezbijedio uslove, i ako se rezultati ne poklapaju s tim, da neke posljedice moraju biti.
TOLIKO O TOME.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Posteno od Coacha.
Nego mene zanimaju ovi natpisi za ovog malog Hodzica, prema mojim informacijama, ne bih o tome koliko su tacne i provjerene jer je to najlakse napisati ... Arminov otac izbjegava ugovor sa Zeljom pod svaku cijenu, jer ako ga potpisu i on se proda ide i Zelji dio a on to ne zeli, drugo Amar ga je zvao sad na ove posljednje pripreme i ovi su bili u Germany kod jednog kluba i tu se sef naljutio i mislim da je neko vrijeme Armina prekrizio. Da sumiram, Tata hoce da sina proda i da sebi uzme sve pare, nece sa Zeljom ugovor. Sef hoce ugovor s momkom koji ce ga vezivati za klub i naravno dobiti procenat od eventualnog transfera.
Mali jeste talenat i ja bi volio da ostane ali jedina nada su mi ovakvi komentari njegovi da mu je Zeljo svetinja ..
Nego mene zanimaju ovi natpisi za ovog malog Hodzica, prema mojim informacijama, ne bih o tome koliko su tacne i provjerene jer je to najlakse napisati ... Arminov otac izbjegava ugovor sa Zeljom pod svaku cijenu, jer ako ga potpisu i on se proda ide i Zelji dio a on to ne zeli, drugo Amar ga je zvao sad na ove posljednje pripreme i ovi su bili u Germany kod jednog kluba i tu se sef naljutio i mislim da je neko vrijeme Armina prekrizio. Da sumiram, Tata hoce da sina proda i da sebi uzme sve pare, nece sa Zeljom ugovor. Sef hoce ugovor s momkom koji ce ga vezivati za klub i naravno dobiti procenat od eventualnog transfera.
Mali jeste talenat i ja bi volio da ostane ali jedina nada su mi ovakvi komentari njegovi da mu je Zeljo svetinja ..
Nama je Željo svetinja jedina.
Ja danas pročitah članak kako on kaže da svoju budućnost vidi u Želji... dobro, možda on ima i veće ambicije u životu, ali u najmanje bih očekivao da poptiše sa Željom i odigra nekoliko sezona, dok se ne pokaže dobar za dalje... sad, ko laže ne znam...Vasa Ladacki je napisao/la:Posteno od Coacha.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja sam lud, ja sam jak, ja sam Željin manijak..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Hawking je napisao/la:Ja danas pročitah članak kako on kaže da svoju budućnost vidi u Želji... dobro, možda on ima i veće ambicije u životu, ali u najmanje bih očekivao da poptiše sa Željom i odigra nekoliko sezona, dok se ne pokaže dobar za dalje... sad, ko laže ne znam...Vasa Ladacki je napisao/la:Posteno od Coacha.
ma to su sve mahalske momak je kadet i mislim da nemoze jos potpisati ugovor pravi mozda grijesim al ono sto sam cuo za njega jeste da voli zelju , cuo sam da mu je dinamo nudio fine pare al da su odbili to jbga ako dodje neka cifra vjerovatno cemo ga izgubiti i to je realnost ...
- kadetzelje
- Kontakt:
Ja treniram s Hodzicem i nije mu Osim ponudio nikakav ugovor da potpise, bio je na stipendijskom kao Zola i Cera i to je sve..
Zola je isto igracina, znacilo nam je kad je Zola igrao s nama, ovi momci su Zeljini
AMAR AMAR OSIM OSIM
Zola je isto igracina, znacilo nam je kad je Zola igrao s nama, ovi momci su Zeljini
AMAR AMAR OSIM OSIM
Zadnja izmjena: kadetzelje, dana/u 18 apr 2011, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Malog Armina znam a znam mu i roditelje. Bas sam pricao na tu temu i sami kazu da nece nista raditi bez osima i bez konsultacija sa njim. I da cekaju da zaigra za prvi tim pa da se proda.Vasa Ladacki je napisao/la:Posteno od Coacha.
Tako i treba,o tome sam i pisao...neka su kaznjeni igraci,ali mora i strucni stab biti kaznjen...za lose igre odgovorni su i igraci ali i strucni stab koji je postavio te igrace i taktikuelSaik je napisao/la:@bokačo, krvotok i sl.
TOLIKO O TOME.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Pretekao si me u mišljenju. Red se mora znati.boccaccio je napisao/la:Tako i treba,o tome sam i pisao...neka su kaznjeni igraci,ali mora i strucni stab biti kaznjen...za lose igre odgovorni su i igraci ali i strucni stab koji je postavio te igrace i taktikuelSaik je napisao/la:@bokačo, krvotok i sl.
TOLIKO O TOME.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
O tome sam i pisao cijelo vrijeme...ja generalno nisam za kaznjavanje igraca na ovu varijantu,ali ako se igraci vec trebaju kazniti,onda neko treba kazniti i strucni stab,jer ne vidim zasto bi strucni stab ostao imun na bilo kakvu kaznu ako rezultati nisu kako treba i ako se ne poklapaju sa ambicijama...vidjeli smo dvije slabe igre naseg tima i koliko su igraci odgovorni,toliko su odgovorni i ljudi u strucnom stabu...meni je to sasvim logicno,ali eto,napadnut sam kao protivnik rezima Amara Osima
,a slabo ko vidi da ja zapravo branim igrace,jer ne moze samo jedna strana biti kaznjena....nego toliko o tome...valja pobijediti u trebinju,uopste ne razmisljam o suspenziji,desice se sta treba da se desi,mi moramo probati da damo sve od sebe i da nadjemo motiva da pobijedimo tamo,jer se tako sve vraca na zeleni teren i ambicije ponovo postaju stvarne
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
Mozda ne bi bilo lose da Amar kaze igracima da ce dobiti ono sto im je oduzeo poslije utakmice sa Slobodom i Širokim ako pobjede Leotara. Jedan razlog vise u njihovim glavama da daju 100% svojih mogucnosti!
Mozda ne bi bilo lose da Amar kaze igracima da ce dobiti ono sto im je oduzeo poslije utakmice sa Slobodom i Širokim ako pobjede Leotara. Jedan razlog vise u njihovim glavama da daju 100% svojih mogucnosti!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Apsolutno se slazem,znam da ce biti tesko,ali moramo zadrzati ambicije i probati tamo dobiti...generalno gledajuci,nagrada je uvijek bolji motiv od kazne,pa vjerujem da bi bio dobar motiv igracima,da im Amar kaze upravo tako,naravno,onda da i Amar bude nagradjen na isti nacinStole iz Bora je napisao/la:Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
- nookey
- Kontakt:
Ne znam, naravno treba pokušati pobjediti u Trebinju, ali po meni je utakmica sa Širokim biti ili ne biti, tako da bi možda bilo pametnije sačuvati malo ekipu za tu utakmicuboccaccio je napisao/la:Apsolutno se slazem,znam da ce biti tesko,ali moramo zadrzati ambicije i probati tamo dobiti...generalno gledajuci,nagrada je uvijek bolji motiv od kazne,pa vjerujem da bi bio dobar motiv igracima,da im Amar kaze upravo tako,naravno,onda da i Amar bude nagradjen na isti nacinStole iz Bora je napisao/la:Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Tako je obicno i bilo do sad kada su kaznjeni u narednoj utakmici ako su je dobili bilo im je sve vraceno!!! Vjerujem da ce tako biti i ovaj put a pokazalo se jako efektivnoStole iz Bora je napisao/la:Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.