FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Abraham, Robert i Kupresak su naši igrači. Pitanje je samo redoslijeda objavljivanja na stranici.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
strahmeipomisliti je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:32Lakše bi podnio da si napisao da su sva trojica propali
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
ventilateur
- Kontakt:
Ma daj predstavi ih na stadionu na poluvremenu zamisli te ludnice onda
Nesto slicno Varan kad je potpisao za United + marketing na visi nivo
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
ventilateur je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:39Ma daj predstavi ih na stadionu na poluvremenu zamisli te ludnice ondaNesto slicno Varan kad je potpisao za United + marketing na visi nivo
Nikad poraz, samo lekcija.
Mislis da ima sposobnih ljudi u klubu da to izvedu sve u tajnosti? Uu to bi bila ludnica na tribinama. Zamisli..ventilateur je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:39Ma daj predstavi ih na stadionu na poluvremenu zamisli te ludnice ondaNesto slicno Varan kad je potpisao za United + marketing na visi nivo
Dobra ideja svakako
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
docek birvatkile CR7 u Madridu. Previse, ali ih je ok najaviti pred tekmu.
- 1 9 4 6 -
tabba77 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:44ventilateur je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:39Ma daj predstavi ih na stadionu na poluvremenu zamisli te ludnice ondaNesto slicno Varan kad je potpisao za United + marketing na visi nivo
![]()
To bi stvarno bila dobra stvar. Da šute ne spominju ništa i počinje na poluvremenu:"Sanjam fanfare slavlje najveće jesen blistavu i zlatno prolječe!" Onda Vaha najavljuje njih trojicu a oni s Mirvićem do centra mahanje i ruka na srcu. Pod uslovom da imamo rezultat za prolazak dalje ako ne bude rezultat ok ne bi to bilo to znate nas kakvi smo rodjenu majku bi izvizdali i izvrijedjali.
-
ventilateur
- Kontakt:
mercurial je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:48Mislis da ima sposobnih ljudi u klubu da to izvedu sve u tajnosti? Uu to bi bila ludnica na tribinama. Zamisli..ventilateur je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:39Ma daj predstavi ih na stadionu na poluvremenu zamisli te ludnice ondaNesto slicno Varan kad je potpisao za United + marketing na visi nivo
Dobra ideja svakako![]()
Da se ne lazemo imamo jedan od boljih marketinga u ligi ako ne i najbolji, ako neko cita ovo iz kluba sredite nam
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
- hordasDoboj
- Kontakt:
thenaturalone je napisao/la: ↑16 jul 2024, 07:45Ja se sa mora vracam dan ranije zbog utakmice.
Zena digla nos, nije joj pravo ali SVI NA KOSEVO!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Dok navijači Sarajeva sa nestrpljenjem očekuju revanš meč 1. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, na Koševo uskoro stiže novo pojačanje.
Radi se o Mihaelu Kuprešaku koji je dogovorio sve uvjete sa bordo klubom i uskoro će i potpisati ugovor.
Kuprešak se povezivao i sa klubovima iz Hrvatske, ali Sarajevo je bilo brže i konkretnije. Šef struke Zoran Zekić jasno je kazao da želi dovesti bivšeg člana Širokog Brijega i posao je brzo završen.
Kuprešak će uskoro obaviti ljekarske preglede, a ukoliko sve bude po planu, uslijedit će potpis ugovora.
Faktor
Radi se o Mihaelu Kuprešaku koji je dogovorio sve uvjete sa bordo klubom i uskoro će i potpisati ugovor.
Kuprešak se povezivao i sa klubovima iz Hrvatske, ali Sarajevo je bilo brže i konkretnije. Šef struke Zoran Zekić jasno je kazao da želi dovesti bivšeg člana Širokog Brijega i posao je brzo završen.
Kuprešak će uskoro obaviti ljekarske preglede, a ukoliko sve bude po planu, uslijedit će potpis ugovora.
Faktor
Brat dva mjeseca citirao onaj svoj post Rožman ostaje.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:32Lakše bi podnio da si napisao da su sva trojica propali
Opet glumi nekog insajdera
E sad zamisli kakva bi atmosfera bila u drugom poluvremenu kad bi to na poluvremenu uradili.ŠTA_JE je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:49tabba77 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:44ventilateur je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:39Ma daj predstavi ih na stadionu na poluvremenu zamisli te ludnice ondaNesto slicno Varan kad je potpisao za United + marketing na visi nivo
![]()
To bi stvarno bila dobra stvar. Da šute ne spominju ništa i počinje na poluvremenu:"Sanjam fanfare slavlje najveće jesen blistavu i zlatno prolječe!" Onda Vaha najavljuje njih trojicu a oni s Mirvićem do centra mahanje i ruka na srcu. Pod uslovom da imamo rezultat za prolazak dalje ako ne bude rezultat ok ne bi to bilo to znate nas kakvi smo rodjenu majku bi izvizdali i izvrijedjali.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Dobra ideja ovo sto se pise goreretromoos je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:57Dok navijači Sarajeva sa nestrpljenjem očekuju revanš meč 1. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, na Koševo uskoro stiže novo pojačanje.
Faktor
Predstaviti njega i eventualno Mudraziju na utakmici.Poluvrijeme ili prije utakmice kao Hajduk sa Brekalom.Bio bi lom na tribinama a dobar marketing
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mozda to i iz uprave ciljaju, da predstave nekog na toj utakmici, prije utakmice npr. Mozda se zato odugovlaci sa Kupresakom i Mudrazijom.
Abraham je malo komplikovanijijer treba dogovoriti odstetu i isplatu.
Ja mislim da bi eventualno protiv Spartaka bio krcat stadion na max. Da ne bi sibica mogla stati.
Abraham je malo komplikovanijijer treba dogovoriti odstetu i isplatu.
Ja mislim da bi eventualno protiv Spartaka bio krcat stadion na max. Da ne bi sibica mogla stati.
Odlicna ideja,samùo treba neko klubu ovu ideju proslijediti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2024, 10:11Dobra ideja ovo sto se pise goreretromoos je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:57Dok navijači Sarajeva sa nestrpljenjem očekuju revanš meč 1. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, na Koševo uskoro stiže novo pojačanje.
Faktor![]()
Predstaviti njega i eventualno Mudraziju na utakmici.Poluvrijeme ili prije utakmice kao Hajduk sa Brekalom.Bio bi lom na tribinama a dobar marketing
amypitar je napisao/la: ↑16 jul 2024, 10:48Odlicna ideja,samùo treba neko klubu ovu ideju proslijediti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2024, 10:11Dobra ideja ovo sto se pise goreretromoos je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:57Dok navijači Sarajeva sa nestrpljenjem očekuju revanš meč 1. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, na Koševo uskoro stiže novo pojačanje.
Faktor![]()
Po meni samo Rahmanovica bih tako predstavio pred punim stadionom koševa. Jer je on to i zasluzio odnosom prema navijacima, klubu i gradu... Naravno ako bi ikad se vracao vamo.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pun forum insajdera,izvol'teamypitar je napisao/la: ↑16 jul 2024, 10:48Odlicna ideja,samùo treba neko klubu ovu ideju proslijediti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2024, 10:11Dobra ideja ovo sto se pise goreretromoos je napisao/la: ↑16 jul 2024, 09:57Dok navijači Sarajeva sa nestrpljenjem očekuju revanš meč 1. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, na Koševo uskoro stiže novo pojačanje.
Faktor![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 32 gosta.