Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam zasto je Kupresak "prespavao" stanicu zapadni Mostar i zaustavio se tek u Sarajevu. Taj ponajbolji igrac lige bi bio sigurno veliko pojacanje za sve klubove u BiH.
Sumnjam da ga nisu htjeli u timu, jos cudnije sto dolazi iz "prijateljskog" im kluba Siroki Brijeg.
Sumnjam da ga nisu htjeli u timu, jos cudnije sto dolazi iz "prijateljskog" im kluba Siroki Brijeg.
-
- Kontakt:
Koliko tebi placa? Meni 1000 dolara mjesecno jer sam iz Sarajeva,pojma nemam koliko placa ove iz TZ KantonaOsmaDolazi je napisao/la: ↑16 jul 2024, 10:47Ismire Mirviću, smiri se. Popucat ce po svim šavovima :
Sad protiv Aktobea 20 hiljada domacih navijaca po 1000 dolara svaki 20 mil dolara. Mnogo jak taj Mirvic.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:05Koliko tebi placa? Meni 1000 dolara mjesecno jer sam iz Sarajeva,pojma nemam koliko placa ove iz TZ KantonaOsmaDolazi je napisao/la: ↑16 jul 2024, 10:47Ismire Mirviću, smiri se. Popucat ce po svim šavovima :
-
- Kontakt:
To nam je bonus za evropu? Ziv nam bio Mirvicuu dajem otkaz danas.mercurial je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:16Sad protiv Aktobea 20 hiljada domacih navijaca po 1000 dolara svaki 20 mil dolara. Mnogo jak taj Mirvic.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:05Koliko tebi placa? Meni 1000 dolara mjesecno jer sam iz Sarajeva,pojma nemam koliko placa ove iz TZ KantonaOsmaDolazi je napisao/la: ↑16 jul 2024, 10:47Ismire Mirviću, smiri se. Popucat ce po svim šavovima :
-
- Kontakt:
Ako je Mudrazija najbolji igrac HNL-a zar fakat mislis da bi ga vi doveli a ne prvo Dinamo, koji je 50 levela iznad svih nasih klubova po svemu, drugo Mudrazija je navijac Dinama. Osim Dinama, zar fakat mislis da bi najbolji igrac HNLa otisao prije u Sarajevo a ne u Hajduk, Osijek ili Rijeku? Veze ti nemas. Svi nabrojani su iznad tvog kluba u svakom segmentu.
Najbolji igraci HNLa ne zavrsavaju u 4 ekipi 37 lige, nego se prodaju za milione u top 5 lige.
Cim ti mislis da je Mudrazija najbolji igrac HNLa ili da uopste ulazi u tu konkurenciju, ne vrijedi ti dalje nista objasnjavati.
Najbolji igraci HNLa ne zavrsavaju u 4 ekipi 37 lige, nego se prodaju za milione u top 5 lige.
Cim ti mislis da je Mudrazija najbolji igrac HNLa ili da uopste ulazi u tu konkurenciju, ne vrijedi ti dalje nista objasnjavati.
-
- Kontakt:
Meni je nudio mnogo, ali ja sam sve odbio i radim ovo iz ljubavi prema njemu. Zelim da budem isti kao Joško Domorocki ali za FK Sarajevo. Moja ljubav nema cijenu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:05Koliko tebi placa? Meni 1000 dolara mjesecno jer sam iz Sarajeva,pojma nemam koliko placa ove iz TZ KantonaOsmaDolazi je napisao/la: ↑16 jul 2024, 10:47Ismire Mirviću, smiri se. Popucat ce po svim šavovima :

-
- Kontakt:
Poziv bordo diva se ne odbija. Znas da je i Viveros odbio igranje u ligi prvaka zbog Mirvica i Sarajeva...nastrojeni21 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:36Ako je Mudrazija najbolji igrac HNL-a zar fakat mislis da bi ga vi doveli a ne prvo Dinamo, koji je 50 levela iznad svih nasih klubova po svemu, drugo Mudrazija je navijac Dinama. Osim Dinama, zar fakat mislis da bi najbolji igrac HNLa otisao prije u Sarajevo a ne u Hajduk, Osijek ili Rijeku? Veze ti nemas. Svi nabrojani su iznad tvog kluba u svakom segmentu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jest vam tesko mitomaniii, toliko vas boli sto nemate Mirvaha jednog da dovodi najboljeg veznog HNL-a, najboljeg stopera slovenske lige koji ce biti najveci transfer ikad kod nas. Jos u cetvrtak Kosevo kad napunimo cut cete nas na maloj grbavici. ISMIR MIRVIC
-
- Kontakt:
Neka gledaju na tv-u kao i svake godine,takodje neka palamude ovdje svakako nista drugo im nije ostalo,mozda jos i dovedu kojeg naseg bivseg da im igra i oni zadovoljni. Sto se tice Muradzije koji jos nije nas igrac i za kojeg mi nije jasno na koji nacin se dovodi u vezu sa nama,neka pogledaju podcaste i izjave trenera o Lokomotivi i igri iste i Mudraziji,moze neku plavi puk i upaliti youtube i pogledati kako je momak igrao ovu sezonu pa nek dodju da palamudebvsic je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:49Jest vam tesko mitomaniii, toliko vas boli sto nemate Mirvaha jednog da dovodi najboljeg veznog HNL-a, najboljeg stopera slovenske lige koji ce biti najveci transfer ikad kod nas. Jos u cetvrtak Kosevo kad napunimo cut cete nas na maloj grbavici. ISMIR MIRVIC
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 16 jul 2024, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
"Rustemović je prekorektan, došao je i rekao, dajte šta možete dati. Imao je platu od 15 hiljada maraka"19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:42
Poziv bordo diva se ne odbija. Znas da je i Viveros odbio igranje u ligi prvaka zbog Mirvica i Sarajeva...

Golemo
-
- Kontakt:
Doveli Jadovca a sad hoce i Jukica haha obraz je za njih stran pojam.BigZlatan je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:55"Rustemović je prekorektan, došao je i rekao, dajte šta možete dati. Imao je platu od 15 hiljada maraka"19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:42
Poziv bordo diva se ne odbija. Znas da je i Viveros odbio igranje u ligi prvaka zbog Mirvica i Sarajeva...![]()
Golemo
-
- Kontakt:
Tanko je to. Prosle godine je stigao Vrancic i venecuelanski Neymar, a sad veznjak iz Lokomotive i par igraca iz Srbije.bvsic je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:49Jest vam tesko mitomaniii, toliko vas boli sto nemate Mirvaha jednog da dovodi najboljeg veznog HNL-a, najboljeg stopera slovenske lige koji ce biti najveci transfer ikad kod nas. Jos u cetvrtak Kosevo kad napunimo cut cete nas na maloj grbavici. ISMIR MIRVIC
-
- Kontakt:
Ostanite na Jukicu,Jadovcu i Rustemovicu pusti se ti Lokomotive to je za vas vec druga dimenzija. Mali klubic kojem je cilj da nekako izbori evropu19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 12:01Tanko je to. Prosle godine je stigao Vrancic i venecuelanski Neymar, a sad veznjak iz Lokomotive i par igraca iz Srbije.bvsic je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:49Jest vam tesko mitomaniii, toliko vas boli sto nemate Mirvaha jednog da dovodi najboljeg veznog HNL-a, najboljeg stopera slovenske lige koji ce biti najveci transfer ikad kod nas. Jos u cetvrtak Kosevo kad napunimo cut cete nas na maloj grbavici. ISMIR MIRVIC
Doduše.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajd molim te matereti procitaj jos jednom moj post, ako ti nije previse. Gdje sam napisao najbolji igrac HNL-a nemoj da lazes na oci. Napisao sam ponajbolji! I jest ponajbolji i statisticki ako vec zelis cjepidlaciti. Pricam o Mudraziji. Covjek je rijesio najvece utakmice u HNL ove sezone svojim golovima i asistencijama.nastrojeni21 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:36Ako je Mudrazija najbolji igrac HNL-a zar fakat mislis da bi ga vi doveli a ne prvo Dinamo, koji je 50 levela iznad svih nasih klubova po svemu, drugo Mudrazija je navijac Dinama. Osim Dinama, zar fakat mislis da bi najbolji igrac HNLa otisao prije u Sarajevo a ne u Hajduk, Osijek ili Rijeku? Veze ti nemas. Svi nabrojani su iznad tvog kluba u svakom segmentu.
S druge strane Bubanja je bio 3.najbolji veznjak lige 2023.godine iza 2 reprezentativca Hrvatske iz Dinama i bio je u najboljoj postavi lige. To ti je SLUZBENO. Znaci isto PONAJBOLJI. I kao takav u najboljim godinama je dosao u Sarajevo. Jos uz to je reprezentativac. Popij apaurin, kompleksi i mrznja su opasna stvar.
Boli vas prica da Sarajevo placa bolje nego svi skupa u ligi, kad cujete da su plate po 20-25 hiljada eura mjesecno cir vam proradi. I jos su redovne. To su visoki standardi cak i za nivo regije i bogatijih zemalja EU.
Pa jos je veca sramota da sa tolikim platama zavrsavate 4-ti u ligi. A da ne govorim kako ste pisali da su svi protiv vas i da je to razlog da ne mozete titulu uzeti.mercurial je napisao/la: ↑16 jul 2024, 12:19Hajd molim te matereti procitaj jos jednom moj post, ako ti nije previse. Gdje sam napisao najbolji igrac HNL-a nemoj da lazes na oci. Napisao sam ponajbolji! I jest ponajbolji i statisticki ako vec zelis cjepidlaciti. Pricam o Mudraziji. Covjek je rijesio najvece utakmice u HNL ove sezone svojim golovima i asistencijama.nastrojeni21 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:36Ako je Mudrazija najbolji igrac HNL-a zar fakat mislis da bi ga vi doveli a ne prvo Dinamo, koji je 50 levela iznad svih nasih klubova po svemu, drugo Mudrazija je navijac Dinama. Osim Dinama, zar fakat mislis da bi najbolji igrac HNLa otisao prije u Sarajevo a ne u Hajduk, Osijek ili Rijeku? Veze ti nemas. Svi nabrojani su iznad tvog kluba u svakom segmentu.
S druge strane Bubanja je bio 3.najbolji veznjak lige 2023.godine iza 2 reprezentativca Hrvatske iz Dinama i bio je u najboljoj postavi lige. To ti je SLUZBENO. Znaci isto PONAJBOLJI. I kao takav u najboljim godinama je dosao u Sarajevo. Jos uz to je reprezentativac. Popij apaurin, kompleksi i mrznja su opasna stvar.
Boli vas prica da Sarajevo placa bolje nego svi skupa u ligi, kad cujete da su plate po 20-25 hiljada eura mjesecno cir vam proradi. I jos su redovne. To su visoki standardi cak i za nivo regije i bogatijih zemalja EU.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Veca je sramota boriti se sa Stupcanicom za mjesto na tabeli.DamirT je napisao/la: ↑16 jul 2024, 12:23Pa jos je veca sramota da sa tolikim platama zavrsavate 4-ti u ligi. A da ne govorim kako ste pisali da su svi protiv vas i da je to razlog da ne mozete titulu uzeti.mercurial je napisao/la: ↑16 jul 2024, 12:19Hajd molim te matereti procitaj jos jednom moj post, ako ti nije previse. Gdje sam napisao najbolji igrac HNL-a nemoj da lazes na oci. Napisao sam ponajbolji! I jest ponajbolji i statisticki ako vec zelis cjepidlaciti. Pricam o Mudraziji. Covjek je rijesio najvece utakmice u HNL ove sezone svojim golovima i asistencijama.nastrojeni21 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:36Ako je Mudrazija najbolji igrac HNL-a zar fakat mislis da bi ga vi doveli a ne prvo Dinamo, koji je 50 levela iznad svih nasih klubova po svemu, drugo Mudrazija je navijac Dinama. Osim Dinama, zar fakat mislis da bi najbolji igrac HNLa otisao prije u Sarajevo a ne u Hajduk, Osijek ili Rijeku? Veze ti nemas. Svi nabrojani su iznad tvog kluba u svakom segmentu.
-
- Kontakt:
U ovoj ligi su ti najmanje bitna pojacanja,bio 4 ili 2 isto ti dodje jer sampion neces biti,liga gdje ti svirne 50 faulova a Bojcu 2 ili gdje priznaje golove iz 2 metra ofsajda mada to je visa matematika za nekeDamirT je napisao/la: ↑16 jul 2024, 12:23Pa jos je veca sramota da sa tolikim platama zavrsavate 4-ti u ligi. A da ne govorim kako ste pisali da su svi protiv vas i da je to razlog da ne mozete titulu uzeti.mercurial je napisao/la: ↑16 jul 2024, 12:19Hajd molim te matereti procitaj jos jednom moj post, ako ti nije previse. Gdje sam napisao najbolji igrac HNL-a nemoj da lazes na oci. Napisao sam ponajbolji! I jest ponajbolji i statisticki ako vec zelis cjepidlaciti. Pricam o Mudraziji. Covjek je rijesio najvece utakmice u HNL ove sezone svojim golovima i asistencijama.nastrojeni21 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:36Ako je Mudrazija najbolji igrac HNL-a zar fakat mislis da bi ga vi doveli a ne prvo Dinamo, koji je 50 levela iznad svih nasih klubova po svemu, drugo Mudrazija je navijac Dinama. Osim Dinama, zar fakat mislis da bi najbolji igrac HNLa otisao prije u Sarajevo a ne u Hajduk, Osijek ili Rijeku? Veze ti nemas. Svi nabrojani su iznad tvog kluba u svakom segmentu.
-
- Kontakt:
Pa i vi isti cilj imate, svakako ste cetvrti na tabeli vec 3 godine u nizumosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 12:03Ostanite na Jukicu,Jadovcu i Rustemovicu pusti se ti Lokomotive to je za vas vec druga dimenzija. Mali klubic kojem je cilj da nekako izbori evropu19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 12:01Tanko je to. Prosle godine je stigao Vrancic i venecuelanski Neymar, a sad veznjak iz Lokomotive i par igraca iz Srbije.bvsic je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:49Jest vam tesko mitomaniii, toliko vas boli sto nemate Mirvaha jednog da dovodi najboljeg veznog HNL-a, najboljeg stopera slovenske lige koji ce biti najveci transfer ikad kod nas. Jos u cetvrtak Kosevo kad napunimo cut cete nas na maloj grbavici. ISMIR MIRVIC

Najvjerovatnije ove sezone Gigovic,Njegomirovic,
Kazlagic,Petljo i ostala Vicina sudijska bagra bi trebali
Biti mirni ko bubice.Naglasak na”trebali”!!
Balije iz Saveza su nagazene,Vico hoće još jedan mandat.
Hebiga lijepo mu u Seher Sarajevu.Mnogo mu prijaju svjetla
Velegrada.
Borac slavi 100 g. Sezona 25/26 Itd……
Kazlagic,Petljo i ostala Vicina sudijska bagra bi trebali
Biti mirni ko bubice.Naglasak na”trebali”!!
Balije iz Saveza su nagazene,Vico hoće još jedan mandat.
Hebiga lijepo mu u Seher Sarajevu.Mnogo mu prijaju svjetla
Velegrada.
Borac slavi 100 g. Sezona 25/26 Itd……
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Pact1921, svemalim1, Venom i 33 gosta.