FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Napišite ko je, isto djeca nekakve gluposti stavljate
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kakva djeca, isto debili..
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Sutra sjednica UO, trebaju odobriti beka i špica.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Sve sam se nešto nado da to neče biti moguće al mi imamo lošiji tim nego što ga je Bašić imo prošle godine a ne računajući omladince nidje igrača ili nikad manje koji su ponikli kod nas.
Džaba više i pisati i pitati ko je kriv što je to tako u klubu sa najviše navijača u BiH
Džaba više i pisati i pitati ko je kriv što je to tako u klubu sa najviše navijača u BiH
- dubioza144
- Kontakt:
Sarni Kukurelja 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kriv je onaj kome su manijaci udarili tarabubojamora je napisao/la: ↑16 jul 2024, 00:22Sve sam se nešto nado da to neče biti moguće al mi imamo lošiji tim nego što ga je Bašić imo prošle godine a ne računajući omladince nidje igrača ili nikad manje koji su ponikli kod nas.

- jointunija
- Kontakt:
Kako nije,nikad više para u klubu zadnje dvije godine ali ne ide,treba znatTefalTava je napisao/la: ↑16 jul 2024, 10:44Kriv je onaj kome su manijaci udarili tarabubojamora je napisao/la: ↑16 jul 2024, 00:22Sve sam se nešto nado da to neče biti moguće al mi imamo lošiji tim nego što ga je Bašić imo prošle godine a ne računajući omladince nidje igrača ili nikad manje koji su ponikli kod nas.
Džaba više i pisati i pitati ko je kriv što je to tako u klubu sa najviše navijača u BiH![]()

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
.
Zadnja izmjena: Liceulice, dana/u 24 feb 2025, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
1921-1987
Pola vas ovdje i ne zna ko je Amar Osim, samo ponešto načuli pa lupetate, a sa juga se mnogi nisu ni rodili kada su se slavile titule i ono sad fol taraba i nikad više, de ba **** više
Sud kaže drugačije!Liceulice je napisao/la: ↑16 jul 2024, 13:33Morž baš zna, al ostavit pustoš i raspad nakon mandata.jointunija je napisao/la: ↑16 jul 2024, 13:20Kako nije,nikad više para u klubu zadnje dvije godine ali ne ide,treba znat![]()
Nikad više!
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Podrska jugu i Coricu, nemojte se obazirati na ono sto pokusavaju, pogotovo jadnici iz makijata. Svi ko jedan!
Fk Željezničar.
Sta god pricali Amar Osim ce ostati zauvijek ispisan u historiji Zeljeznicara
Nisam ni ja da se vise vraca kao trener ili nesto, ali da mu neko zabrani da dolazi na utakmice Zeljeznicara je cista glupost
Nisam ni ja da se vise vraca kao trener ili nesto, ali da mu neko zabrani da dolazi na utakmice Zeljeznicara je cista glupost
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Procitao sam negdje neko nesto napisao u vezi tog
Mozda nisam dobro skontao.
Ugl eto sve je ok, ne znam zasto se raspravljaju oko te teme
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zabrana juga se odnosi na funkcije u klubu,ne moze mu niko zabraniti da dolazi na tekme, ali cisto sumnjam da ce kad nema interesa sad.
Fk Željezničar.
Ne postoji taj koji moze zsbraniti Amaru bilo sta. To ove budaletine mogu samo da pisu.
-
- Kontakt:
Ja debila Boze sacuvaj. Gdje vi zivite
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], istokzeljo, KimJongEsmer, OzmoodPinglewood, ristagrad, sebalos i 93 gosta.