Premijer liga BiH - aktuelno

Pitarsam

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Pitarsam » 16 jul 2024, 14:07

Zeljkan na zimu otpustio 10 igraca,doslo im 12 i novi strucni stab.
Sad na ljeto poslije turbulentne sezone i Nemanjinog spasavanja,
Promjenjena vec 3 trenera i 20 -tak igraca(in-out)
Na platnom spisku jos 30-tak igraca,a u klupskoj kasi
Paucina i zvecarka unutra.
Rahimic vec kuka gdje dodje i Boga moli da prvenstvo pocne.
Makar da kakva takva lova pocne kapat.
Jaran i mecena mu iz Turske vec psuje gdje ga nagovori
da skrshi tolike €€£!!!
Ko fol investment,ulaganje,pranje para.
Pa ko god je ulozio u Zeljkanov bunar,taj je bio naguzen👈
Jedino su Morz Amar i Megamix -kamatari naplatili za sve ostale.
Onaj Bordo navijac iz Travnika,Selimovic se isto izvuce.
Mashnica,derpe iz Londona bivsi im Predsjednik Ceric,za malo.
Hebiga,zateko kasu prasicu -praznu🫣
Al zato imaju Jadnog Badzaka da ga muzu.
Dok je ovaca bice i vune!!
Ne znam sta bi sa onim sto ženske gaće prodaje?!
Znam da je već dao minimum 3 stoje i postavio “svog”
Čovjeka za Predsjednika.
Uglavnom,teška bas teška vremena na Gubavici.
Izdržite još malo.Sad će se El laganini prodat,pa će vam
Romeo Jozak dati brdo karamela.
I goldjija Muftic samo sto ne ode za veliku oštetu.
Sto kokuz može sanjat to i Amerika platit ne može.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2024, 14:14

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
16 jul 2024, 13:45
aha, znaci Lokomotiva daje najmanje plate pa zato mi tamo uzimamo uz to je najlakse, lakse nego u Stupcanici pogotovo ako se boris s Gorazdem ili Kolinom iz Ustikoline za igraca. Daleko profitabilnije i sta sve ne, objasnit ce Virtual

jao nebuloza, mozak me zaoboli. "Valjda se FORCATE"??!! Igraci iz hnla nisu nesto dok su iz lige federacije projekti buducnosti.
Pa da, u pravu si ako se priča svodi na poređenje Željezničara i Sarajeva, ali se ne svodi i ponovo vadiš iz konteksta i spinuješ.

Naš prelazni rok je takav kakav je i ja se prvi šprdam sa Karjaševićima i sličnim poluigračima. Što ti govori da sam savršeno svjestan (ne)kvaliteta našeg prelaznog roka i da si ponovo promašio čitav fudbal.

Sa druge strane, vi prosječne HNL igrače predstavljate kao da su najbolji u ligi i to je razlika između vas i nas. Mi smo svjesni šta dovodimo i ne pokušavamo to uljepšavati.

A sad ću ti navesti najbolji primjer koliko ste loši i očajni. Posljednje tri sezone, otkako je tu Mirvić, tom istom klubu koji dovodi iz Federalne ste pobjegli ukupno 12 bodova na tabeli, dok ste za šampionom zaostali ukupno ogromnih 89 bodova, iako ste u svakoj od tih sezona uložili više od šampiona.

Ovo boldirano svaki od vas treba naučiti napamet i prisjetiti se toga kad vidite da se svi šprdamo sa vama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 jul 2024, 14:15

Pa da, u pravu si ako se priča svodi na poređenje Željezničara i Sarajeva, ali se ne svodi i ponovo vadiš iz konteksta i spinuješ.

Naš prelazni rok je takav kakav je i ja se prvi šprdam sa Karjaševićima i sličnim poluigračima. Što ti govori da sam savršeno svjestan (ne)kvaliteta našeg prelaznog roka i da si ponovo promašio čitav fudbal.

Sa druge strane, vi prosječne HNL igrače predstavljate kao da su najbolji u ligi i to je razlika između vas i nas. Mi smo svjesni šta dovodimo i ne pokušavamo to uljepšavati.

A sad ću ti navesti najbolji primjer koliko ste loši i očajni. Posljednje tri sezone, otkako je tu Mirvić, tom istom klubu koji dovodi iz Federalne ste pobjegli ukupno 12 bodova na tabeli, dok ste za šampionom zaostali ukupno ogromnih 89 bodova, iako ste u svakoj od tih sezona uložili više od šampiona.

Ovo boldirano svaki od vas treba naučiti napamet i prisjetiti se toga kad vidite da se svi šprdamo sa vama.
NEMA NAZAD

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 16 jul 2024, 14:17

Vi se prvo dogovorite jel placate najvise ili ne, u slucaju neuspjesne sezone kao sto je bila prosla, nemojte opet mjenjati pricu u maju kako ipak Zrinjski vise trosi a da vi trosite malo vise od nas. Kad nesto tvrdite, stanite iza toga uvijek a ne samo kad vam odgovara. Neozbiljno je sa vama diskutovati o bilo cemu kad misljenja mjenjate kako vjetar puhne.

I ne, nije nikom muka koga vi dovodite nego smo prokomentarisali cinjenicu da je Mudrazija ponajbolji igrac HNLa, nije bio nit ce biti, argumenti su napisani pa sad kako je kome drago.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2024, 14:20

tutankamon1905 je napisao/la:
16 jul 2024, 14:07
A onda kad zavrse treci il cetvrti i ovo im spomenes, skoce bar cetvorica sa: nije istina, Zrinjski najbolje placa..mi smo eventualno u top 3
Upravo to. To ja pokušavam da im utuvim u ove šuplje glave godinama. 33 miliona maraka je njihov akumulirani gubitak čovječe. Kao što sam napisao u prethodnom postu, omjer uloženo/vraćeno je fatalan, nema kompanije koja nakon takvih gubitaka ne bi otišla u stečaj i ugasila se, gledajući sa poslovne strane.

Onda dođe prelazni rok i kreće hajp, prvaci svemira, dolaze ultra mega giga igrači, pobjede na pripremama, ludilo... na kraju kriv Vico što zaostaju 100 bodova, a protiv Sloge nisu šutirali na gol. :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 16 jul 2024, 14:24

To je već postalo “tradicijski”kako bi mitomani voljeli kasti😜
slika
Prije 48 godina ih spašavao Boško,ove Nemanja uz pomoć
Dodika i Vice Zeljkovica.
Ma ima tu neka tajna veza,definitivno tradicijski!!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 jul 2024, 14:27

nastrojeni21 je napisao/la:
16 jul 2024, 14:17
Vi se prvo dogovorite jel placate najvise ili ne, u slucaju neuspjesne sezone kao sto je bila prosla, nemojte opet mjenjati pricu u maju kako ipak Zrinjski vise trosi a da vi trosite malo vise od nas. Kad nesto tvrdite, stanite iza toga uvijek a ne samo kad vam odgovara. Neozbiljno je sa vama diskutovati o bilo cemu kad misljenja mjenjate kako vjetar puhne.

I ne, nije nikom muka koga vi dovodite nego smo prokomentarisali cinjenicu da je Mudrazija ponajbolji igrac HNLa, nije bio nit ce biti, argumenti su napisani pa sad kako je kome drago.
Najvise trosimo to nije tajna ali trose i ostali.Ni njima igraci ne igraju za kikiriki kako to mediji predstavljaju.Ispadne samo mi dajemo pare i dovodimo a ostali gledaju i sa poluigracima osvajaju pehare.Nije tacno.
Sarajevo trosi najvise i ima daleko najvecu transfer moc u Bosni ali i ostali trose jako puno novca na igrace

Uostalom pare nisu garancija uspjeha.Za to imas milion primjera.Te price "da X imaju pare ko vi prosetali bi se ligom" mozes okaciti macku o rep jer od toga nema nista.
Ti ako nemas strucne ljude,dobar sportski segment unutar kluba i kontinuitet tebi nista nije sigurno ni sa financijskom moci Man Citya u ovoj ligi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 16 jul 2024, 14:32

Virtu4l je napisao/la:
16 jul 2024, 14:20
A onda kad zavrse treci il cetvrti i ovo im spomenes, skoce bar cetvorica sa: nije istina, Zrinjski najbolje placa..mi smo eventualno u top 3
Upravo to. To ja pokušavam da im utuvim u ove šuplje glave godinama. 33 miliona maraka je njihov akumulirani gubitak čovječe. Kao što sam napisao u prethodnom postu, omjer uloženo/vraćeno je fatalan, nema kompanije koja nakon takvih gubitaka ne bi otišla u stečaj i ugasila se, gledajući sa poslovne strane.

Onda dođe prelazni rok i kreće hajp, prvaci svemira, dolaze ultra mega giga igrači, pobjede na pripremama, ludilo... na kraju kriv Vico što zaostaju 100 bodova, a protiv Sloge nisu šutirali na gol. :bow:

Koji su onda Mirvicevi interesi. Ako je tacan podatak koji je smisao ulaganja Mirvica u Sarajevo. Sta sutra da digne ruke od njih sta bi se desilo s njima, ako se ne varam jos uvijek su registrovani kao UG.

Nemaju nikavu imovinu iz koje bi se mogao "namirit" ovaj minus, kako uopste posluju, ako su svake godine u debelim minusima (tako kaze njihov finansijski izvjestaj)

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 16 jul 2024, 14:36

Virtu4l je napisao/la:
16 jul 2024, 14:20

Previše se brineš za druge. :thumbup:

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 16 jul 2024, 14:40

Ma grehota se sprdat sa posrnulim velikanom iz Zvornicke.
Kumunistički režim dao Sportskom društvu Željezničar državno
Zemljiste u predgradju Sarajeva.
SDA im dala i prepisala to isto zemljište u vlasnistvo.
Onda je počela pljačka Sportskog društava Željezničar.
F.K.Zeljkan ote svoj dio,mitomanski prevaranti prodadose
Državnu i zemlju SDZ,pa nikose Sportska dvorana,crkva i zgrade.
Na pomoćnom terenu izlozba djukaca i kerova.
Dodje mu ga na isto.Laju i reže ovi kućni Ljubimci sa
2 i sa 4 nogice!
Dok cijucu,dobro je.👍

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 16 jul 2024, 14:42

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
16 jul 2024, 13:45
aha, znaci Lokomotiva daje najmanje plate pa zato mi tamo uzimamo uz to je najlakse, lakse nego u Stupcanici pogotovo ako se boris s Gorazdem ili Kolinom iz Ustikoline za igraca. Daleko profitabilnije i sta sve ne, objasnit ce Virtual

Nema dana da ne potvrde sto su mythomans (posto su me prozivali da je ta rijec izmisljena evo za manje pismene - mythomania an abnormal or pathological tendency to exaggerate or tell lies.)

jao nebuloza, mozak me zaoboli. "Valjda se FORCATE"??!! Igraci iz hnla nisu nesto dok su iz lige federacije projekti buducnosti.
de ljudi zar ne vidite kakve nebuloze pisu sami sebe pobijaju
kad im je prosle sezone stigao Karic koji je prekrizen iz lokomotive najavljivali ga kao da dolazi Rodri"nije ga bezveze lokomotiva uzela""talenat"...

sad kad drugi uzimaju najbolje igrace lokomotive onda je to nizi rang hrvatske,losi igraci itd

samo kokice u ruke i smijati se komentarima
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 16 jul 2024, 14:43

Pitarsam je napisao/la:
16 jul 2024, 14:40
2 i sa 4 nogice!
Dok cijucu,dobro je.👍
Jedina sansa da spasimo klub je da nas ti otkupis i privatizujes.
Ti si nam zadnja nada, spasi nas i bices legenda u nivou Ivice Osima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 16 jul 2024, 14:43

Samo da napomenem ovim što bi kao šprdali. Šprdati nas mogu oni koji su zavšili ispred nas. To bez pogovora, ali ekipa koja se citavu sezonu bori za opstanak, klub pred gašenjem, sadaka se udijeljuje na pomozi.ba, navijaci istih uzimaju reket i rade sa braćom iz Srbije na veliko i na malo, klub koji je politička 'rava svakoj stranci gdje u upravnim i nadzornim odborima istih stoje politicke marionete. Klub koji sebe naziva najvećim a u suštini pao na grane kakve nije od osnivanja. Navijaci doveli klub do faze gasenja, a i sada zarad svojih interesa skrivaju pravu istinu o stanju u klubu i u dogovoru sa politickim opcijama presvlace prave navijace FK Zeljeznicar.

Navijaci takvog kluba nemaju nikakvo pravo nikoga iz ove lige provocirati, obzirom da dugi niz godina ne predstavljaju nikakav faktor u Bosni i Hercegovini.
Od mene toliko na tu temu.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 16 jul 2024, 14:44

OsmaDolazi je napisao/la:
16 jul 2024, 14:43
Samo da napomenem ovim što bi kao šprdali. Šprdati nas mogu oni koji su zavšili ispred nas. To bez pogovora, ali ekipa koja se citavu sezonu bori za opstanak, klub pred gašenjem, sadaka se udijeljuje na pomozi.ba, navijaci istih uzimaju reket i rade sa braćom iz Srbije na veliko i na malo, klub koji je politička 'rava svakoj stranci gdje u upravnim i nadzornim odborima istih stoje politicke marionete. Klub koji sebe naziva najvećim a u suštini pao na grane kakve nije od osnivanja. Navijaci doveli klub do faze gasenja, a i sada zarad svojih interesa skrivaju pravu istinu o stanju u klubu i u dogovoru sa politickim opcijama presvlace prave navijace FK Zeljeznicar.

Navijaci takvog kluba nemaju nikakvo pravo nikoga iz ove lige provocirati, obzirom da dugi niz godina ne predstavljaju nikakav faktor u Bosni i Hercegovini.
Samo da naglasim

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 jul 2024, 14:49

Kurca bi jeli samo da dovedu nekog iz ekipa poput lokomotive i Copenhagena ❤️
NEMA NAZAD

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 16 jul 2024, 14:53

Pitarsam je napisao/la:
2 i sa 4 nogice!
Dok cijucu,dobro je.👍
Ispravke krivog navoda.

Mi smo velikan iz ulice Bulevar Ivice Osima ne iz Zeljeznicke.

Preko SDA linije ste dobili poljoprivredno zemljiste u Butmiru, gdje ste SVOJU veliku legendu Paju istjerali na ulicu i oduzeli mu sve sto je covjek imao na tim terenima.

Kada trebate novce od Opstine (onda se predstavljate kao UG), a kada vam se ponudi stadion za 1 KM, onda vam je to puno.

Izlozba se odrzavala na pomocnom koji je u vlasnistvu Opstine, isti taj teren Zeljeznicar placa kada ga koristi.

Mani se druze suplje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2024, 14:54

itatabisine je napisao/la:
16 jul 2024, 14:32
Koji su onda Mirvicevi interesi. Ako je tacan podatak koji je smisao ulaganja Mirvica u Sarajevo. Sta sutra da digne ruke od njih sta bi se desilo s njima, ako se ne varam jos uvijek su registrovani kao UG.

Nemaju nikavu imovinu iz koje bi se mogao "namirit" ovaj minus, kako uopste posluju, ako su svake godine u debelim minusima (tako kaze njihov finansijski izvjestaj)

Nije on planirao da će se ovo desiti. Ovo je bio neki najcrnji mogući scenario koji se ostvario i sad nema nazad.

Ima samo dvije opcije, da nastavi, ali malo pametnije kao što radi ovaj prelazni rok, sa igračima koji manje koštaju ili da digne ruke od svega, što znači gašenje kluba.
Voli te tvoje Sarajevo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 16 jul 2024, 14:56

16 jul 2024, 14:53
Pitarsam je napisao/la:
2 i sa 4 nogice!
Dok cijucu,dobro je.👍
Ispravke krivog navoda.

Preko SDA linije ste dobili poljoprivredno zemljiste u Butmiru, gdje ste SVOJU veliku legendu Paju istjerali na ulicu i oduzeli mu sve sto je covjek imao na tim terenima.

Kada trebate novce od Opstine (onda se predstavljate kao UG), a kada vam se ponudi stadion za 1 KM, onda vam je to puno.

Izlozba se odrzavala na pomocnom koji je u vlasnistvu Opstine, isti taj teren Zeljeznicar placa kada ga koristi.

Mani se druze suplje.
Ispravka lazi i mitomanije,Pasic nije istjeran i preko nikakv4 linije nismo dobili,isplatili Pasiceve dugovr i kupili za 600k,nismo mi zeljkan da nam drzava poklanja,malo google i kucaj lako je naci koliko je placeno lazovc8ne i ublehe iz kokuzne dole

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 16 jul 2024, 14:57

16 jul 2024, 14:53
Pitarsam je napisao/la:
2 i sa 4 nogice!
Dok cijucu,dobro je.👍
Ispravke krivog navoda.

Mani se druze suplje.
Stadion je 10 milja mjesecno

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 16 jul 2024, 14:59

OsmaDolazi je napisao/la:
16 jul 2024, 14:43

I kao takvi smo ispred vas po broju clanova i posjeti na stadionu.

Vec godinama nismo vidjeli trofeja ali dolazimo i punimo stadion.

Koliko imate AKTIVNIH clanova od 01.01.2024 do danas, za tvoju infromaciju FK Zeljeznicar skoro 9000 clanova. Mozda se borimo za opstanak ali smo vjerni svom klubu, za razliku od vas koji zivite u nekim iluzijama kako ste najbolji i najbogatiji, a proslu godinu poslovali u minusu.

Sretno vam u cetvrtak ali budite malo realni kada pisete neke stvari.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, HyperOS i 15 gostiju.