Nema devetke tj. napadača koji se ne bi izblamirao u Southgateovom sistemu.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
To vrlo vjerovatno. Mada je odavno poznato da se Kejn voli vratiti i učestvovati u igri. Pa ima bolji pas od većine veznih.coelho41 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 00:04Nema devetke tj. napadača koji se ne bi izblamirao u Southgateovom sistemu.
No, nije o tome stvar.
Mene kopka fizičko izdanje. Čini mi se da je odsustovao zadnje 2 tekme BuLi , zbog problema sa leđima, onda se i ovdje vidi da nema te svježine.
Ako ga godine stižu, treba i kod nas biti češće zamijenjen ili izostavljen. Rekordi mu ne trebaju, nego trofeji. Što bi rekli ovi sa EPLa, kojima je on jedan od krivaca ovog " fijaska" crvenih mundira.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Harry kad je dosao kod nas i poceo igrati, ja nisam mogao vjerovati. Em sto je zabijao, covjek je slao fantasticne lopte krilima iz prve ih ostavljao u sto posto sansama pa i sto kazu okomite pasove, onda duge lopte koje su "imali oci", perfekcija, covjek genije...Onda je dosla pauza, a on se divio kako prvi put u zivotu ima slobodno u to vrijeme, jer u Engleze nema cile-mile, ima da se igra i igra...Zatim se vratio sa nakih Maldiva ili gdje je vec bio i od tada nije ni 30% od onog igraca kojeg sam opisao. Djeluje premoreno, pa i nezainteresovano, nonsalantno... ne sjecam se nekih pasova kao prije, mozda par za SaneTa kad je ovaj blecak imalo licio na fudbalera. Dao je neke golove, vise onako na rutinu, penale itd, ali to nije bio ni H od Harija iz prvog djela sezone. O ovom EP da ne pricam, mlak, traljav...danas je sve duele pogubio, Englezi prodisali malo od kako je izasao. Naravno da sam siguran da i drugi to vide i da ce se nesto napraviti, osim ako je i nas Harry rjesio da se pretvori u uhljeba, smanji treninge a poveca odmore...Tip igraca kao on mora biti maksimalno pripremljen da bi dosao do izrazaja. E sad na drugima je kako to postici, ja uglavnom bez pardona (ni po babu ni po stricevima) komentarisem ono sto vidim 
Jeste IDIOT onaj selektor, ja prosto ne mogu da vjerujem da su ovi Englezi toliko ludi pa da covjeka placuju 5-6 milliona, a on od jedne generacije koja je realno trebala imati 3-4 trofeja pravi tim koji se brani protiv Slovacke, Slovenije...samo slabasnu Srbiju regularno pobjedili i to na jedvite jade ostalo nularica...ja bi ga sutao nogama sve do Sibira dzukela i smradina antifudbalska. No medjutim ne opravdava to Harija znao je on i kod nas u prvom djelu sezone igrati slicno, vracati se duboko po loptu, svaki prekid za protivnika je bio u nasih 16. Ovaj selektor je vise j..o Saku, Fodena, Palmera, Wolkera, pa i Rajsa i ovog iza MU...nego Harija. Kod Pepa Stones, Walker, Foden...kidaju, jedu zemlju ovde ko misevi pokisli.
Opet se spominje Olmo i Bayern.
Ljudi trebaju da znaju nije isto Olmi igrati AMC kada su tu Rodri i Ruiz i kada je tu Leon Goretzka.
Ljudi trebaju da znaju nije isto Olmi igrati AMC kada su tu Rodri i Ruiz i kada je tu Leon Goretzka.
kakav gorecka, nece pric starterima sada, zadnji veznjak u rotaciji
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hajde United, saveaj nas
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Mislim da ste već napravili izbor, Kompa kao vođu obrane vidi Mekanog pa će de Ligt svakako put pod noge, ako ne u Manu za 50 onda negdje drugdje za 35 milki.
Leon Goretzka was told by the club that he's allowed to leave this summer. However, the midfielder wants to stay. Goretzka knows from experience, like last year when he was a candidate for sale, that in the end he will always get his playing time. His contract runs until 2026.
Brazzo masterclass. U svakom slučaju, drago mi je što smo napokon doveli veznog igrača i što će antifudbaler ovaj uz Božiju pomoć sezonu provesti na klupi ili kamo sreće, na tribinama.
Brazzo masterclass. U svakom slučaju, drago mi je što smo napokon doveli veznog igrača i što će antifudbaler ovaj uz Božiju pomoć sezonu provesti na klupi ili kamo sreće, na tribinama.
Na kojim drogama je bio Salihamidzic, pa je oyebinama Gnabryu, i Goretzki dao plate od preko 15mil
Bice pravi izazov uvaliti ih nekom, jer ovo sto imaju ovdje nece imati nigdje drugo.
Bice pravi izazov uvaliti ih nekom, jer ovo sto imaju ovdje nece imati nigdje drugo.
Kimmich je isto na prodaju, ali ne želi ići jer je iduće sezone slobodan. Kimmich, Goretzka i Gnabry znaju kako kod vas ide, ko zna dokle će Kompa a onda se ponovo miješaju karte. Imam osjećaj da bi Gnabry mogao dobro krenut u sezonu i nametnut se ispred Olisea.
Goretzka bi odigrao bolje od Andricha za elf. To sto je van forme dvoje godine je zasebna tema.
Navalili smo na Douea, odbijeno 40 mil, Rennes zeli 60.
Vjerujem da ce bit 50 + bonus 10.
Navalili smo na Douea, odbijeno 40 mil, Rennes zeli 60.
Vjerujem da ce bit 50 + bonus 10.
Valjda si sad shvatio da je Olmo samo plan C.
Kimmich ako to uradi biće gori i od Ballacka i Kroosa zajedno.
Kimmich ako to uradi biće gori i od Ballacka i Kroosa zajedno.
Ma Kroosa je Karl-Heinz sutnuo iz kluba a i neka je. Ballackov odlazak je vec bio katastrofa, tada smo izgubili WC igraca za 0 eura.
A Kimmich ce dobro razmisliti prije nego sto ode bilo gdje. Zna on dobro kako ce mu toksicno ponasanje proci u drugom klubu.
A Kimmich ce dobro razmisliti prije nego sto ode bilo gdje. Zna on dobro kako ce mu toksicno ponasanje proci u drugom klubu.
Sve okej. On će dobro razmisliti, al daj da se uzme koja para za njega, ako im se puteve razilaze. Ostane li i ovu sezonu bez produžetka, zna se šta slijedi.
Da je jedan takav slučaj pa hajde.
Gdje Davies, Sane....na Bambija ne želim ni razmišljati da može otići.
Da je jedan takav slučaj pa hajde.
Gdje Davies, Sane....na Bambija ne želim ni razmišljati da može otići.
Kimmich treba da zna da nigdje neće dobiti 20 mil platu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
U teorije jeste 20 miliona, ali on naplati 10.3 miliona neto
Za usporedu, Sterling 20 miliona u Engleskoj, naplati 11 miliona neto.
Španija je mislim čak gora od Njemačke sa porezima. Italija i Engleska su bolji.
Kad gledam plaće igrača, sve je otislo u tri lijepe.
Analizom nekom kratkom, dajemo ogromne pare na place u odnosima na neke druge klubove, a rezultati ulaganja? Evropa?
Za usporedu, Sterling 20 miliona u Engleskoj, naplati 11 miliona neto.
Španija je mislim čak gora od Njemačke sa porezima. Italija i Engleska su bolji.
Kad gledam plaće igrača, sve je otislo u tri lijepe.
Analizom nekom kratkom, dajemo ogromne pare na place u odnosima na neke druge klubove, a rezultati ulaganja? Evropa?
-
Bundesliga
- Kontakt:
Zeznuli su genijalci sa produzivanjem Mullera i Neuera po istim tarifama. Da su njima skresali plate, mogli bi i Kimmichu. A ovako covjek konta zasto bi on prihvatio manju platu, dok Muller koji je vise na klupi uzima 20 miliona po sezoni.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.