FK Sarajevo - Bivši igrači i treneri

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo - Bivši igrači i treneri

Post Postao/la Zagor » 18 dec 2022, 00:31

Jbt. Lik bio mozda godinu-dvije u Rajvosa, sjeba ga povreda, a bio je sigurno jedan od najboljih.. i ev i dalje u bordo boja u srcu.. a evo mu izjave prije 3-4 godine mislim:
„Na zapadnoj tribini je šminka, na sjeveru vatreni navijači koji su tu zbog atmosfere, a na istoku su pravi navijači Sarajeva, oni koji poznaju fudbal.“

slika
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 jul 2024, 13:34

Pozdrav ljudi,
Navijac sam Čelika i dolazim u miru :D :D

Ponukan sam, da se javim ovdje jer sam na y'tube gledao podcast sa Almirom Turkovicem, gdje rece da je Dzemo Smjecanin zavrsio kao radnik parkinga. Inace o Smjecaninu na tim podcastovima i inace vrlo malo informacija.
Inace pripadam staroj gardi navijaca i bez obzira na rivalitet cjenio sam tadasnji tim Sarajeva, za koji su igrali Dedic, Gogalic, Uscuplic, Hosic, Repuh, Alen Avdic, Granov, Turkovic, Smjecanin, sve do jednog vrhunski igraci... Turkovic rece da je Smjecanin najbolji igrac Sarajeva, moje misljenje da i nije bas najbolji, ali da je odlican to svakako jeste. Zalosno je da tako zavrsi Smjecanin, ali nije nazalost jedini fudbaler koji tako zavrsi.

Inace, sto se tice ove sadasnje situacije, volio bih da su u bh okvirima Sarajevo, Zeljeznicar, Sloboda, Velez mnogo jaci nego sada(ovo ne bih mnogo da pojasnjavam), a razloge zasto ne vidim u dodiku i hdz-u, vec unutrasnji neprijatelji, koji su puno gori, jer su pritajeni i hinjski.

O Čeliku ne bih ovdje, tu smo gdje smo, valjda nekad izadjemo na zelenu granu. Eto , toliko od mene, lijep pozdrav i cestitke za pobjedu protiv Aktobea.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 16 jul 2024, 16:56

Zagor je napisao/la:
18 dec 2022, 00:31
Jbt. Lik bio mozda godinu-dvije u Rajvosa, sjeba ga povreda, a bio je sigurno jedan od najboljih.. i ev i dalje u bordo boja u srcu.. a evo mu izjave prije 3-4 godine mislim:
„Na zapadnoj tribini je šminka, na sjeveru vatreni navijači koji su tu zbog atmosfere, a na istoku su pravi navijači Sarajeva, oni koji poznaju fudbal.“

slika

:salut:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, edgarallanpoe04, Fouzi1, napoleon72, riki46, Varijantas8 i 123 gosta.