Kao sto sam rekao cim se poceo spominjat da je naucna fantastika da on dodje ko je gledao barem jedan mec Lokomotive zna kakva je to igracinaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2024, 15:56Mudrazija je kontaktiran ali Lokomotiva ni pod koju cijenu nece da ga pusti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 15:50Evo gledam podcast sa Marijanom i ovaj novinar iz ZG kaze da je citao Mudrazija u Sarajevu na lijecnickom i kaze da ga niko ni kontaktirao nije a kamoli ljekarski
Ako ne kesiramo jedno milion od njegovog dolaska kod nas nema nista
Zasto bi ljudi pustali najboljeg igraca koji je pod ugovorom de mi samo recite.I Bubanju smo morali masno platiti
Bil mi pustili Kyeremeha ili Buljubasica djaba da idu?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Odma sam rekao da covjek izuzev Dinama moze pokazati prstom na ostali 9 HNL klubova i reci Vas sam igrac,igrat cu u prvi 11mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 16:22Kao sto sam rekao cim se poceo spominjat da je naucna fantastika da on dodje ko je gledao barem jedan mec Lokomotive zna kakva je to igracinaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2024, 15:56Mudrazija je kontaktiran ali Lokomotiva ni pod koju cijenu nece da ga pusti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 15:50Evo gledam podcast sa Marijanom i ovaj novinar iz ZG kaze da je citao Mudrazija u Sarajevu na lijecnickom i kaze da ga niko ni kontaktirao nije a kamoli ljekarski
Zasto bi ljudi pustali najboljeg igraca koji je pod ugovorom de mi samo recite.I Bubanju smo morali masno platiti
Ni najmanje nije realan za nasu ligu ali eto imamo mogucnost.Ako hoce iskorak neka kesiraju i imat cemo ga.To uzimanje igraca od klubova ne postoji u danasnjem fudbalu.Nije 2001 gdje gazda ode u neki grad i dovede igraca isti dan.Ima ugovor i jasno se sve zna.Njima je najbolji igrac i logicno da ce traziti milionsku cifru.
A da se pridruzim cestitkama za novinare.Mozete samo da se sagnete Sarajevu yebo vam kmeljo majkicu.2 dana do utakmice prodato preko 10k karata niko nista.Filozofija proda 500 karata prosle godine ide svrsavanje na svakom koraku e pa napusite se qurca i vi i njihovi pisljivi 12k ide u cetvrtak 20k a protiv Spartaka 30 u inat pic.ketinama strumfovskim
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 jul 2024, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
prvi clanak ujutru u 6:45 bude, grabe se karte. Euforija Neki su i nocili ispred biletarnice, pa update svako 2h..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2024, 16:30Odma sam rekao da covjek izuzev Dinama moze pokazati prstom na ostali 9 HNL klubova i reci Vas sam igrac,igrat cu u prvi 11mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 16:22Kao sto sam rekao cim se poceo spominjat da je naucna fantastika da on dodje ko je gledao barem jedan mec Lokomotive zna kakva je to igracinaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2024, 15:56
Mudrazija je kontaktiran ali Lokomotiva ni pod koju cijenu nece da ga pusti.
Ni najmanje nije realan za nasu ligu ali eto imamo mogucnost.Ako hoce iskorak neka kesiraju i imat cemo ga.To uzimanje igraca od klubova ne postoji u danasnjem fudbalu.Nije 2001 gdje gazda ode u neki grad i dovede igraca isti dan.Ima ugovor i jasno se sve zna.Njima je najbolji igrac i logicno da ce traziti milionsku cifru.
A da se pridruzim cestitkama za novinare.Mozete samo da se sagnete Sarajevu yebo vam kmeljo majkicu.2 dana do utakmice prodato preko 10k karata niko nista.Filozofija proda 500 karata prosle godine ide svrsavanje na svakom koraku e pa napusite se qurca i vi i njihovi 12k ide u cetvrtak 20k a protiv Spartaka 30 u inat pic.ketinama strumfovskim
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
bio braco, ima svih karata jos uredno, prodaja ide onako, ne moze clanak napisati jer nema materijala. U fan shopu bio jedan frajer. Dosta vas je insajderi
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Lik sam sa sobom razgovara. A vrh je sto su to kao dvije suprostavljene licnosti i ideje.
Dr Dzekil i Mister Hajd na sarajevski nacin

-
- Kontakt:
Zaboravio se izlogovat.Antikloc je napisao/la: ↑16 jul 2024, 16:43Lik sam sa sobom razgovara. A vrh je sto su to kao dvije suprostavljene licnosti i ideje.
Dr Dzekil i Mister Hajd na sarajevski nacin
![]()
![]()
![]()

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne treba printati samo pokazes QR sa emaila. Ja sam 3 puta uzimao online i nisu cak ni skenirali, ovaj put ce vjerovatno morati citaci karata da rade.bordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2024, 15:18Kupio sam online karte prvi put . Može neka uputa ,vidio sam ne treba printati. Dobio sam na e mail karte a ima kod i na stranci gdje sam naručio, koji kod koristim ili je svejedno.
Hvala unaprijed
NEMA NAZAD

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne bih se na zalijetao s pricama o mega giga prodajama ulaznica. Pretezno svake godine bude isto, a posjeta uvijek bude vise razocaravajuca nego sto je pozitivno iznenadjenje. Ono tipa hajc ludilo rekord a sjever bude 70% pun.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bude itekako pozitivno iznenadjenje samo sto pojedinci to kvare sa nerealnim ocekivanjima od npr 25K do 30K u 1. pretkolu ECL protiv Aktobe-a.PeppermintSA je napisao/la: ↑16 jul 2024, 16:53Ne bih se na zalijetao s pricama o mega giga prodajama ulaznica. Pretezno svake godine bude isto, a posjeta uvijek bude vise razocaravajuca nego sto je pozitivno iznenadjenje. Ono tipa hajc ludilo rekord a sjever bude 70% pun.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa bit će iznad 20.000, ja očekujem 22k.MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2024, 17:00Bude itekako pozitivno iznenadjenje samo sto pojedinci to kvare sa nerealnim ocekivanjima od npr 25K do 30K u 1. pretkolu ECL protiv Aktobe-a.PeppermintSA je napisao/la: ↑16 jul 2024, 16:53Ne bih se na zalijetao s pricama o mega giga prodajama ulaznica. Pretezno svake godine bude isto, a posjeta uvijek bude vise razocaravajuca nego sto je pozitivno iznenadjenje. Ono tipa hajc ludilo rekord a sjever bude 70% pun.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Sta ti imas reci na Mudraziju i ove komentare , iskreno vjerujem tebi ...jurisicduska je napisao/la: ↑16 jul 2024, 16:46Zaboravio se izlogovat.hahahahahahhahaha štrumf
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Do sada prodano oko 5 500 karata
Da hoće neka objava ili nešto iz kluba ubi ova tišina.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Sad' da se izvučeš napišeš, "šta vam je debili"
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Cim se to pocne provlaciti kroz medije, u slucaju ako je jak igrac u pitanju, od toga ne bude nista, uglavnom. Tako da sto se manje spominje, to bolje. Nego da je nama konacno ubosti sa bekom, jedino jos Marcela nismo probali.
Evo Amre na Kljiksu prije pola sataamypitar je napisao/la: ↑16 jul 2024, 15:48Fakat Dzako ,Amra top tema sa jadrana.FujjjjjjSarajevoNG je napisao/la: ↑16 jul 2024, 15:36Ne sikiraj se, objavit ce sutra press i to je to, u cetvrtak mozda jedan clanak u vezi koeficijenta na kladionicama i eto![]()
![]()
Valjda kontaju nekom zanimljivi.

https://****.ba/sport/nogomet/ ... lhccqpempn
poklopite se usima karinasi, ja ne sirim glupe info, braco jedva sastavio clanak. pa napisite jos jednom da sam pogani strumf..
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
pogledaj clanak i poklopi se usimajohntravolta123 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 17:02Sta ti imas reci na Mudraziju i ove komentare , iskreno vjerujem tebi ...
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Trenutno korisnika/ca: Konzerva, rimljanin90, Rodman, TETRAPAK i 56 gostiju.