imam ja kasete kad mu je stari pjevo.. njegov veliki fan.. a ibra mi je malom aurograme saro dok je trpo u ajaksu..
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
- Beduin
- Kontakt:
A jos +2mil bosanaca (iliti 1mil bosnjaka) se nije izjasnilo protiv, tako da ima sanse.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovo je jako loše. Na spisku se nalazi naš U19 reprezentativac, brat senioorskog reprezentativca i kapitena U21. Tu je i Malić, za kog se proširila priča da je već praktično pokrenuo promjenu sportskog u BiH.
Ne znam šta ovaj poziv konkretno znači, pretpostavljam još ne zahtijeva promjene državljanstva, ali je indikativno ako su iograči pristali da se odazovu. Austrijanci su ozbiljni i vjerovatno ne rade ove stvari na slijepo.
Ako se odazovu, to su loše poruke i dokaz da se ništa ne mijenja. Bez obzira što se radi o mladim reprezentativcima, ovo je mrlja na rad Spahića i Barbareza. Ne smijemo više gubiti igrače.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
https://www.oefb.at/oefb/News/TF-Perspe ... 024-Kader/
Onda pristanak znači da su možda veći pokrenuli prpmjene u austrijsko državljanstvo?
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 16 jul 2024, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Jesi li pročitao članak?
https://www.oefb.at/oefb/News/TF-Perspe ... 024-Kader/
Radi se o kampu austrijske reprezentacije, koji vodi trener seniora Rgnick. Ovo je spisak igrača pozvanih u taj kamp.
Nevjerovatno ds Hamzica pustise da ode iy repke **** ih Sutkovic u usta
Mali 17 ima sutra vjerovstno brani prvu za RB Salzburg protiv Rijeke
Mali 17 ima sutra vjerovstno brani prvu za RB Salzburg protiv Rijeke
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
ne vjerujem da bi Tarikov brat, koji regularno nastupa za nase u selekcije, se odrekao nas i odlucio za austriju. vidjeli smo koliko je Tariku debitantski nastup značio, ne znam..
da neko čekira kod tipa belmina, o cemu se radi?
da neko čekira kod tipa belmina, o cemu se radi?
Taman pomislio skok u trecu ligu, jer je Würzburg lagano osvojio regionalnu ligu Bayerna, kad mudo, nije bio red na Bayern da im sampion ide direktno vec su ispali u barazu. Kako god, mozda je blagi napredak ako nista.
Ja mislim da je ovo samo spisak igraca kojima je Ragnick uputio poziv. Sad da li ce se svi ti odazvati tom pozivu je druga prica. Za Kenana npr. sam siguran da od toga nema nista.
A neki dan je i Belmin posjetio Malica i u komentarima je nekome dao hint da ga mozemo ocekivati uskoro.
Bog Bosna i Bošnjaci
-
RosicVildan
- Kontakt:
Nema ni ovaj Malić, to je kamp koji odrzava Ragnick nisu utakmice nit je službeno okupljanje.
Zadnja izmjena: RosicVildan, dana/u 16 jul 2024, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
RosicVildan
- Kontakt:
Ne znači ovo da gubiš ikoga, može ali vjerovatno ne mora, Malić nikako nema sportsko državljanstvo pa je pozvan..Horoz je napisao/la: ↑16 jul 2024, 20:02Ovo je jako loše. Na spisku se nalazi naš U19 reprezentativac, brat senioorskog reprezentativca i kapitena U21. Tu je i Malić, za kog se proširila priča da je već praktično pokrenuo promjenu sportskog u BiH.
Ne znam šta ovaj poziv konkretno znači, pretpostavljam još ne zahtijeva promjene državljanstva, ali je indikativno ako su iograči pristali da se odazovu. Austrijanci su ozbiljni i vjerovatno ne rade ove stvari na slijepo.
Ako se odazovu, to su loše poruke i dokaz da se ništa ne mijenja. Bez obzira što se radi o mladim reprezentativcima, ovo je mrlja na rad Spahića i Barbareza. Ne smijemo više gubiti igrače.
Dajte, pa nije zvanicno okupljanje. Ako ti momci hoce da promijene drzavljanstvo, ne moze ih 100 Austrija sprijeciti u tome. A uopste ne mora znaciti da ce se svi odazvati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RosicVildan
- Kontakt:
Ako ste pročitali članak, govori se u kontekstu budućnosti austrijske reprezentacije. To je kamp njihovih budućih reprezentativaca.
Volio bih da griješim, ali Austrija je vrlo ozbiljan savez i priije ovakvih poziva, najvjerovatnije obave razgovore.
Volio bih da griješim, ali Austrija je vrlo ozbiljan savez i priije ovakvih poziva, najvjerovatnije obave razgovore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.