Evo nekih najgorih 11 po Marci. Mada može se ovdje masu fudbaleru izmijeniti

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ide odlicno, piša.mo po sirotinji drka.mo na ljubomorneDeen je napisao/la: ↑16 jul 2024, 15:26Tako je donDondon. Ispadanje protiv Spanije nije normalno u cetvrtfinale, sramota je izgubit od Spanije. To sto je Njemacka bolje igrala od Francuske i Engleska isto prolazi neopazeno. Bitno je da ljubomorna mrznja prema Austriji i Njemackoj. A to sto druga vojska ulazi u drzavi, boli vas kockara briga. Samo jako Vico i Ramo, kad su ovako krkani i ne zasluzuje bolje.donDondon je napisao/la: ↑16 jul 2024, 13:11ono sto se krije iza svih postova na twiteru fb i ostalim mrezama kao i ovdje na forumu
jeste razocarenje sto je engleska druga i slijevaju se napadi
dok sasvim neopazeno prolazi izbacivanje njemacke odmah cim je prosla grupu i ispadanje francuske i ranije nego sto sus vi ocekivali
valjda svijet nije nista ni ocekivao vise ,sem nasih gastrabajtera
Hajd da vidimo u Cetvrtak kako ce te imat spreman izgovor ako bi ispali od Aktobe. Mada trebali bi vi to proci, ali eto za svaki slucaj spremi neki izgovor luzerski. A to sto ce Vico vas sviju *ebati kad pocima wwin liga to isto prolazi neopazeno. Valjda kriminalna turbofolk nacija nije nista ni ocekivala vise, osim ova forumska luzerska brigada...
De mi reci kako ide rat protiv Savez? Afera ziljkic?? Ajla jos uvjek tu? Jeli Renan moze ici slobodno kod frizera? I to prolazi NEOPAZENO. Vidim da niko nista vise nije javio. Ah kako ce vas Vico sa sudijama sviju *ebati hahaha, predivno ce to biti. Ta nemoc jednog naroda. Nije mi vas zao nikako, kad ne zna te se borit protiv cetnika, ustasa i izdajice BiH. Bitno je da on zna upalit ovaj forum i pisati nebuloze prema drzavi koji su pomogli BiH. Predivno je njihovo masovno mucenje koje traje 30 godina, i ako Bog da jos da traje 100 godine i dalje.)
Ovdje fali Walker.Pensioner26 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 16:14
Evo nekih najgorih 11 po Marci. Mada može se ovdje masu fudbaleru izmijenitiMbappe bi se morao naći na listi.
Jest im momak nabio komplekse. Osvojis kontinentalni trofej, a pjevas na proslavi o drzavi koja uopste nije na tvom kontinentu
@beško mislim da je krajnje vrijeme da se pomiriš s činjenicom da je Argentina prvak svijeta i to tako što je našutala najjače Evropske reprezentacije s pola snage
Sa 16 godina odigrao bolje prvenstvo nego Ronaldo bilo koje u svojoj karijeri
Jesul i Mcalisteru pjevali da je pola Škot, pola Irac.
Pa Enzo bi bio klošar da nije fudbaler. Moze se reci doduse za 90% argentinske reprezentacije.
Pitaj Rajaza. On ih brani kao da su mu braca. Ne da lik reci da su im nastelili titulu i Bog... Jos kad rece za Copa Americu sta im je zrijeb nasteljen, a na jednoj strani Brazil, Urugvaj i Kolumbija, a na drugoj Argentina, Venezuela, KanadaJayCatwright je napisao/la: ↑16 jul 2024, 23:36Nema odvratnije nacije od Argentine, to oduvijek mislim, i bez ovoga. Dovoljno je bilo pogledati 1/4 finalni duel sa Nizozemskom na proslom SP kad su zasluzili valjda tri crvena minimum, ali to je samo jedna od šest utakmica na koje su pogurani to prvenstvo. Ta titula = Bayernova koronaška LP.
Ljudi se čude kako neko može navijati za engleze, pravo je pitanje kako bilo ko ko nije argentinac može navijati za skupinu čif.utskih rasista?
Ja znam da tvoja glavica vjeruje kako je SVJETSKO PRVENSTVO namješteno, ali to ipak govori više o tvojoj glavici, a ne o stvarnostiDamirT je napisao/la: ↑16 jul 2024, 23:43Pitaj Rajaza. On ih brani kao da su mu braca. Ne da lik reci da su im nastelili titulu i Bog... Jos kad rece za Copa Americu sta im je zrijeb nasteljen, a na jednoj strani Brazil, Urugvaj i Kolumbija, a na drugoj Argentina, Venezuela, KanadaJayCatwright je napisao/la: ↑16 jul 2024, 23:36Nema odvratnije nacije od Argentine, to oduvijek mislim, i bez ovoga. Dovoljno je bilo pogledati 1/4 finalni duel sa Nizozemskom na proslom SP kad su zasluzili valjda tri crvena minimum, ali to je samo jedna od šest utakmica na koje su pogurani to prvenstvo. Ta titula = Bayernova koronaška LP.
Ljudi se čude kako neko može navijati za engleze, pravo je pitanje kako bilo ko ko nije argentinac može navijati za skupinu čif.utskih rasista?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.