FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 17 jul 2024, 11:37

"Aktobe je odletio za Bosnu i Hercegovinu, Ali bez Uche Agba. Nije dobio vizu", navode kazahstanski mediji.

Nagađaju mediji u Kazahstanu i zbog čega Agbo nije dobio vizu i navode dva moguća razloga. Prvi je, kako tvrde, političke igre Bosanaca kako bi oslabili Aktobe, a drugi tromost klupskih zaposlenika koji su zaduženi za posao oko viza.
Smatraju Kazahstanci da je prvi razlog vjerovatniji i navode da su sličnu situaciju imali 2013. kada u Norvešku nisu mogla putovati njihova dvojica prvotimaca jer nisu dobili vizu.

Zumra taman otisla na godisnji u Neum jbg a oni bi vizu :rol:
U novi boj ...

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 17 jul 2024, 11:42

Nadam se da ce sjever sto vise pozivati ostale tribine da se ukljuce navijanju, nece sigurno niko sjediti... samo nek neko nahajca dobro i krece ludiloo
Amer Dupovac!

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 17 jul 2024, 11:45

hz033 je napisao/la:
17 jul 2024, 11:37
"Aktobe je odletio za Bosnu i Hercegovinu, Ali bez Uche Agba. Nije dobio vizu", navode kazahstanski mediji.

Nagađaju mediji u Kazahstanu i zbog čega Agbo nije dobio vizu i navode dva moguća razloga. Prvi je, kako tvrde, političke igre Bosanaca kako bi oslabili Aktobe, a drugi tromost klupskih zaposlenika koji su zaduženi za posao oko viza.
Smatraju Kazahstanci da je prvi razlog vjerovatniji i navode da su sličnu situaciju imali 2013. kada u Norvešku nisu mogla putovati njihova dvojica prvotimaca jer nisu dobili vizu.

Zumra taman otisla na godisnji u Neum jbg a oni bi vizu :rol:
Pa vise simpatizera Sarajevo ima u Kazahstanu,nego u drzavnim sluzbama BiH. Mi smo sirocad,oni to ne znaju.
A lik je iz Nigerije,prije nego je igrao lopte je bio ;
1. Drumski razbojnik
2. Internet prevarant
3. Boko Haram
Od necega se moralo zivjeti :mrgreen:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 17 jul 2024, 11:48

Veću dozu kukavičluka nisam vidio u životu kao ovdje na forumu. Provukli smo se nekako prvu utakmicu ali neka se i nama to nekad desi da tako odigramo.
Ne valja kad dobiješ slabije, ne valja kad dobiješ ravnopravne, ne valja kad dobiješ jače. Pa šta valja više? Igramo na svom terenu pred oko 20k ljudi sa pozitivnim rezultatom iz prve utakmice. Znamo kako igraju a znaju i oni nas. Možete li nekad u životu reći idemo da ih dobijemo a ne pribojavati se svakog protivnika. Idemo sutra da ih dobijemo ne zanima me kako ali ćemo ih ako Bog da dobiti. Nakon toga i Spartak. Respect svima ali mi smo Sarajevo izvolite se braniti. Dosta više i takvog stava ništa bolji od nas nisu shvatite to.
Za kraj citirat ću jednog književnika:
Boj se ovna, boj se ****, a kada ću živjeti?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 17 jul 2024, 11:51

Tracy3McGrady je napisao/la:
17 jul 2024, 10:48
Aktobe oslabljen, ne dolazi Agbo. Nije dobio vizu, on im je stub odbrane
Samo neka Kiki dođe. Kiki je brat, za njega je Numan Kurdić Virgil van Dijk.
Mi nikada odustati necemo...

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 jul 2024, 11:51

H8Z7 je napisao/la:
17 jul 2024, 11:48
Veću dozu kukavičluka nisam vidio u životu kao ovdje na forumu. Provukli smo se nekako prvu utakmicu ali neka se i nama to nekad desi da tako odigramo.
Ne valja kad dobiješ slabije, ne valja kad dobiješ ravnopravne, ne valja kad dobiješ jače. Pa šta valja više? Igramo na svom terenu pred oko 20k ljudi sa pozitivnim rezultatom iz prve utakmice. Znamo kako igraju a znaju i oni nas. Možete li nekad u životu reći idemo da ih dobijemo a ne pribojavati se svakog protivnika. Idemo sutra da ih dobijemo ne zanima me kako ali ćemo ih ako Bog da dobiti. Nakon toga i Spartak. Respect svima ali mi smo Sarajevo izvolite se braniti. Dosta više i takvog stava ništa bolji od nas nisu shvatite to.
nije problem u pozitivnom stavu. Problem je sto se u slucaju neuspjeha rusi svijet, ebu majke, tjeraju svi itd. A sve se to desi radi velikih ocekivanja pa je samim tim i razocarenje vece ako ne uspijes.
Vratite se na pdfu pa i na dan izvlacenja protivnika i sta se pisalo.

Ovdje se moli za umjerenost, jer preseravanju, plitkim potocima nema mjesta.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 17 jul 2024, 11:55

H8Z7 je napisao/la:
Nije to stvar straha, nego raja odmah priziva spartaka kao da je sa aktobeom gotova stvara, a ljudi bolja ekipa od nas. Naravno da se treba postaviti pozitivno, ali prije svega oprezno i bez pretjerivanja.

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 17 jul 2024, 11:56

10.Skoro je napisao/la:
17 jul 2024, 11:51
Tracy3McGrady je napisao/la:
17 jul 2024, 10:48
Aktobe oslabljen, ne dolazi Agbo. Nije dobio vizu, on im je stub odbrane
Samo neka Kiki dođe. Kiki je brat, za njega je Numan Kurdić Virgil van Dijk.
E ****, po meni je Kiki bio najbolji u odbrani kod njih...
SARAJEVO SIAMO NOI <3

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 jul 2024, 12:00

Nosioci u trećem pretkolu, idemo lagano prema grupnoj fazi :kafa:

Hz1946
Kontakt:

Post Postao/la Hz1946 » 17 jul 2024, 12:08

Ne znam zašto svi govore povukli se tamo igrali na kontre kao da to svi nismo znali od samog starta čim smo njih izvukli da će tako biti, domaćini naravno da će imati posjed i ići stalno prema naprijed.

Ja vjerujem da ZZ ima plan i za ovu utakmicu, lično volim na Koševu barem da smo mi uvijek ekipa koja napada i vrši pritisak, ne volim kada se povučemo i nemamo loptu nikako tako da nadam se sutra nošeni navijačima da ćemo imati mi tu inicijativu jer mislim da bi bilo samoubistvo pustiti njih of starta da pletu mrežu jer ako nam zabiju egal opet i objektivna publika kreće sa psovkama i zviždanjem i onda idemo prema dole...

Zato sutra SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Zadnja izmjena: Hz1946, dana/u 17 jul 2024, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 17 jul 2024, 12:08

24404 je potrebno za najveću posjećenost u prvom pretkolu svih europskih takmičenja
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 17 jul 2024, 12:09

Polako jedan gol prednosti nije nista.
Daj da prodjemo sutra abd pa onda mozemo o slovacima
Bog Bosna i Bošnjaci

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 17 jul 2024, 12:10

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
17 jul 2024, 11:51
H8Z7 je napisao/la:
nije problem u pozitivnom stavu. Problem je sto se u slucaju neuspjeha rusi svijet, ebu majke, tjeraju svi itd. A sve se to desi radi velikih ocekivanja pa je samim tim i razocarenje vece ako ne uspijes.
Vratite se na pdfu pa i na dan izvlacenja protivnika i sta se pisalo.

Ovdje se moli za umjerenost, jer preseravanju, plitkim potocima nema mjesta.
Svijet se ruši kod onih što očekuju da zadnji vezni ima ima barem 10 golova i 15 asistencija u ligi i sl. Nije problem izgubiti ali izađi i odigraj pametno, niko od nas ne traži da igramo kao Barcelona pod Guardiolom, prošlu su odigrali kao da nas je Mourinho vodio, zatvori pusti protivnika i čekaj, očekujem i ovo slično ali da imamo malo više loptu u nogama. Garantujem da oni nisu ništa bolji od nas samo smo se mi prepali zbog loših rezultata zadnjih godina, a sada imamo top trenera i ok ekipu.

Da se vratim na te što idu iz krajnosti u krajnost, njima ne treba posvećivati pažnju, čovjek nema granice i nije realan preskoči ga i usmjeri se na one realne. Idemo sutra po pobjedu ako Bog da, a sve bih zamolio koji će biti na stadionu da se ne štede grla i dlanovi da se pomognu momci maksimalno, ako se vidi da padamo da damo podršku i da momke podignemo.

@Boki86 da ne odgovaram posebno i tebi računaj da je ovaj post i tebi napisan.

Idemo sutra svi kao jedan. 💪
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 17 jul 2024, 12:16

mirzatele je napisao/la:
17 jul 2024, 12:00
Nosioci u trećem pretkolu, idemo lagano prema grupnoj fazi :kafa:
S kim igramo u grupama

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 17 jul 2024, 12:17

Dave je napisao/la:
17 jul 2024, 12:08
24404 je potrebno za najveću posjećenost u prvom pretkolu svih europskih takmičenja
Bice tesko to prebaciti. Ko je imao tu posjetu?

Hz1946
Kontakt:

Post Postao/la Hz1946 » 17 jul 2024, 12:20

Tatamata1946 je napisao/la:
17 jul 2024, 12:17
Dave je napisao/la:
Wisla je imala protiv Llapi, iskreno teško da bi mogla ta brojka biti ali sigurno možemo imati najviše u KL.

Zanimljivo mi smo i u prvom meču bili najgledanija sa 12 400, eh da li je moguće duplo imati kući pitanje je :D

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 17 jul 2024, 12:22

Vidjeli smo prosle godine kako je to izgledalo bez sjevera, prava pozorisna atmosfera. Ove godine ce to biti puno ljepse sve sa sjeverom. Ali sam iznenadjen koliko moje raje ide na istok i zapad a inace su skoro svaku na sjeveru. Svi nalaze neki razlog sto ne mogu na sjever, svima mrsko 90 minuta navijati, sve penzioneri sa 30 godina al haj nek im bude. Nadam se da makar na derbiju nas nece ostaviti i fa ce se prikljuciti na sjeveru

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 17 jul 2024, 12:25

Dave je napisao/la:
Sarajevo - Borussia Monchengladbach vise od 30 000 gledalaca
Doduse rekao si u prvom predkolu, ovo nije bilo prvo :mrgreen:
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 17 jul 2024, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 17 jul 2024, 12:25

Dave je napisao/la:
jesi siguran da je 24404 najposjećeniji? Zar nije bilo 35k na nekoj utakmici

Pa ovo obaramo 100%, garantujem da će nas biti preko 25 hiljada
NEMA NAZAD

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 17 jul 2024, 12:26

H8Z7 je napisao/la:
Ma ne stoji ti to. Niko ovdje ne kuka kako si ti to napisao, nego se kaze cinjenica da igras protiv JAKE ekipe. Naravno da smo na svom terenu i naravno da im idemo guzove oderati. Sa mudima i agresivnoscu i pravim pristupom se mogu i puno jace ekipe izbaciti, sve to stoji..
Probem je ovdje raja vec pise s kim igramo u drugom pretkolu i ko je nosioc itd. I onda ako se to ne desi (a realne sanse su 50:50 vjerovatno) onda ide jabavanje ko da su nas izbacili neki konobari. A i ti kako si to napisao kao da smo mi u najmanju ruku Bologna i igramo protiv Aktobea, a ne ekipa koja jos uvijek nema ni glavu ni rep i kojoj ce jos dosta trebati da lici na nesto. Pa naravno da je normalno i racijonalno da se pribojavas na sta ce to sve ispasti.

Ako Bog da dobiti hocemo ali lako sigurno nece biti.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Beli98 i 37 gostiju.