Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 jul 2024, 11:51
H8Z7 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 11:48
Veću dozu kukavičluka nisam vidio u životu kao ovdje na forumu. Provukli smo se nekako prvu utakmicu ali neka se i nama to nekad desi da tako odigramo.
Ne valja kad dobiješ slabije, ne valja kad dobiješ ravnopravne, ne valja kad dobiješ jače. Pa šta valja više? Igramo na svom terenu pred oko 20k ljudi sa pozitivnim rezultatom iz prve utakmice. Znamo kako igraju a znaju i oni nas. Možete li nekad u životu reći idemo da ih dobijemo a ne pribojavati se svakog protivnika. Idemo sutra da ih dobijemo ne zanima me kako ali ćemo ih ako Bog da dobiti. Nakon toga i Spartak. Respect svima ali mi smo Sarajevo izvolite se braniti. Dosta više i takvog stava ništa bolji od nas nisu shvatite to.
Za kraj citirat ću jednog književnika:
Boj se ovna, boj se ****, a kada ću živjeti?
nije problem u pozitivnom stavu. Problem je sto se u slucaju neuspjeha rusi svijet, ebu majke, tjeraju svi itd. A sve se to desi radi velikih ocekivanja pa je samim tim i razocarenje vece ako ne uspijes.
Vratite se na pdfu pa i na dan izvlacenja protivnika i sta se pisalo.
Ovdje se moli za umjerenost, jer preseravanju, plitkim potocima nema mjesta.
Svijet se ruši kod onih što očekuju da zadnji vezni ima ima barem 10 golova i 15 asistencija u ligi i sl. Nije problem izgubiti ali izađi i odigraj pametno, niko od nas ne traži da igramo kao Barcelona pod Guardiolom, prošlu su odigrali kao da nas je Mourinho vodio, zatvori pusti protivnika i čekaj, očekujem i ovo slično ali da imamo malo više loptu u nogama. Garantujem da oni nisu ništa bolji od nas samo smo se mi prepali zbog loših rezultata zadnjih godina, a sada imamo top trenera i ok ekipu.
Da se vratim na te što idu iz krajnosti u krajnost, njima ne treba posvećivati pažnju, čovjek nema granice i nije realan preskoči ga i usmjeri se na one realne. Idemo sutra po pobjedu ako Bog da, a sve bih zamolio koji će biti na stadionu da se ne štede grla i dlanovi da se pomognu momci maksimalno, ako se vidi da padamo da damo podršku i da momke podignemo.
@Boki86 da ne odgovaram posebno i tebi računaj da je ovaj post i tebi napisan.
Idemo sutra svi kao jedan.