Vrlo moguce. Dug je prelazni rok

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vrlo moguce. Dug je prelazni rok

40 000 eura svaki mjesec na racun legne, momak je haman digao noge od fudbala.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 16:52"Half-season wonder"koji promašaj scoutinga Toulousa dat nekome ugovor na 4 godine nakon samo jedne dobre polu sezone.
Multimilioner za 4 godine, kupi par zgrada i nemora nikad vise radit.Sindikat12 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 10:3040 000 eura svaki mjesec na racun legne, momak je haman digao noge od fudbala.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 16:52"Half-season wonder"koji promašaj scoutinga Toulousa dat nekome ugovor na 4 godine nakon samo jedne dobre polu sezone.
Imao je Prcic cetiri puta vise u Strazburu pa je nakon toga imao jednu od najgorih sezona u karijeri.Sindikat12 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 10:3040 000 eura svaki mjesec na racun legne, momak je haman digao noge od fudbala.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 16:52"Half-season wonder"koji promašaj scoutinga Toulousa dat nekome ugovor na 4 godine nakon samo jedne dobre polu sezone.
 Mogu misliti koliko su mu jos morali isplatiti da bi raskinuo ugovor.
 Mogu misliti koliko su mu jos morali isplatiti da bi raskinuo ugovor.Možda sam u krivu, jer sam sve to zaključio na osvnou one dvije blijede izvedbe što je odigrao u reprezentaciji. Ali ja sam takav, volim da sudim na prvu, pa se kasnije izvinjavam, šta mi ko može :p
Po ovome, haman pola reprezentativaca ne bi trebali biti u rosteru.denimen99 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 15:04Možda sam u krivu, jer sam sve to zaključio na osvnou one dvije blijede izvedbe što je odigrao u reprezentaciji. Ali ja sam takav, volim da sudim na prvu, pa se kasnije izvinjavam, šta mi ko može :p
Ali kod Hamule nema greške, dečko niti zna igrati, niti zna pričati naš, tako da...

Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, GG3 i 37 gostiju.