Jer je mudo.
Kod pitara bio Andrija Drljo.
U Zrinjskom odigrao par utakmica...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jer je mudo.
Ne može Mačić, moro bi se odreći Austrijskog drzavljanstvagegenpressing je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:44Ne bi me čudilo da Šabić bude taj U-21 igrač,pogotovo kad kući budemo igrali!
Mislim da je onom Lauševiću neko iz BiH,a za Mačića treba provjeriti.
I jer je pitar i jer je los igrac. Po meni duplo losija verzija Amoaha a znamo njegov proslogodianji ucinak.
Ma nista to nije problem samo da standardni pojedinci ne najavljuju neke bombe i ne glume budale. Svjesni smo svi koliko mozemo, da igrace mijenjamo igracima istih ili slicnih karakteristika i da je pred nama jos jedna teska sezona u kojoj cemo se vrtiti u krug. Coric je sam trazio kvalitetnije igrace. Uprava nije u stanju dovesti bolje od ovih koje dovodimo jer nismo Real Madrid. Samo timovi poput reala mogu dovesti solidnog napadaca. Coricu cu skinuti kapu ako doceka novembar na nasoj klupi. Teski cirkus.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 19:07Kako ste glupi to boli, onaj glupan pise ne dovode se ciljano pojacanja, dovodi se ko moze? Sta to znaci kretenu jedan dovodit ciljano pojacanja znaci dovoditi igrace na pozicije koje skripe, to i radimo. Neki igraci su propali sa nekima se jos pregovara a neki su koliko znam i zavrseni. Crnogorac nije neki spic i u karijeri je zabio 40 golova medjutim on nam je zadnja opcija koliko znam. Svaki igrac kojeg smo doveli je bio zelja trenera. Imat cemo fizicki jaku, trkacku ekipu sa par majstora. Do kraja sedmice bi trebali imat iskristalisanih prvih 11. A imamo i solidan roster sa par stvarno kvalitetnih igraca. Ne znam samo sto serete toliko nismo mi real madrid, radi se i to ozbiljno na nama je da damo podrsku a malo manje seremo.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.