FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemojte biti previše ni razočarani ako ne prođemo.
Aktobe je trenutno jači igrački od nas. To moramo biti svjesni.
Dobra vijest je neigranje zadnjeg veznog I cuvanje najboljeg igraca jer mu se smijesi solidan transfer.
Sanse su 50:50 uprkos dobrom rezultatu iz prve utakmice.
Mi smo ekipa koja je jos u izgradnji, bez automatizama, nismo uigrani, dosta igraca se ne poznaje najbolje. Ideje ZZ nisu jos zazivjele nit ima adekvatan kadar za njih na cemu se bas bas ozbiljno radi. Iskreno drago mi je da je on trener jer je svjestan kvaliteta nase lige I ne podjcenjuje je ni malo.
Također po informacijama koje dolaze do mene uocio je mnoge nedostatke i nespremnost pojedinaca da odgovore na ozbiljan fudbal. S toga je trazio određena pojacanja koja su na putu. Automatski mi je bolji nego prethodnik koji je govorio OK je to a svi smo vidjeli da nije ponekad. Mada nije ni to bio los trener, objektivno.
Zekic je od strane struke izabran za najboljeg trenera HNL-a 2022/23 sezone. Ima dobra poznanstva sa Jakirom i on mu je prenio kvalitet lige I nije dosao neupucen. Mangup je i ima smisla sve sto do sad radi. Izolovao je ekipu ne pravi od njih zvijezde treniraju sute rade , kad je oficijelni pres da izjavu to je to. Ne mora raditi na samopromociji jer ima neku trenersku reputaciju, radio je i van ex yu. On mi je nasa najjaca karika.
Očekujem 20k I borbu. Sve preko u oba smisla bi me ucinilo iznimno sretnim.
Dobra vijest je neigranje zadnjeg veznog I cuvanje najboljeg igraca jer mu se smijesi solidan transfer.
Mi smo ekipa koja je jos u izgradnji, bez automatizama, nismo uigrani, dosta igraca se ne poznaje najbolje. Ideje ZZ nisu jos zazivjele nit ima adekvatan kadar za njih na cemu se bas bas ozbiljno radi. Iskreno drago mi je da je on trener jer je svjestan kvaliteta nase lige I ne podjcenjuje je ni malo.
Također po informacijama koje dolaze do mene uocio je mnoge nedostatke i nespremnost pojedinaca da odgovore na ozbiljan fudbal. S toga je trazio određena pojacanja koja su na putu. Automatski mi je bolji nego prethodnik koji je govorio OK je to a svi smo vidjeli da nije ponekad. Mada nije ni to bio los trener, objektivno.
Zekic je od strane struke izabran za najboljeg trenera HNL-a 2022/23 sezone. Ima dobra poznanstva sa Jakirom i on mu je prenio kvalitet lige I nije dosao neupucen. Mangup je i ima smisla sve sto do sad radi. Izolovao je ekipu ne pravi od njih zvijezde treniraju sute rade , kad je oficijelni pres da izjavu to je to. Ne mora raditi na samopromociji jer ima neku trenersku reputaciju, radio je i van ex yu. On mi je nasa najjaca karika.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Što se tiče utakmice, samo spustiti očekivanja da se ne razočaramo. Trener Zekić to najbolje radi, nismo još na željenom nivou i nisu bezazlena ekipa. Naka nam je sretno i abd da prođemo, puna i bezuvjetna podrška za klub kako god se sutra završilo.
- TurkishAirlines
Ma zatvoriti se, braniti gol prednosti.
Imamo brze igrače u navali, nek se desi nesta kao Said Belosevic protiv Levskog i idemo u drugo pretkolo.
Imamo brze igrače u navali, nek se desi nesta kao Said Belosevic protiv Levskog i idemo u drugo pretkolo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Duska
Za kojeg igraca si reko da nece igrati, onaj malac napadac?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je tojurisicduska je napisao/la: ↑17 jul 2024, 20:24Nemojte biti previše ni razočarani ako ne prođemo.

Pogotovo boldirani dio.
Mogao je Zekić baciti šuplju nakon priprema i uvodne utakmice da je sve teklo po planu i da je sve super, ali realno je rekao da ne štima dosta toga.
Simon je ok trener, ali nikako mi se nije sviđalo to što na neke očite stvari pokušava drugačije predstaviti situaciju.
Zoran je baš direktan, bez dlake na jeziku.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- TurkishAirlines
Zna li se jesu li igrači isti na pripremama i kad dodju u Sarajevo
pitam za slovenca

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Nije rekao da neće igrati, nego da se čuva zbog prodaje.Pitaristok je napisao/la: ↑17 jul 2024, 20:29Duska
Je li to onaj Samorodov nece igrati sutra ili su to samo nadanja zbog eventualnog transfera? Ovaj neki defanzivac im nije ni doputovao jer nije dobio vizu. Konacno neka korist i od nase drzave 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne treba ih procjenjivati ali vala nisu nista bolji od nas u sred sezone full forma nisu nesto puno pokazali uz našu podršku jos im fali 2 igraca ne sumnjam u prolaz
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Mislim da je u pitanju Samorodov, onaj momak što je se ušetao u naš kazneni.Pitaristok je napisao/la: ↑17 jul 2024, 20:29Duska
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Meni je samo smijesno da jedan covjek dodje na pres, ako je istina. Ne bi to nazvao ni neprofesionalizmom, nesto gore je u pitanju. Cuj jedan novinar jbt, pa da je iz Andore ekipa, valjda je interesantno cuti sta imaju da kazu.SarajevoNG je napisao/la: ↑17 jul 2024, 19:36Jedan tekst, prodano do danas 11 milja ulaznica i to je to. Sutra Kupresak potpisuje.
To su vijesti vezane za najveci klub u BiH koji sutra igra utakmicu. Ne samo na ovom smecarskom portalu, nego i na svakom drugom. Joj samo molim Boga da doguramo sto dalje da se jedu ovi uhljupi i ****![]()
![]()
Zz je najbolji trener koji je nas vodio, a po meni bolji je trener i od jakira u momentu kad je jakir dosao u zrinjski.
Covjek je igrao fudbal vodio u jacim ligama jace ekipe. I trener je koji zna nanjusit omladunca i istjerat staronju i dat djeteru sansu STO JE VEOMA VAZNO I DOBRO PO NAS KLUB.
Oktobe nisu bolje od nas toliko al jesu uigrani i nebi se slozio da je 50/50.. FK SARAJEVO JE KLUB koji mora bit favorit protiv bilo koje ekipe u evropi koju pobjedi u gostima. FK SARAJEVO nije nk osjek zrinjski varetks kamen ignad radnicki kraguhevac FK SARAJEVO je gigant i nesmije bit u strahu od okrobeta posebno kod 0-1 iz prve utakmice.. naravno netrebamo sad uc u duel kao da je 3:0 vec igraci trebaju igrat 300-^•% svoji mogucnost taman da za 10 minuta im uvalimo 2 gola jer mi FK SARAJEVO igraci moraju znat da u ovom klubu nemogu igrat kukavice i utuceni bikovi
Naravno da se moze desit da izgubimo ovoje sport al nesmijemo izgubit i nedaj boze ispast ko cetnici zuc vec se posopat ko taysin holifild 2 gdje mu je uho otkino
Covjek je igrao fudbal vodio u jacim ligama jace ekipe. I trener je koji zna nanjusit omladunca i istjerat staronju i dat djeteru sansu STO JE VEOMA VAZNO I DOBRO PO NAS KLUB.
Oktobe nisu bolje od nas toliko al jesu uigrani i nebi se slozio da je 50/50.. FK SARAJEVO JE KLUB koji mora bit favorit protiv bilo koje ekipe u evropi koju pobjedi u gostima. FK SARAJEVO nije nk osjek zrinjski varetks kamen ignad radnicki kraguhevac FK SARAJEVO je gigant i nesmije bit u strahu od okrobeta posebno kod 0-1 iz prve utakmice.. naravno netrebamo sad uc u duel kao da je 3:0 vec igraci trebaju igrat 300-^•% svoji mogucnost taman da za 10 minuta im uvalimo 2 gola jer mi FK SARAJEVO igraci moraju znat da u ovom klubu nemogu igrat kukavice i utuceni bikovi
Naravno da se moze desit da izgubimo ovoje sport al nesmijemo izgubit i nedaj boze ispast ko cetnici zuc vec se posopat ko taysin holifild 2 gdje mu je uho otkino
-
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne igra im mislim onaj broj 4, a onaj baitan nekakav im je otisao, ali se vraca sigurno onaj čečen umaev sto je makacizama.zamalo go nam dao, dobar igrac vjerujte.
-
- Kontakt:
Kako je Nurković na B listi za sutra ako je otišao na posudbu u Igman?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Mozda je bio na probi pa nije zadovoljio.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 21:08Kako je Nurković na B listi za sutra ako je otišao na posudbu u Igman?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Zna se, zašto je jedan došao. Zato što je to Sarajevo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jul 2024, 20:45Meni je samo smijesno da jedan covjek dodje na pres, ako je istina. Ne bi to nazvao ni neprofesionalizmom, nesto gore je u pitanju. Cuj jedan novinar jbt, pa da je iz Andore ekipa, valjda je interesantno cuti sta imaju da kazu.SarajevoNG je napisao/la: ↑17 jul 2024, 19:36Jedan tekst, prodano do danas 11 milja ulaznica i to je to. Sutra Kupresak potpisuje.
To su vijesti vezane za najveci klub u BiH koji sutra igra utakmicu. Ne samo na ovom smecarskom portalu, nego i na svakom drugom. Joj samo molim Boga da doguramo sto dalje da se jedu ovi uhljupi i ****![]()
![]()
Evo jedna da se zagrijemo, zažmirite i eto Vas na tribini a ispred Vas se igrači zagrijavaju

Moze li neko predlozit parking da je blizu a da nema guzve
. Jos jednom pitanje u vezi kospica i sokića moze li unutra da ne kupujem beze
P.S lakv je novi negro, jel ga ko upratio na treningu. Mali je pun zelje za uspjehom izgleda
P.S lakv je novi negro, jel ga ko upratio na treningu. Mali je pun zelje za uspjehom izgleda
Trenutno korisnika/ca: benko21, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, huntingseason, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, pitara, rimljanin90, roccosiffredi, StarmoCity i 122 gosta.