FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoBBoja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
15000 je vec prodato
Ja zadnji put kad sam isao na derbi, pitao ljude sto rade na benzinskoj mogu li kod njih, blizu stadiona je

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kupujte karte online, raja sto dolazi sa strane tek javite im preko shopa da uzmu, ne cekajte zadnji trenutak da iz kontejnera uzmete kartu.
Usput, zna li neko koliko je ukupno stampano ulaznica?
Usput, zna li neko koliko je ukupno stampano ulaznica?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- LegendKiller
- Kontakt:
Imam nekako osjećaj da smo bas puno poletili i da nas je ovaj rezultat igrački zavarao. Ne treba zaboraviti da su oni prije našeg gola 2 puta pogodili stativu i jednom prečku, ili je bilo obrnuto. Frencis je dao gol koji se daje jednom u karijeri. Ovih činjenica treba sutra biti svjestan.
Super je da se digla malo euforija ali ne bi volio da sutra doživimo šamar samo zato sto smo poletili, te da sva euforija padne pred početak lige, da sa nekom negativom uđemo u ligu. Nakon toga zna se sta slijedi, pljuvanje po svemu novi trener u septembru i tako dalje, gotova sezona.
Sutra postoji mogućnost i da ispadnemo, ali ne treba tugovati. Ekipu treba podržati tokom ali i posle tekme. Nekako sam ubijeđen da Zekic igračima neće dozvoliti ovaku euforiju kakvu imaju navijači.
Super je da se digla malo euforija ali ne bi volio da sutra doživimo šamar samo zato sto smo poletili, te da sva euforija padne pred početak lige, da sa nekom negativom uđemo u ligu. Nakon toga zna se sta slijedi, pljuvanje po svemu novi trener u septembru i tako dalje, gotova sezona.
Sutra postoji mogućnost i da ispadnemo, ali ne treba tugovati. Ekipu treba podržati tokom ali i posle tekme. Nekako sam ubijeđen da Zekic igračima neće dozvoliti ovaku euforiju kakvu imaju navijači.
20k je stampano. Zapad je sav otisao fakticki sto je odstampano
Šta raditi i kako se ponašati, a da ne poletimo puno? Možda da nas dođe hiljade, da niko ne priča o utakmici na kafama i nešto malo na forumima?LegendKiller je napisao/la: ↑17 jul 2024, 21:41Imam nekako osjećaj da smo bas puno poletili i da nas je ovaj rezultat igrački zavarao. Ne treba zaboraviti da su oni prije našeg gola 2 puta pogodili stativu i jednom prečku, ili je bilo obrnuto. Frencis je dao gol koji se daje jednom u karijeri. Ovih činjenica treba sutra biti svjestan.
Sutra će tek navala za kartama biti.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 17 jul 2024, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ne prčit majku iboga i našim i njihovim bez obzira na rezultat na poluvremenu i kraju. Ne izviždat naše igrače nakon druge greške. To bi bio uspjeh al' mrka kapa.Morpheus je napisao/la: ↑17 jul 2024, 21:56Šta raditi i kako se ponašati, a da ne poletimo puno? Možda da nas dođe hiljade, da niko ne priča o utakmici na kafama i nešto malo na forumima?LegendKiller je napisao/la: ↑17 jul 2024, 21:41Imam nekako osjećaj da smo bas puno poletili i da nas je ovaj rezultat igrački zavarao. Ne treba zaboraviti da su oni prije našeg gola 2 puta pogodili stativu i jednom prečku, ili je bilo obrnuto. Frencis je dao gol koji se daje jednom u karijeri. Ovih činjenica treba sutra biti svjestan.

-
- Kontakt:
17.500 prodato karata sto je odlicno, pusteno 25 000 to bi trebao uoci utakmice da pukne !!
SVI NA KOSEVO, IGRA SAR'JEVO !!

SVI NA KOSEVO, IGRA SAR'JEVO !!

04.10.2009 !
Ako ćeš ranije doći, Ciglane su dobra opcija
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne sekiraj se ništa, samo dođi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Najbolje da se predamo, hehete
FK SARAJEVO protiv okobeta proda 25 hiljada ulaznica to moze sam ajduk uradit i mozda nk vucic
DONIJET HARMINIKI TRUBU BUBANJ I TARIGUZA
NEDAT NIKOM DA UNESE PETARDU NEDAT NIKOM DA SJEDI PO STEPENICAMA..
Stvarno dobro izgleda ovaj televizor sto smo nabavili.. press je bio na evropskom nivou
Koce se borit protiv **** za nacelnika opstine centar
Glasat za bilo kog sem gejicabi sda
Osim ako neskrsi juznu tribinu do oktombra
Zasto se nebi mogla rusit tribina po tribina i jednu po jednu pravit
FK SARAJEVO protiv okobeta proda 25 hiljada ulaznica to moze sam ajduk uradit i mozda nk vucic
DONIJET HARMINIKI TRUBU BUBANJ I TARIGUZA
NEDAT NIKOM DA UNESE PETARDU NEDAT NIKOM DA SJEDI PO STEPENICAMA..
Stvarno dobro izgleda ovaj televizor sto smo nabavili.. press je bio na evropskom nivou
Koce se borit protiv **** za nacelnika opstine centar
Glasat za bilo kog sem gejicabi sda
Osim ako neskrsi juznu tribinu do oktombra
Zasto se nebi mogla rusit tribina po tribina i jednu po jednu pravit
Ako ikad budemo stadion imali svoj nista ispod 25k
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bosnas_, Dave, nedimmmm1337, propoklopac, Proximic i 67 gostiju.