Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
upravo tako ovoj dvojici se najvise duguje,nisu problem plate već komadi ugovora.Dirk je napisao/la:Scepanovic nije Belosevic medju njima ... ni mene ne cude ova dva degena Jahovic i Hamzagic !Aldinn je napisao/la:Ma morat ce oni svi to potpisat,samo se bezveze glupiraju,necude me jahovic i hamzagic,al Arsenijevic i Belosevic
Usput Banetu i Vucini se duguje mislim najvise i mozda tu lezi problem
Strumficu .. ajde lagano prosetaj sa nase temema nemogu vjerovati je napisao/la:Vratite nam Blekica ....sVI SMO MI BLEKICCCCCCCCCCC
Pa ima pet dana mi pricamo da nisu htjeli da potpisu reprogam duga,moze Prljaca pricati sta hoce.Sa ovom trojicom su se dogovorili a za ovih pet vidjet cemo sta ce biti.avlami97 je napisao/la:Sinoć sam slušao Prljaču i kaže da je ovih osam igrača suspendirano zbog loše igre, rezultata, nezalaganja itd...itd..., a sada vidim da je spisak skraćen na pet igrača. Zar su se rezultati popravili u ovoj prvenstvenoj pauzi? Zaista ne provociram, ali bi ljudi u klubu morali znati šta govore, a ne jedan dan ovako, drugi onako. To ne donosi dobro bilo kome, ni igračima ni klubu. Ovo bih isto napisao da se radi i o Želji. Pozdrav.
Ova trojica su se pokajalaavlami97 je napisao/la:Sinoć sam slušao Prljaču i kaže da je ovih osam igrača suspendirano zbog loše igre, rezultata, nezalaganja itd...itd..., a sada vidim da je spisak skraćen na pet igrača. Zar su se rezultati popravili u ovoj prvenstvenoj pauzi? Zaista ne provociram, ali bi ljudi u klubu morali znati šta govore, a ne jedan dan ovako, drugi onako. To ne donosi dobro bilo kome, ni igračima ni klubu. Ovo bih isto napisao da se radi i o Želji. Pozdrav.
Hilmo nije toliko los,ne znam zasto to govorisFCS-FCS je napisao/la:Gutic...zdravoooooo i neka te sreca prati (ali sto prije idi please)
by the way ...najgori stoper od 96 do danas
zuka i krupinac za ovog kloca...jap staam i mexes
Bez zajeb***** nije,zna on kako ce da pare uzme,a i zna bar malo o trenerskom poslu,ali svjedno MIRZA ODLAZI !Samo F.K.S !! je napisao/la:Nije mirza glup nikako druze
Ako je Arsenijevic los i slicno onda nema dalje, covjek koji ne bira utakmice svaku igra na svom nivou i fol suspendovan zbog nezalaganjaavlami97 je napisao/la:Sinoć sam slušao Prljaču i kaže da je ovih osam igrača suspendirano zbog loše igre, rezultata, nezalaganja itd...itd..., a sada vidim da je spisak skraćen na pet igrača. Zar su se rezultati popravili u ovoj prvenstvenoj pauzi? Zaista ne provociram, ali bi ljudi u klubu morali znati šta govore, a ne jedan dan ovako, drugi onako. To ne donosi dobro bilo kome, ni igračima ni klubu. Ovo bih isto napisao da se radi i o Želji. Pozdrav.
ahaHZ_ilidzaa je napisao/la:"Mirza Varesanovic dao ostavku na mjestu strucnog staba FK Sarajevo" !!!
aprilililiHZ_ilidzaa je napisao/la:"Mirza Varesanovic dao ostavku na mjestu strucnog staba FK Sarajevo" !!!