Hint: Borac uvijek igra bolje u Evropi protiv jačih protivnika

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa na nasem stadionu, gradski ima kategoriju 3
exFighter1926 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:10U bl, dobio je gradski cini mi se cat 4 da se mogu igrati grupe konferencije…
Ma da je kako moglo da obje ekipe ispadnu ocajna igraLicniznanstvenik je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:10i oni na BLforumu pišu da je bila katastrofa, imaju i oni oči...
Ako se ova igra prenese na prvenstvo nema tog gigovica koji će moći išta navuci
Vidio čovjek šta rade, pogledaj samo ekipu kako su napravili, Vranješ zadnji vezni.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:11Sta je s Vinkom uopste, koje je objasnjenje sad? Znam da je bila prica kao ide jer su mu neki Arapi dali ogromne pare, a evo ga sad vodi u21.
Pratiš, pratišLicniznanstvenik je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:10i oni na BLforumu pišu da je bila katastrofa, imaju i oni oči...
*ćirevi
Ovo potpisujem od A do Ž.H8Z7 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:12Vidio čovjek šta rade, pogledaj samo ekipu kako su napravili, Vranješ zadnji vezni.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:11Sta je s Vinkom uopste, koje je objasnjenje sad? Znam da je bila prica kao ide jer su mu neki Arapi dali ogromne pare, a evo ga sad vodi u21.
Pazi potpis i lokaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.