FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 31 mar 2011, 00:41

Vidim da puno pametejete(kenjate) na forumu pa nemam ni sta da pisem...ja samo gledam klipove i uzivam..hehe...nemoj da se sada neko naljuti sto sam ovo rekao :D evo jedan lijep klip da dusu razgalite i mirno spavate pa pogledajte :D :D

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 31 mar 2011, 00:54

Dirk je napisao/la:
Aldinn je napisao/la:Ma morat ce oni svi to potpisat,samo se bezveze glupiraju,necude me jahovic i hamzagic,al Arsenijevic i Belosevic :roll:
Scepanovic nije Belosevic medju njima ... ni mene ne cude ova dva degena Jahovic i Hamzagic !

Usput Banetu i Vucini se duguje mislim najvise i mozda tu lezi problem ;)
upravo tako ovoj dvojici se najvise duguje,nisu problem plate već komadi ugovora.
I guta nece da potpise mada njemu manje duguju ali on nebi ni igrao svakako tako da ostaje problem denosg beka,jednog veznog ostalo sve super.
Nema avdića i fejsbuka u napadu ima obuća,pehličius,amel handžić,kojašević i nije loše.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 31 mar 2011, 09:28

Gutic...zdravoooooo i neka te sreca prati (ali sto prije idi please)
by the way ...najgori stoper od 96 do danas
zuka i krupinac za ovog kloca...jap staam i mexes

ma nemogu vjerovati
Kontakt:

Post Postao/la ma nemogu vjerovati » 31 mar 2011, 09:36

Vratite nam Blekica ....sVI SMO MI BLEKICCCCCCCCCCC

Colorado

Post Postao/la Colorado » 31 mar 2011, 09:55

ma nemogu vjerovati je napisao/la:Vratite nam Blekica ....sVI SMO MI BLEKICCCCCCCCCCC
Strumficu .. ajde lagano prosetaj sa nase teme ;)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 mar 2011, 10:09

Sinoć sam slušao Prljaču i kaže da je ovih osam igrača suspendirano zbog loše igre, rezultata, nezalaganja itd...itd..., a sada vidim da je spisak skraćen na pet igrača. Zar su se rezultati popravili u ovoj prvenstvenoj pauzi? Zaista ne provociram, ali bi ljudi u klubu morali znati šta govore, a ne jedan dan ovako, drugi onako. To ne donosi dobro bilo kome, ni igračima ni klubu. Ovo bih isto napisao da se radi i o Želji. Pozdrav.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 mar 2011, 10:10

avlami97 je napisao/la:Sinoć sam slušao Prljaču i kaže da je ovih osam igrača suspendirano zbog loše igre, rezultata, nezalaganja itd...itd..., a sada vidim da je spisak skraćen na pet igrača. Zar su se rezultati popravili u ovoj prvenstvenoj pauzi? Zaista ne provociram, ali bi ljudi u klubu morali znati šta govore, a ne jedan dan ovako, drugi onako. To ne donosi dobro bilo kome, ni igračima ni klubu. Ovo bih isto napisao da se radi i o Želji. Pozdrav.
Pa ima pet dana mi pricamo da nisu htjeli da potpisu reprogam duga,moze Prljaca pricati sta hoce.Sa ovom trojicom su se dogovorili a za ovih pet vidjet cemo sta ce biti.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 mar 2011, 11:30

avlami97 je napisao/la:Sinoć sam slušao Prljaču i kaže da je ovih osam igrača suspendirano zbog loše igre, rezultata, nezalaganja itd...itd..., a sada vidim da je spisak skraćen na pet igrača. Zar su se rezultati popravili u ovoj prvenstvenoj pauzi? Zaista ne provociram, ali bi ljudi u klubu morali znati šta govore, a ne jedan dan ovako, drugi onako. To ne donosi dobro bilo kome, ni igračima ni klubu. Ovo bih isto napisao da se radi i o Želji. Pozdrav.
Ova trojica su se pokajala :lol:
Pa svakome je jasno zbog čega su suspendovani, a meni je i logično da neće taj razlog navesti, jer nigdje im u ugovoru ne stoji da moraju pristati na reprograme dugova .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 mar 2011, 11:46

Varešanović je najmanje kriv

Pored suspenzije petorice fudbalera, stručni štab i svi prvotimci bit će novčano kažnjeni, a visinu iznosa odredit će disciplinski organ kluba u narednim danima.
- Javnost, a pogotovo naša armija navijača, mora znati da je trener Mirza Varešanović najmanje kriv za slab start, koji ne dolikuje renomeu Sarajeva.
Naravno, Mirza kao šef stručnog štaba snosi određenu odgovornost, ali znam da je učinio sve kako bi ekipa podjednako igrala kvalitetno i hrabro kako na Koševu, tako i u gostima. Sarajevo mora izazivati respekt na svakom stadionu u BiH. Zašto to nije slučaj, trebaju se zapitati, prije svega, igrači - poručio je Hadžialagić.
hahahah, **** nas Hadzialaga zvani senzacija i dalje u mozak :roll:

- Ne, to je samo jedan od razloga, koji nije bio presudan. Recimo, Jahović i Hamzagić pristali su na reprogramiranje duga, ali su suspendirani. Ne razumijem igrače koji ne shvataju da im Sarajevo time priznaje dugovanja.
Drago mi je što jadovi neće da produže ugovore, malo neka presjede na tribinama polusezonu, pa da vidimo gdje će naći angažman :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 mar 2011, 11:53

e yebo vas vise mirza u paksu :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 31 mar 2011, 14:06

FCS-FCS je napisao/la:Gutic...zdravoooooo i neka te sreca prati (ali sto prije idi please)
by the way ...najgori stoper od 96 do danas
zuka i krupinac za ovog kloca...jap staam i mexes
Hilmo nije toliko los,ne znam zasto to govoris :?:
Arsenijevicu i Vucini se najvise duguje i to je problem,ja ih iskreno razumijem.Nemaju ljudi od cega zivjeti.

Sto se tice Jahovica i Hamzagica,goni ih u ***** materinu ;)
I samo jos da kazem ovom Drina Jedina,jarane Handzic da sta valja nebi bio rezerva sigurno,nije ni MV toliko glup ;) ;)
---Skinhedi oko mene skankuju...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 mar 2011, 14:11

Nije mirza glup nikako druze ;)

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 31 mar 2011, 14:24

Samo F.K.S !! je napisao/la:Nije mirza glup nikako druze ;)
Bez zajeb***** nije,zna on kako ce da pare uzme,a i zna bar malo o trenerskom poslu,ali svjedno MIRZA ODLAZI ! :mrgreen:
---Skinhedi oko mene skankuju...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 31 mar 2011, 14:46

Naravno da mi nije zao Jahovica i Hamzagica,zao mi sto smo ih uopste vratili u klub nakon...
Jednostavo ne mogu da vjerujem da nema para,satro ovo,ono,kao da su to neke pare kao na zapadu..
Taman pomislim,nova uprava,novi ljudi,idemo na duge staze,ono maltene isto..
Moramo dovoditi igrace iz vana,lijepo skaute,avio karta za RIO,ne vracaj se bez igraca po zelji..

SVI NA KOSEVO
F.K.SARAJEVO

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 mar 2011, 19:35

Ako je Arsenijevic los i slicno onda nema dalje, covjek koji ne bira utakmice svaku igra na svom nivou i fol suspendovan zbog nezalaganja :lol:

Cestitam im za Jahovica i Hamzagice ako je tacno vala i jesu se bili ufurali da nema dalje ... Mirza odlazi ebo te Hadzialagic a ti njega, misli nas sportski direktor da ce nama promjeniti misljenje o tebi ako izjavi da ti nisi kriv !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 31 mar 2011, 19:43

Satro lose igre,bolje receno lose postavke ili lose taktike..
Providno pasa moj..Dugujete ljudima pare,jedan od osnova motivacije..

MI NIKADA ODUSTATI NECEMO
F.K.SARAJEVO

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 apr 2011, 01:16

"Mirza Varesanovic dao ostavku na mjestu strucnog staba FK Sarajevo" !!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 apr 2011, 01:22

HZ_ilidzaa je napisao/la:"Mirza Varesanovic dao ostavku na mjestu strucnog staba FK Sarajevo" !!!
aha :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 01 apr 2011, 01:23

HZ_ilidzaa je napisao/la:"Mirza Varesanovic dao ostavku na mjestu strucnog staba FK Sarajevo" !!!
aprililili :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 01 apr 2011, 09:58

Nema potrebe za uzrujavanjem....4-1
bice nekoliko djecaka koji su zeljni dokazivanja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos, Morgen19, rimljanin90, ubipara i 25 gostiju.