Ja sam optimista.
Zasto? Pa drugo poluvrijeme je pokazalo da ipsk na klupi imamo ozbiljnu glavu. Nakon prvog poluvremena i jako loseg izdanja, vidio je gdje puše, vidio kako aktobe igra i ispravio sto se ispraviti može. Aktobe ima iza sebe 13-14 utakmica i pripreme, te oni od onoga kod kuce tesko da mogu bolje. S druge strane, nasa ekipa zbog prosle sezone je bila u nekoj ravnoj crti raspoloženja, pripreme tako tako sto se vidjelo i u prvom poluvremenu, a onda taj gol koji je sigurno podigao ekipu na nivo iznad. Uz to strasna podrska, pred svojom publikom i mislim da ce veceras nasa ekipa da pokaze sve sto zna i može.
Zelic je vidio da aktobe ima problem kada mu se izadje visocije, problem je sto nasi jos nisu uigrani i cesto jedan igrace ne isprati presing i sve padne u vodu a problem s presingom i jeste da svih 11 igraca mora biti koncentrisano na to, ako jedan ispadne cijeli komcept pada.
Oni da bi prosli dalje moraju zabiti dva gola a da mi ne postignemo ni jedan, sro je meni iskreno malo vjerovatno...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli