Pantelija je napisao/la: ↑18 jul 2024, 09:00
KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 jul 2024, 08:47
mma_hz je napisao/la: ↑18 jul 2024, 08:32
Momak je iz Sarajeva.
pantelija je napisao/la: ↑18 jul 2024, 08:29
Sto nas ima masala

Istina, ja sam citav ziv ot u Sarajevu sem 4 godine srednje, al sam rođen u Biha u i zivio sam u Cazinu, imam rodbine tonu gore

Dobro nije pickovac, nego Bihac, do mene je.
Ali naravno da ce nakon toliko vremena botovanja postati “sarajlija” i da je Sebilj njegov. Nije da vam je tako sa bar 80% navijaca i citava historija kluba. Uvijek najglasniji sa spinovima ovi koji nisu odavde
Da me neko pogresno ne shvati, nemam nista protiv ovih navijaca iz drugih gradova, cak ih i vise postujem od ovih domacih. Zeljo ih i ima najvise u drzavi ali neces nikad vidjeti da neki nas iz drugih dijelova drzave dezura po forumima sa nerazumnim raspravama i botovanjem. To je kod vas standardno, i od Sabrine i njenog “uvoza” brigade postaje bas smijesno i jadno
Pantelija je napisao/la: ↑18 jul 2024, 08:47
Moj otac dok je šutao loptu na Vase Miskina, tvoj je vjerovatno prevrtao sijeno ba su nekom ****

To je to, imaju svi skriptu koju moraju ispostovati
Pa vidis koliko si glup, ja sam rodjen gsmo jer nisam mogao u Sarajevu, ukucaj na google ili pitaj svoje sko su bili tada u sarajevu 85'
Na koševu je u porodilistu umiralo preko 30% beba zbog bakterije koja se uvukla u porodiliste, pa su žene išle radjati djecu u druge bolnice. S obzirom da mi je mama iz Krajine, a djed medicinski radnik, otisla je roditi tamo.
Sad opet procitaj, sta pise, CIJELI zivot sam u Sarajevu, osims to sam se rodio tamo, a 5 godina sam zivio jer mi je otac RVI ostao bez posla, a mati dobila posao tamo, ovdje nije mogla od sda balegara, pa smo morali se seliti. I ja sam ponosan na dio porodice iz Krajine, i više od toga. Samo bolesnici kao ti imate zelju da omalovazavate takve stvari, pored Kladuše.
A moje prezime u Sarajevu sto sam uspio pronaci ide 5 koljena nazad, kuca nam bila kod Marokanskog restorana do 1959. kada su tri brata prodala kucu u zamjenu za stanove i zemljiste.
E sad debilu, smijes li nam ti ovako javno napisati odakle si i ko, ili si pičić koji se krije iza profila?
Stadion vam je prepisan 2000 i neke, mislim 2002. Imas na netu i papir fino uslikan i potpisan. Isto tako imas i prije rata tekst o tome da FK Sarajevo je bilo na papiru upravitelj kosevom sve do rekonstrukcije za olimpijske igre. Cim kuci dodjem s posla, rado cu ti uslikati pa nam onda objasni, ko bolje zna, ti sa sebilja ili ja iod Kladuše