Bhliga, utakmiceuzivo i ima neka str na fb, nesto Bosna... ne znam tacno ime.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Hvala brate, bude znaci na Bhliga utakmica iako ce biti prenos na mytv ?
Mhm.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- nedimmmm1337
- Kontakt:
bhliga . com - Link za utakmice
Ja preko ovoga pratim neke utakmice , jes da malo kasni al daj sta daš
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Na aerodromu samo Sjever ostao,
-
- Kontakt:
Da ga hoce zabit Renan joooj nanoo naniceee
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa buraz ne igramo revans cetvrtog pretkola protiv Njukasla, eto kako zaspimo
Kad se sjetim prosle godine onog frajera iz Torpeda, desno krilo sta nam je covjek radio na Kosevu... Mislim da ga Durakovic jos uvijek sanja, valjda se nece neki takav ukazati kod ovih veceras...
-
- Kontakt:
Ni govora.napoleon72 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 12:13Bosnjo voli dzabaluk. Stavi clansku 25 KM a uz nju neka genericka obicna majica, dobit ces puno vise clanova. Daj sta god dzaba, samo da prosjecan bosnjak ne izadje prazne ruke iz kluba.
Zato ja navijam za mali stadion, do 15k stolica. Nabije se ovako euforija, a u pretprodaju stavis karte samo za clanove. Da ne pricam kad dodje neka Atalanta ili Celtic. Pa ako hoces da gledas Papu Gomeza, uclani se i kupi kartu. Ispadnemo, nema veze, ostaje ti 15k clanova. Yebo velik stadion kad neki Meho iz Graza zna da moze doc na dan utakmice i kupit kartu bez clanske taman da Inter dolazi.
Sarajevo postaje ozbiljan brend i mamac za strance.Turizam se povecava iz godine u godinu,svaki derbi primjetim bar 15-20 stranaca iz razni krajeva svijeta od Londona do Kalifornije.Strani tv kanali cesto posjecuju jer su culi dosta dobrog o atmosferi.Ove evropske utakmice odlicna prilika da klub sto vise zaradi i ispromovise se
I sta treba kad dodje neki stranac da uzme kartu da mu se kaze,ne mozes dobiti nemas clansku.
Manite se tih strumfovski jadovsko bijednicki poslova,gluposti
Karata uvijek ima i vise nego dovoljno za sve,tvoje da na vrijeme uzmes i na vrijeme dodjes na stadion i neces imati problema
Clanstvo se moze dizati na milijardu drugi nacina i kroz milijardu drugi ideja ali preduslov za kupovanje karte nikada ne treba postojati jer to niko ne radi.Osim naravno ako je nesto ograniceno kao derbi na Grb onda naravno prednost trebaju imati clanovi a ne derby fanovi.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 jul 2024, 13:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Giorgi Arabidze
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve ja to znam, ali jedva san na oči dođe

Od 2019. bez punog stadiona na Europskoj utakmici, 5 godina, puno brate..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
koncentracija na 1000. Svaka lopta kao da je zadnja. Zavisi kako se budemo branili, covjek - zona, pricati, pomagati ne ispadati k´o iz tramvaja i osnovno ne podleci atmosferi vec UZIVATI I IGRATI FUDBAL!!
MELJI RAJVOOO
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ti i ja tada napravili detaljnu analizu Torpeda. I ti i ja govorili da nam je Arabidze najveća opasnost, i da na beku moramo ostati defanzivni, inače potop.
Dođe utakmica, a mi odigramo katastrofalnu utakmicu defanzivno, a zalizani mag igrao sa oba beka visoko. Uradili mi bolju analizu nego tkz. stručnjak.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
kazu da je nenormalna guzva u fan shopu
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 18 jul 2024, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
tako smo odigrali defanzivno da je taj Arabidze Mbappe licno bio protiv nas. Kako losa i naivna postavkaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2024, 13:49Ti i ja tada napravili detaljnu analizu Torpeda. I ti i ja govorili da nam je Arabidze najveća opasnost, i da na beku moramo ostati defanzivni, inače potop.
Dođe utakmica, a mi odigramo katastrofalnu utakmicu defanzivno, a zalizani mag igrao sa oba beka visoko. Uradili mi bolju analizu nego tkz. stručnjak.
- 1 9 4 6 -
Savjet u slučaju da prođemo Aktobe, dan prije utakmice protiv Spartaka zaspi kasnije a ustani ranije. Tako da ćeš noći prije utakmice biti baš pospan i moći ćeš zaspati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2024, 13:46Sve ja to znam, ali jedva san na oči dođe
Od 2019. bez punog stadiona na Europskoj utakmici, 5 godina, puno brate..
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.