Bas zbog toga sam i spomenuo. To je ono sto sam neki dan pisao na jednom od foruma, u slucaju pobjede, nagradio bi ih "njihovim" parama ...pile87 je napisao/la:Tako je obicno i bilo do sad kada su kaznjeni u narednoj utakmici ako su je dobili bilo im je sve vraceno!!! Vjerujem da ce tako biti i ovaj put a pokazalo se jako efektivnoStole iz Bora je napisao/la:Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
Mozda ne bi bilo lose da Amar kaze igracima da ce dobiti ono sto im je oduzeo poslije utakmice sa Slobodom i Širokim ako pobjede Leotara. Jedan razlog vise u njihovim glavama da daju 100% svojih mogucnosti!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma samo da u mislima već ne budu, u revanšu polufinala kupa.Stole iz Bora je napisao/la: Bas zbog toga sam i spomenuo. To je ono sto sam neki dan pisao na jednom od foruma, u slucaju pobjede, nagradio bi ih "njihovim" parama ...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Jel sredzena papirologija za onog crnca?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Imam suhvu da su igrači izgubili volji, ali ono baš ... 
- zeljovac87
- Kontakt:
A od sad KM zovemo volja. Moze, nije problem. Mislim da je problem ipak malo ozbiljniji, ipak neocekivano im kasni voljanime_tm87 je napisao/la:Imam suhvu da su igrači izgubili volji, ali ono baš ...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti
ovo ce biti izgled novog Zeljinog centra, koji ce se i zvati "Zeljeznicar Centar-Grbavica"

izgleda da su to Slovenci dobro uradili i ozbiljno shvatili, meni se pravo svidja
vise informacija i slika na : http://www.djebazapelo.ba
ovo ce biti izgled novog Zeljinog centra, koji ce se i zvati "Zeljeznicar Centar-Grbavica"

izgleda da su to Slovenci dobro uradili i ozbiljno shvatili, meni se pravo svidja
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jbga, ofirne su postale sale za 1.April.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
bordo_Sarajevo je napisao/la:iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti![]()
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... vns&itbs=1
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sljedeca stanica, stadion Police u Trebinju! Subota, 02.04. u 16:00!
LEOTAR-ŽELJEZNIČAR
Glavni sudija: Tomislav Čuić (Tomislavgrad).
Pomočnici: Momir Širko (Banja Luka) i Admir Forto (Vitkovićii)
Četvrti sudija: Vedran Zovko (Mostar)
Delegat: Muharem Kurić (Donji Vakuf)
Kontrolor suđenja: Hajrudin Gobeljić (Cazin)
LEOTAR-ŽELJEZNIČAR
AMAR OSIM
- Ponos Torina
- Kontakt:
mogle su ove slike malo neofirnije biti cuj sve ravnica okolo nidje zgrade ni kuce,ni tranzita lafo neka drveca uredzena okolo
dobra ti je ova ali nadji sta bolje 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Opet ovaj iz Duvna. Teško da se dole može šta uraditi.Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Police u Trebinju! Subota, 02.04. u 16:00!
LEOTAR-ŽELJEZNIČAR
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Može neriješeno.čamac je napisao/la:
Opet ovaj iz Duvna. Teško da se dole može šta uraditi.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
TO vam Slovenci pustili priču za 1. april. I vi u svašta vjerujetenick je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti![]()
U novi boj ...
Kansas City Wizards 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
hz033 je napisao/la:TO vam Slovenci pustili priču za 1. april. I vi u svašta vjerujetenick je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti![]()
Neko od vas malih nesto pokusao i propalo mu
P.S vi bi bilio presretni da vam neko lupi malo suplje
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Neko ima važnija posla, nego da visi na forumuRBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema![]()
Svaka cast!!!RBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema![]()
Procitani smo!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
nemozemo od pogani da dodjemo na red da bilo sta kazemo...RBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Biće teška tekma sutra.
Teško da ćemo izgubiti, a najbliži je remi.
Teško da ćemo izgubiti, a najbliži je remi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.