RSD Velež - Evropa
-
- Kontakt:
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Evropa
Ne valja pregoniti..,treba umjeren biti i u
laganju, hrvića pamtim samo kao trenera i tehnika....tako se tad zvalo...evo mjesta za zvonu i kompaniju ....tehnico...i onda raja bila pogana, tek počne gombanje a začuje se leo mjenjaj pa ti igraj pred omp.
laganju, hrvića pamtim samo kao trenera i tehnika....tako se tad zvalo...evo mjesta za zvonu i kompaniju ....tehnico...i onda raja bila pogana, tek počne gombanje a začuje se leo mjenjaj pa ti igraj pred omp.
-
- Kontakt:
Bh. timovi koji su krenuli od prve runde kvalifikacija za Konferencijsku ligu imaju zagarantovane prihode od 325.000 eura (oko 633.000 KM). To je iznos koji će inkasirati u slučaju eliminacije na startu takmičenja.
Ako odu stepenicu dalje, odnosno do drugog kruga kvalifikacija, Sarajevo i Velež na kontu će imati 700.000 eura (1.365.000 KM). Računica je jasna, Sarajevo i Velež u četvrtak igraju utakmice vrijedne 732.000 KM. Zbog toga rezultati bh. timova još više dobijaju na značaju.
-
- Kontakt:
Obezbijedila Arena ili Velez?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 11:42Direktan prenos je obezbijedila TV Arena Sport, a prenos će ići na Arena Sport 1 Premium kanalu.
Utakmica Inter Escaldes - Velež igra se sutra od 18 sati.

U nas na stranici procitah da je Velez sve obezbijedio, pretpostavljam da smo platili put, troskove i dnevnice ekipi iz Arena Sporta

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Jbg ovo je sport 1 objavio prvi, ja kopirao i zalijepio da zna raja da ce biti prenoskillafrommanilla je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:16Obezbijedila Arena ili Velez?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 11:42Direktan prenos je obezbijedila TV Arena Sport, a prenos će ići na Arena Sport 1 Premium kanalu.
Utakmica Inter Escaldes - Velež igra se sutra od 18 sati.![]()
U nas na stranici procitah da je Velez sve obezbijedio, pretpostavljam da smo platili put, troskove i dnevnice ekipi iz Arena Sporta![]()

-
- Kontakt:
Kako komentarisete ovaj ponocni pozdrav iz Andore
Je li u redu da se dodje oko 00:00 ili 01:00 u Andoru a taj dan u 18:00h igras veoma bitnu utakmicu? Zar klub nije mogao obezbijediti direktan charter let nego se moralo presjedati i putovati par sati duze?
Izgleda da nikad necemo doci do pameti. Dobijes pare i opet izmisljas toplu vodu da prodjes jeftinije a to sto ces izmrcvariti igrace nije bitno.

Je li u redu da se dodje oko 00:00 ili 01:00 u Andoru a taj dan u 18:00h igras veoma bitnu utakmicu? Zar klub nije mogao obezbijediti direktan charter let nego se moralo presjedati i putovati par sati duze?
Izgleda da nikad necemo doci do pameti. Dobijes pare i opet izmisljas toplu vodu da prodjes jeftinije a to sto ces izmrcvariti igrace nije bitno.
Jedino je greska sto se nije otislo dan ranije, a da uzimao charter let, preskupo.MostarskiSin je napisao/la: ↑18 jul 2024, 10:59Kako komentarisete ovaj ponocni pozdrav iz Andore![]()
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
-
- Kontakt:
To niko nece spomenuti, bitno je da samo cvijece cvijeta a sto unutra 1001 problem koji ne bismo smjeli imati, to je najbolje pod tepih. Dok tepih ne nabubri. Tu dolazimo do toga da se ne radi kao sto se prica a sve se skriva iza projekta gradnje tribine, godisnjaka i slicnih mini-projekata koji su okej ali ovo o cemu ti pricas je osnovno.MostarskiSin je napisao/la: ↑18 jul 2024, 10:59Kako komentarisete ovaj ponocni pozdrav iz Andore![]()
Mislim, i ova objava da smo mi osigurali prenos je vjerovatno isto obmanjivanje javnosti. Nesto ne vjerujem da smo mi platili sve Areni sportu da odluce prenositi.
Neka nam Rahimica jer bez njega smo mrtvi. Kevelj ne moze voditi nista gdje se mora ista raditi
Valjda cemo proci danas jer je fina novcana naknada i pomoci ce nam da funkcionisemo.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
140 000 KM charter let biokillafrommanilla je napisao/la: ↑18 jul 2024, 11:44To niko nece spomenuti, bitno je da samo cvijece cvijeta a sto unutra 1001 problem koji ne bismo smjeli imati, to je najbolje pod tepih. Dok tepih ne nabubri. Tu dolazimo do toga da se ne radi kao sto se prica a sve se skriva iza projekta gradnje tribine, godisnjaka i slicnih mini-projekata koji su okej ali ovo o cemu ti pricas je osnovno.MostarskiSin je napisao/la: ↑18 jul 2024, 10:59Kako komentarisete ovaj ponocni pozdrav iz Andore![]()
Mislim, i ova objava da smo mi osigurali prenos je vjerovatno isto obmanjivanje javnosti. Nesto ne vjerujem da smo mi platili sve Areni sportu da odluce prenositi.
Neka nam Rahimica jer bez njega smo mrtvi. Kevelj ne moze voditi nista gdje se mora ista raditi
Valjda cemo proci danas jer je fina novcana naknada i pomoci ce nam da funkcionisemo.
-
- Kontakt:
A dan ranije? To je rjesenje ako je charter skupamsik je napisao/la: ↑18 jul 2024, 11:50140 000 KM charter let biokillafrommanilla je napisao/la: ↑18 jul 2024, 11:44To niko nece spomenuti, bitno je da samo cvijece cvijeta a sto unutra 1001 problem koji ne bismo smjeli imati, to je najbolje pod tepih. Dok tepih ne nabubri. Tu dolazimo do toga da se ne radi kao sto se prica a sve se skriva iza projekta gradnje tribine, godisnjaka i slicnih mini-projekata koji su okej ali ovo o cemu ti pricas je osnovno.MostarskiSin je napisao/la: ↑18 jul 2024, 10:59Kako komentarisete ovaj ponocni pozdrav iz Andore![]()
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja sam šokiran bio kad sam vidio da dolaze u hotel u ponoć.
Ne mogu zamisliti koliko je put trajao sa presjedanjima.
U ovim situacijama se sredi charter let bez obzira na cijenu.
Mostar-Andora.
Ne možeš očekivat 100% od igrača nakon ovoga, mrcvarenje teško dan prije utakmice
Mostar-Andora.
Ne možeš očekivat 100% od igrača nakon ovoga, mrcvarenje teško dan prije utakmice

-
- Kontakt:
Očito da je neko ovdje gledao na računicu.Stavili na papir kolika bi bila zarada u slučaju prolaska Intera i cjena charter leta.Pa za sljedeće putovanje ako se prođe i koliko para ostaje.To mi je malo amaterski i neozbiljno.Mislim radi mrcvarenja igrača a očekuješ da daju maksimum.To nam je jedan korak u nazad.Znam da je svaka marka bitna u tim troškovima ali kako mislimo da će odigrati dobro ako su igrači umorni.Neznam,nadam se da će priča završit pozitivno za nas.SRETNO ROĐENI 

-
- Kontakt:
14h je trajao put do Andore
-
- Kontakt:
Cuj jedina je greska sto se nije otislo ranije, pa druze dodatnih 700 hiljada cemo imati na racunu kluba ako prodjemo dalje. Ne igra se ovo za kikiriki niti su nam igraci amateri da smo morali cekati da zavrse s primarnim poslom pa da onda krenu na put za Andoru.BigEM je napisao/la: ↑18 jul 2024, 11:02Jedino je greska sto se nije otislo dan ranije, a da uzimao charter let, preskupo.MostarskiSin je napisao/la: ↑18 jul 2024, 10:59Kako komentarisete ovaj ponocni pozdrav iz Andore![]()
Ne moze biti preskupo nikako u odnosu na ono sto mozes dobiti, to su price za malu djecu. Pare za put su im uplacene na racun ali to ti niko od doticnih nece reci nego su trazili da prodju sto jeftinije pa su putovali 10 sati dan pred utakmicu. To je sramota za nas koji se busamo da smo velili klub i svak ko kaze drugacije laze.
@Killa nece Kevelj jos dugo, zapamti sta ti kazem. Rahimic ne misli dizati sidro zadugo, barem tako kaze. Najvise je svojih para ulozio od svih u klubu.
Andora nema zračne luke ili ti aerodroma. Jedino da ih iznad Andore ispuste padobranimaObjektivac je napisao/la: ↑18 jul 2024, 12:37Ja sam šokiran bio kad sam vidio da dolaze u hotel u ponoć.
Mostar-Andora.
Ne možeš očekivat 100% od igrača nakon ovoga, mrcvarenje teško dan prije utakmice![]()

632.000 eura je nagrada ako ove prodjemo, sto je odlicna svota novca. Plus, imas zagarantovane jos barem 2 utakmice. Sto znaci da sve sto si ulozio u ekipu, vraca se i ostaje ti jos finog novca za troskove funkcionisanja kluba.MostarskiSin je napisao/la: ↑18 jul 2024, 13:58Cuj jedina je greska sto se nije otislo ranije, pa druze dodatnih 700 hiljada cemo imati na racunu kluba ako prodjemo dalje. Ne igra se ovo za kikiriki niti su nam igraci amateri da smo morali cekati da zavrse s primarnim poslom pa da onda krenu na put za Andoru.BigEM je napisao/la: ↑18 jul 2024, 11:02Jedino je greska sto se nije otislo dan ranije, a da uzimao charter let, preskupo.MostarskiSin je napisao/la: ↑18 jul 2024, 10:59Kako komentarisete ovaj ponocni pozdrav iz Andore![]()
Ne moze biti preskupo nikako u odnosu na ono sto mozes dobiti, to su price za malu djecu. Pare za put su im uplacene na racun ali to ti niko od doticnih nece reci nego su trazili da prodju sto jeftinije pa su putovali 10 sati dan pred utakmicu. To je sramota za nas koji se busamo da smo velili klub i svak ko kaze drugacije laze.
@Killa nece Kevelj jos dugo, zapamti sta ti kazem. Rahimic ne misli dizati sidro zadugo, barem tako kaze. Najvise je svojih para ulozio od svih u klubu.
Zato je jako bitno proci ove i onda ce tek spasti pritisak sa ekipe.

Sta je sa hrkacom nema ga u zapisniku?
Prva postava: Hadzikic, Isasegi, Savic, Okeke, Sturm, Halilovic, Prses, Sikalo, Suljic, Mlinaric, Haskic
Prva postava: Hadzikic, Isasegi, Savic, Okeke, Sturm, Halilovic, Prses, Sikalo, Suljic, Mlinaric, Haskic
-
- Kontakt:
Sta sad svi sokirani sto su uzeli redovne linije a ne charter ? Pa sta ? Pa reprezentacija sve osim fudbalske putuju busem ? Daj bolan nemojte od igraca pravit manekene i odma im alibi davat u slucaju lose igre, sad odjednom ne moze gospoda bez charter ? Smjesni ste.
U slucaju danasnjeg ispadanja dobija se 350k eura a u slucaju iduceg kola i ispadanja 700k eura
U slucaju danasnjeg ispadanja dobija se 350k eura a u slucaju iduceg kola i ispadanja 700k eura
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.