Jadnici iz Veleža igraju protiv amatera, ljudi koji su uzeli slobodan dan na poslu kako bi odigrali utakmicu protiv njih ili došli poslije posla, nešto ko rekreacijski fudbal
BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Smiješno je uspoređivati ispadanja naših klubova od Milsamija, Zete, Kukesija, B36, Linfielda, Torpeda i sl. jer na kraju dana to su profesionalci, ljudi sa profesionalnim ugovorima koji igraju fudbal za život.
Jadnici iz Veleža igraju protiv amatera, ljudi koji su uzeli slobodan dan na poslu kako bi odigrali utakmicu protiv njih ili došli poslije posla, nešto ko rekreacijski fudbal
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mogu samo primiti jos koji gol. Raspali su se.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:07Titula se najavljivala.
Hajde da vjerujemo da mogu okrenut ove amatere.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ova bruka je ravna ispadanja od dudenlangea jer je tadasnja dud. i njihova liga sluzila za nabijanje samopouzdanja.
Svako ko orati Velez znao da je da ne moze ovako vezni igrati ali tu je maestro trener
Svako ko orati Velez znao da je da ne moze ovako vezni igrati ali tu je maestro trener
bukvalno im se sada dogadja kao nama u periodu 2016-2018e kad je lobotomija imala jedan a stvarnost drugi narativNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:06Ne mogu ni da podjebavam. Tako mi je zao ovih normalnih navijaca Veleza koje botovi vec sedmicama uvjeravaju da je mlijeko crno. Haram vam bilo.
- BiHSportman
- Kontakt:
Meni je ovdje smiješno kako svi tvrde da su ovi amateri iz Andore. Imate li neke dokaze, ako imate, može li link?
1921!
- bagniadiluca
- Kontakt:
Kao što kaže Peljto u onom podcastu, sve na stranu ali psovke u vrapčićima to nema nigdje !caffetin je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:03Odlicno si ih opisao "galamdzije krezube"BratstvoGracanica je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:01Pravi kamenjarci su kod kuće.
2 puta bio u Vrapčićima.
Sve galamdžije krezube.![]()
LETS GO FIGHTER
Zeta i Kukesi sad igraju u drugoj ligi. Mada oke od tebe nisam vise ni ocekivao. B36 ti je ko Inter Escaldes, neznalica moja.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:07Smiješno je uspoređivati ispadanja naših klubova od Milsamija, Zete, Kukesija, B36, Linfielda, Torpeda i sl. jer na kraju dana to su profesionalci, ljudi sa profesionalnim ugovorima koji igraju fudbal za život.
Jadnici iz Veleža igraju protiv amatera, ljudi koji su uzeli slobodan dan na poslu kako bi odigrali utakmicu protiv njih ili došli poslije posla, nešto ko rekreacijski fudbal![]()
Zadnja izmjena: Deen, dana/u 18 jul 2024, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakva glupost. Baš onako prikladna autoru posta.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:07ljudi koji su uzeli slobodan dan na poslu kako bi odigrali utakmicu protiv njih ili došli poslije posla, nešto ko rekreacijski fudbal![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako se sve okrene u par mjeseci, da čovjek ne povjeruje. Od idilične sredine za rad, ogromne ljubavi igrača prema gradu i klubu općenito i jako dobrog trenera - do ovog cirkusa, vjerujem da im nije lahko, ali dobro imali smo i mi sličnu situaciju (čitaj pod Varešanović).
Iskreno ne vjerujem da nisu mogli naći boljeg trenera od ove karikature, mada naravno da će njihovi "objektivni" navijači objasniti kako mu treba dati vremena, pa tek onda suditi. Pojačanja, ako se tako mogu nazvati - jadna i nisu dostojna Veleža. Nisam siguran, ali ako je istina to za vrijeme dolaska, baš jadno.
Šta se tamo desilo ko zna, ali eto ovo može biti prilika i za neki novi početak i dobro prizemljenje, minus je put u plus.
Iskreno ne vjerujem da nisu mogli naći boljeg trenera od ove karikature, mada naravno da će njihovi "objektivni" navijači objasniti kako mu treba dati vremena, pa tek onda suditi. Pojačanja, ako se tako mogu nazvati - jadna i nisu dostojna Veleža. Nisam siguran, ali ako je istina to za vrijeme dolaska, baš jadno.
Šta se tamo desilo ko zna, ali eto ovo može biti prilika i za neki novi početak i dobro prizemljenje, minus je put u plus.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma vjeruj da ni kod vas ni kod nas nikad nije bilo ovako. Strasno je sta im uradise.TefalTava je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:08bukvalno im se sada dogadja kao nama u periodu 2016-2018e kad je lobotomija imala jedan a stvarnost drugi narativNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:06Ne mogu ni da podjebavam. Tako mi je zao ovih normalnih navijaca Veleza koje botovi vec sedmicama uvjeravaju da je mlijeko crno. Haram vam bilo.![]()
-
Convicts1988
- Kontakt:
Utihnula i ova grupica simpatizera, pola ih sjelo 
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
i ovo je dokaz kako u nogometu nema više "konobara", "ribara", "trgovaca" i sličnih gluposti...
zar i ti sine Ivane!?
Tek potpisali s pumom i odmah ljude obrukase
To za ribare to je bilo prije 10 godina
Danas toga vise nema u provligasima
To za ribare to je bilo prije 10 godina
Danas toga vise nema u provligasima
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kad ti gradis ekipu oko raspalog Suljica, ne mozes se ni nadati necemu boljem.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bas. Svi lupaju ribari, konobari tamo vamo a Boga pitaj jel to istina. Jos pisu kao poslije posla dosli da igraju, uzeli slobodan dan radi utakmiceBiHSportman je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:09Meni je ovdje smiješno kako svi tvrde da su ovi amateri iz Andore. Imate li neke dokaze, ako imate, može li link?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- HemusHotel
- Kontakt:
Ovo je slika i prilika kada se politika prihvati kluba.
Neka se Banjalučani pogledaju u ogledalo Veleža.
Naravno, ovo se ne odnosi na hrvatsku politiku u BiH i Zrinjski.
Davno sam ja rekao, ja bi Hrvatim dao cijelu BiH da vode. Mi bi danas bili Švajcarska. Bošnjacima i Srbima ne bi ni kamen dao, pokvarili bi ga.
Evo 2:1, možda se i dozovu na kraju.
Neka se Banjalučani pogledaju u ogledalo Veleža.
Naravno, ovo se ne odnosi na hrvatsku politiku u BiH i Zrinjski.
Davno sam ja rekao, ja bi Hrvatim dao cijelu BiH da vode. Mi bi danas bili Švajcarska. Bošnjacima i Srbima ne bi ni kamen dao, pokvarili bi ga.
Evo 2:1, možda se i dozovu na kraju.
Najveća dilema mog života: Šta je bolje ujutro, nakon kafane, pače ili tarhana?
-
Convicts1988
- Kontakt:
Gajde ustaj, navijaj, evo gola
Zadnja izmjena: Convicts1988, dana/u 18 jul 2024, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
jurisicduska
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:07Mogu samo primiti jos koji gol. Raspali su se.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:07Titula se najavljivala.
Zna I duska ponesto o lopti.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ima kako nema, vidis ove iz veleza.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:13i ovo je dokaz kako u nogometu nema više "konobara", "ribara", "trgovaca" i sličnih gluposti...
menstrual
jurisicduska je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:15DamirT je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:07Mogu samo primiti jos koji gol. Raspali su se.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:07
Titula se najavljivala.
Zna I duska ponesto o lopti.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.