NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Pa mediji su koliko znam dobili poziv, tako da je do njih.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
nebeskasila
- Kontakt:
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Pa nije moguce da niko nije bio na prozivci. Pa da nam prenese...cccc
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
nebeskasila
- Kontakt:
Fikro evo ima nesto za reci oko 21:00
Pa Fikri ponudjeno 10 minuta medijskog prostora jer je prozivka a ne konferencija za novinare i on nije htio doci.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Imal pojacanja? Cekamo te ko ozeblo sunce? Sta reci?
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma daj fikro glumi ko da je najveci portal u drzavi. Dobio poziv za jedan dio prozivke, on htio snimati sve. Ko jos snima live prozivke kluba. Bio sam mu blokirao stranicu, i budala odblokiram al ice ponovo na blok. Proziva ismeta sto puta kako ce on zahtjevati intervju. Ako ismet odbije on vise nece pratiti klub. I ovaj da nam bude u politici. Samo glup covjek ovskvom moze dati svoj glas
Na prozivci 13 igraca.
Hadrovic, Smajlovic, Kuric, Jasarevic i Victor, ostalo juniori 18-19 godina.
Zaric, Poturalic i "novi golman" bili ispred stadiona kurcili se cekajuci Ismeta koji je kasnio 45 min i dosao na stadion u 18.45.
Nesto su razgovarali odvojeno i na kraju otisli sa stadiona nisu se pojavili na prozivci.
Sutra trening u 19.00h.
Ismet je rekao da bi 90% ekipe trebalo biti kompletno do pocetka iduce sedmice, tj. do ponedjeljka.
Ne mirise na dobro bar za sad !!
Hadrovic, Smajlovic, Kuric, Jasarevic i Victor, ostalo juniori 18-19 godina.
Zaric, Poturalic i "novi golman" bili ispred stadiona kurcili se cekajuci Ismeta koji je kasnio 45 min i dosao na stadion u 18.45.
Nesto su razgovarali odvojeno i na kraju otisli sa stadiona nisu se pojavili na prozivci.
Sutra trening u 19.00h.
Ismet je rekao da bi 90% ekipe trebalo biti kompletno do pocetka iduce sedmice, tj. do ponedjeljka.
Ne mirise na dobro bar za sad !!
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 18 jul 2024, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Zalosno
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
hahahaha, bolje napraviti sjevernu koreju sunce ti yebem
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Izgleda da nije to to. I da Ismet ne zna dje goni. Bojim se da ce biti isto ko i prosli put da ce svi ti igraci otici. Jer on im ocigledno obecava stvari kojr ne moze ispuniti. I to kasnjenje na prozivku predsjednika je dno dna. Sigurno nije bio ni taj novi trener?
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Ne da nema prenosa nego nikakve vijesti nit ista. Nanin kasnio hahaha, joj smijurije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bio je novi trener sa Ismetom, i obecao da se klub nece boriti za opstanak ove sezone.
Morate znati da je problem sa Zvanicnom stranicom NKJ na FB koju je vodio Aljo i koji nece da je preda, zato nema nikakvih informacija sa iste u vezi kluba, a samo se ta smatra kao stranica koja predstavlja klub.
Ne bih je ni ja predao na Aljinom mjestu
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Sto nece da je preda!? Nije to njegova stranica,nego od kluba. Bihacki seljaklukLloriS je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:08Bio je novi trener sa Ismetom, i obecao da se klub nece boriti za opstanak ove sezone.
Morate znati da je problem sa Zvanicnom stranicom NKJ na FB koju je vodio Aljo i koji nece da je preda, zato nema nikakvih informacija sa iste u vezi kluba, a samo se ta smatra kao stranica koja predstavlja klub.
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Za sad ne miriše na dobro...
-
nebeskasila
- Kontakt:
Hahaha nece da preda zvanicnu stranicu kluba. Da li je moguce? Treba i njega ugurati negdje.
Ne liči mi to na Alju iskreno.
Onaj sahat vremena palamudi kao ostavljena mlada,bože sačuvaj,ne mozemo mi napred dok je takvih oko kluba...
Onaj sahat vremena palamudi kao ostavljena mlada,bože sačuvaj,ne mozemo mi napred dok je takvih oko kluba...
- prisonbreak
- Kontakt:
Jedan dan najava za PL, drugi dan raspad sistem. Jedinstvo je bas pod jakim sihirima, dobro usisati kancelarije kluba da nema slucajno mrva po klubu. Ala Celik prije par godina. Sve to treba dobro istresti.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.