RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Napad za borbu i opstanak, yebm ti vise loptu mrtvu sta mi radi od zivota
Ti si naša ljubav jedina!
Ovaj mali Bajrić ni za kantonalne lige nije,nit mozga nit šlifa za lopte
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
-
- Kontakt:
Ovdje treba da pljušte otkazi.
Potpuno ocekivano. Dok god vecina krivca trazi u pojedinim igracima i izdvaja nekog i krivi ga za ovo bit ce nam ovako. Pisas krv cijelu sezonu da bi izborio Evropu i neko odluci da se na sve usere i napravi kurslus pred evropske utakmice.
Zabijajte glavu u pijesak, i pravite se da je sve ok i vratit cemo se opet u period prije ere Hasica. Mislim vec smo se vratili, ali dok svi progledaju bit ce nazalost kasno.
1981!
Zabijajte glavu u pijesak, i pravite se da je sve ok i vratit cemo se opet u period prije ere Hasica. Mislim vec smo se vratili, ali dok svi progledaju bit ce nazalost kasno.
1981!
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 18 jul 2024, 19:56, ukupno mijenjano 2 puta.
SKINITE DRESOVE !!!
Eeee svaka vi cast sto nam prirediste ovu bruku

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Odma trenera zaćerat.Fuj.Ovo je neviđena sramota.Igrače kaznit po džepu.A UPRAVA mora razmislit šta su uradili i kako dalje.Kome stadion ako ovako nastave.Ko će vas gledat.Pa ovo je najveća blamaža u istoriji.
Tako je, 50% od plate, pa da vidimo hoće li se nonšalantni ponašati ili igrati kako treba...Iskreno nije toliko ni do Čanadija, šatro, nije čovjek upoznao igrače kako treba...Pustite ga neka ide u Austriju i dovedite Amara Osima pa da igramo nerješeno svaku utakmicu...Fuj sramote u p.m.Mostarac1974 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:57Odma trenera zaćerat.Fuj.Ovo je neviđena sramota.Igrače kaznit po džepu.A UPRAVA mora razmislit šta su uradili i kako dalje.Kome stadion ako ovako nastave.Ko će vas gledat.Pa ovo je najveća blamaža u istoriji.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Sad im dat slobodno desetak dana, nek se odmore prekinuli su ljudi odmor radi rekreativnog nastupa. Ovaj nivo kur**lje i nezalaganja u najvaznijim utakmicama je strasan.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
Burka i sramota jeste a najgore od svega što je u ovom kosturu ekipe, sa trenerom koji ne zna rečenice sastaviti ne vidim nikakav entuzijazam i svjetlu budućnost.
Možda me demantuju u ligi, ali ne miriše mi na dobro
Možda me demantuju u ligi, ali ne miriše mi na dobro
- DzananMusa11
- Kontakt:
Puna podrska gospodinu Kevelju. Ovo su trenutci u kojim trebamo klimat glavom i ne talasat
-
- Kontakt:
Ovog Čanadija još večeras nabit nogom.
Potpisujem!Rodjeni81 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:55Potpuno ocekivano. Dok god vecina krivca trazi u pojedinim igracima i izdvaja nekog i krivi ga za ovo bit ce nam ovako. Pisas krv cijelu sezonu da bi izborio Evropu i neko odluci da se na sve usere i napravi kurslus pred evropske utakmice.
1981!
-
- Kontakt:
Još nije kasno!Zaćerat trenera.Dovest 3 kvalitetna igrača do početka prvenstva.RAHIMIĆU uzmi sve u svoje ruke a KEVELJU odlazi.Alarm za uzbunu.Stidite se navijača koji su prevalili toliki put.Ništa ovo nije dobro pa čak ni u omladinskoj školi.ANEL otišo a KUDUZ preuzeo.Bojim se za ovu sezonu i još se da spasiti.
-
- Kontakt:
Jedino ko ovdje vrijedi i ko je iskren bez interesa je Admir Rahimić i to jer je neovisan od vanjskih faktora jer ima pare koje nisu porijeklom iz BiH i ne može mu ih politika uzeti. Frenjo, Badžak, Marić ne znaju uopšte na koliko se golova igra niti koliko igrača ima u prvoj postavi, kao ni Maksumić i svi će oni vjerovatno nabrati zajedno za Keveljom.
Kevelju je jedini cilj ulaska u Velež da bude bitan u gradu, ego koji mu je Hasić nabio do grla izbacivši ga iz UO tada kad je isto ovo pokušao uraditi (upetljati se u dovođenje igrača Dudiću) i da bude glavni, sve je podredio sebi od ulaska u klub, čak i ono kvazipovlačenje ako će se Hasić vratiti znajući da se ovaj neće vratiti ni kandidovati, i to što se nije mogao suprotstaviti Stefanu Buliću i svoj privatni konflikt s njim riješiti direktno s njim nego je morao to prebiti preko leđa Veleža je dokaz koliko je njemu stalo do kluba. Nimalo.
Uključio je sve grobare kluba u klub, a sad će da gleda kako ga ti isti likovi pljuju i tjeraju iz kluba, jer ne radi se tu o nekim obrazli likovima koji će znati cijeniti tu uslugu
Uglavnom, ovo što zadnjih mjeseci pišem je čista istina, i mi realno moramo naći plan B i ovog čovjeka maknuti iz kluba, te uraditi ponovno reorganizaciju istog koju smo imali odlaskom Hasića, imali smo čist klub od idiota, sa minimalnim dugom i sa parama u budžetu za stadion. Sad opet moramo u čišćenje, a opet pitanje je želimo li to.Đ
Uostalom, nama je predsjednik kluba neko ko je lobirao tadašnjoj Upravi da se odigra s Mladost DK neriješeno kako bi i najljući rival otišao u Evropu. Mislim da je tu sve rečeno.
Kevelju je jedini cilj ulaska u Velež da bude bitan u gradu, ego koji mu je Hasić nabio do grla izbacivši ga iz UO tada kad je isto ovo pokušao uraditi (upetljati se u dovođenje igrača Dudiću) i da bude glavni, sve je podredio sebi od ulaska u klub, čak i ono kvazipovlačenje ako će se Hasić vratiti znajući da se ovaj neće vratiti ni kandidovati, i to što se nije mogao suprotstaviti Stefanu Buliću i svoj privatni konflikt s njim riješiti direktno s njim nego je morao to prebiti preko leđa Veleža je dokaz koliko je njemu stalo do kluba. Nimalo.
Uključio je sve grobare kluba u klub, a sad će da gleda kako ga ti isti likovi pljuju i tjeraju iz kluba, jer ne radi se tu o nekim obrazli likovima koji će znati cijeniti tu uslugu

Uglavnom, ovo što zadnjih mjeseci pišem je čista istina, i mi realno moramo naći plan B i ovog čovjeka maknuti iz kluba, te uraditi ponovno reorganizaciju istog koju smo imali odlaskom Hasića, imali smo čist klub od idiota, sa minimalnim dugom i sa parama u budžetu za stadion. Sad opet moramo u čišćenje, a opet pitanje je želimo li to.Đ
Uostalom, nama je predsjednik kluba neko ko je lobirao tadašnjoj Upravi da se odigra s Mladost DK neriješeno kako bi i najljući rival otišao u Evropu. Mislim da je tu sve rečeno.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 18 jul 2024, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- DzananMusa11
- Kontakt:
Sta krivite Kevelja.
Dajte vi svoje pare pa vodite klub
Dajte vi svoje pare pa vodite klub
Meni je najgore što će doći neko i reći "Pa tu je 20 dana nije ni popamtio kako se svi zovu", ko da fizičko predaje pa igrači dolaze na čas jednom sedmično
U našoj ligi treneri dolaze 24 sata pred utakmicu i kasnije osvoje titulu, najdebilnija floskula što nam neko može podvaliti
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Kevelj daje svoje pare
https://zurnal.info/clanak/senad-kevelj ... zinu/26555
Pet radnika, 19 miliona, dobre pare

https://zurnal.info/clanak/senad-kevelj ... zinu/26555
Pet radnika, 19 miliona, dobre pare

-
- Kontakt:
Kako bi te Bajricu volio nogom opalit u glavu
- DzananMusa11
- Kontakt:
Sta kaze telegram raja.
Jesu nasli uzroke poraza koji nisu Kevelj ?
Ja ih cekam da pocnu jednoumne postove da redaju
Jesu nasli uzroke poraza koji nisu Kevelj ?
Ja ih cekam da pocnu jednoumne postove da redaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.