BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Nije top 3. Nego broj 1 brukanje otkada se igra Europa. Ispadalo se od svega i svakoga ali 5 komada od Andoracainvincible1921 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:03Bilo je svakavih ispadanja al ovo je sigurno top 3 brukanja ikada iz nase lige
Bruka je da su ispali na penale sa dva Xa, a kamol ovih 5 komada ...nestvarno![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Provjerite dobro ko vam je doveo ovog trenera, taj ko ga je doveo je najveci neprijatelj u Velezu.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 18 jul 2024, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Andora ti 5 komada uvali, pa ključaj bravu i ugasi klub odmah 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nek je sramota Veleža, bgm ni za kantonalne lige nisu, BRUKA I SRAMOTA drzave
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sloboda ovakva kakva je,prosla bi ovo.
Recite igracima da nije ovo onaj Inter
-
- Kontakt:
I njima je cudno bilo na prvu kad su vidjeli da nema Lautara, Hakana i Barelle
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja da se pitam šta u savezu izbacio bih ih iz svih takmičenja, Velež, 3 godine, da razmisle šta su uradili pa onda iz kantonalne lige kreni.
Bogami nemam i ja pojma o cemu ti pricas. Sta nisu amateri jer igraju na dobrom stadionu???Trebinjac94 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:08Ja nemam pojma o čemu ti pričaš, ali ja pričam o klubu protiv kojeg igra Velež. I tvoj argument da su oni ozbiljni, odnosno da nisu amateri je da igraju na dobrom stadionu. Moja poenta je da to nije njihov stadion. Ako bi Slaven Belupo igrao na stadionu Osjeka, šta bi ti rekao, uh vidi kako vrhunski stadion imaju ovi iz BelupaDeen je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:47Znam da je to Pique, ali reprezentacija Andore tu igra jeli nije? Nema veze ko je kupio ili ko je napravio. Gdje se nalazi stadion? Jeli nije u Andori? Mislis u Osijeku ljudi pitaju ko je napravio stadion. On se nalazi tu gdje se nalazi i njihov je TACKA. Za sve imate spremno da bi umanili uspijeh drugi klubova i drzava. Fascinantno na ovom forumu. Uvjek je to tako. Nema veze sto nisu prvaci, kakva veze to sad ima? Taj Velez je bio 3 na tabeli, svima su pravili probleme. Kako je Sarajevo se mucili protiv Veleza a i ostalih klubova.Trebinjac94 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:40
Ja ne znam jeste li vi ozbiljni ili se zaebajete. Prvo ovo nije njihov stadion, nego stadion kluba čiji je vlasnik Pique koji trenutno igra treću špansku ligu. Drugo, niko od ovih igrača da ima imalo kvaliteta ne bi igrao u državi gdje nakon deset minuta prelaziš u Španiju ili Francusku, ili bi barem igrao za Piqueovu ekipu. I treće, ovi nisu ni prvaci svoje države. Koga boli k. da li imaju neki drugi posao ili se samo bave fudbalom, šta je sledeće, ispadanje od ekipe iz San Marina jer i oni napreduju
.
I sad Inter *ebe Velez sa 4-1, ma jok nije to bitno. Bitno je kome pripada stadion. Sunce ti poljubim hahahah. Znači ja ne pričam o državi Andori i reprezentaciji Andore, nego o klubu protiv kojeg je Velež igrao i ako ne možeš osvojiti ligu države koja je manja od Mostara naravno da to nešto znači i govori o kvalitetu same ekipe.
Mozda si me pogrijesno razumio, moja je poenta, sto upravo dosta ljudi pricaju da su Amateri ovi sa Andore, pa onda pogledaj stadione. Nema veze ko je kupio, taj se nalazi u Andori. Ali nije sad tema stadion, sunce ti poljubim... Inter razbije 5-1 Veleza, ti meni sad o stadionu hahahah. Ovaj stadion se nalazi u Andori, i ovako nesto mogu bh klubovi sanjati. Sad ko tu igra nebitno je.
Fudbalski oni po meni nisu amateri vise kao prije 15 godina, i to se vidi po rezultatima. Jucer Santa Coloma danas ovaj Inter. Sad stadion manje vise ne bitno, i da si igrao na ISS station, ovo je sramota za Velez kako god.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Au brate.
A jesu se uskofrcili ovdje nakon najbolje sezone u poslednjih 40 godina.
Sta li ce botovi sad smislit. Kako li ce tata Niksic reagovat na ovo.
A jesu se uskofrcili ovdje nakon najbolje sezone u poslednjih 40 godina.
Sta li ce botovi sad smislit. Kako li ce tata Niksic reagovat na ovo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Najveca blamaza u istoriji bh. klupskog fudbala. Sram vas i stid bilo.
Evo iskreno cu reci nesto, bez nekih provokacija. Navijam za Zelju, ali ne mrzim Velez, cak sam i navijao da prodju, ali ovo je smijesno i tuzno. Isto tako nije iznenadjenje, jer ko je bilo sta drugo ocekivao kad im se klub raspada u vlastitim lazima, mijenja trenera, radi s najgorim menadzerima, donosi nerezonske poteze, salje kretene da botuju po forumu... tuga, sve u svemu.
Nadam se da su barem sretni ovi forumski botovi koji su rastjerali normalne velezovce da bi proveli svoje debilne zamisli. Eto, uzivajte.
Evo iskreno cu reci nesto, bez nekih provokacija. Navijam za Zelju, ali ne mrzim Velez, cak sam i navijao da prodju, ali ovo je smijesno i tuzno. Isto tako nije iznenadjenje, jer ko je bilo sta drugo ocekivao kad im se klub raspada u vlastitim lazima, mijenja trenera, radi s najgorim menadzerima, donosi nerezonske poteze, salje kretene da botuju po forumu... tuga, sve u svemu.
Nadam se da su barem sretni ovi forumski botovi koji su rastjerali normalne velezovce da bi proveli svoje debilne zamisli. Eto, uzivajte.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Sramota na sta su dali pare od svih nas...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Super za tvoj post, kad pogledamo i rezultat danas, rijetkost je tako neko realan.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 13:18Sljedeci put kad budete za neku ligu mislili da je amaterska sjetite se da je treceplasirani klub nase lige na Evropsku utakmicu putovao 14 sati i stigao na odrediste 20 sati pred utakmicu. Toliko o nasoj ligi i klubovima.
Tesko je to objasnit forumasima. Druge lige smatraju se skroz losi i amateri, a evo ovaj super primjer koji si naveo + da je Velez sad ispao od velikog Intera iz Andore, to ti je opet po 1000 put dokaz koliko je amaterski BiH fudbal, ili Borac kako se muci protiv mrtvog Egnatia do penale. Koliko je taj Velez dobio pohvale u prosloj sezoni + treci bili na tabeli i dobro su igrali. I eto taj super Velez ispada od Escaldes. Struka bi rekla oni bi svi ispadali u wwin ligi. U zadnji 20 godina koliko puno bh klubova imaju problema protiv "amatera"...
U zadnji 20 godina samo jednom je jedan bh klub izborio grupe. SAMO JEDNOM, I to samo zbog cinjenice da je Uefa napravila trece takmicenje, pa je dosta lakse prvaku jedne drzave. Samo budala to ne zna iskoristit. I onda vidimo kako lose igraju protiv klubova iz Andore, Armenije, Luksemburga, Farski Otoka, Malte, Sjeverne Irske, Moldavije.
Klaksvik, Minsk, Petrocub, Lincoln i Coloma svi su oni u drugom krugu Lige prvaka, tako da ovo sto je Borac uspio nista nije posebno, kad i ostali "amateri" su to uspijeli....
Pa covjece LINCOLN, KLAKSVIK I DUDELANGE, BALKANI su igrali grupe. Kud ces dalje, po tome vidis da je skoro svako uspio i da to vise nije ni posebno.
Za Borac jeste ovo sad veliki uspijeh, jer 50 godina nikoga nisu izbacili u dvije utakmice u Evropi. Nakon rata, uspjeli su proci Sutjesku u 2020, ali se tada igrala samo jedna utakmica zbog pandemije. Znaci poslje 50 godina rusili su negativan rekord, eto koliko je ozbiljan bh fudbal.
Po govoru dosta forumasa opcenito su ostale male drzave i klubove svi amateri i losi, a na terenu kako ja vidim bh klubovi su jos veci amateri. Tek je pocela sezona u Evropi, a wwin kukuruz liga jos nije ni pocela i vec se otkazuje utakmice i naravno Borac odmah nece igrati, ionako ljudi imaju Unesco Status i svasta mogu radit. Umjesto da igras svoju ligu, popravis svoju losu igru, ti odmah na startu otkazujes. To je po meni 1000 puta amaterski nego cijela liga Gibraltara, Andore i Farski Otoka.
Ko god smatra ovu wwin BiH ligu bolju od Andore, Luksemburg, Island, Kazahstan, Gibraltar i Farski Otoka, taj nema pojma o fudbalu + laze sam sebe i ne prati bh fudbal nikako ili tek od jucer poceo je gledati. Opcenito takve neznalice ne prate fudbal u cijelom svijetu.
Teren je mjerilo i organizacija klubova kao i Savez. I tu je BiH skroz na dno. Nema veze sto ces sad imat VAR i novi tereni, kad ce tu sjedit Gigovic i Musa koji sude po zadatku i koji po 1000 puta iste greske prave kao i Savez. Ali eto lakse je sebe lagati i smatrati da si dobra liga, nego priznati stvari koje su ocigledno.
Tamo Siroki 12 mjeseci ceka na novi teren, i Sarajevo je cekalo dugo. Niko nije snosio odgovornosti za to. Nemas dobar stadion u BiH. Kad je bila zima, pa Zeljo nije imo lopte spremne za snijeg. Pa onda mijenja se domacinstva (Leotar je imo 6 do 7 utakmica kod kuce u nizu), otkazuje se utakmice vec na startu, sudije prolaze bez kazne, niko nesmi komentarisati sudjenje bez kazne.
Ocekivano nemaju klubovi jedno udruzenje i da se bore za svoje dobro. Ne mogu se ni dogovorit na obican sastanak, a kamoli za nesto vise od toga.
Sve dok su ovakvi stvari normalni u bh fudbalu (narod je to vec zaboravio), nemoj te tako vam Boga pisati da su ostali amateri, a vi nesto bolje. Sve je ovo ogledalo jednog sporta, a kamoli drzave.
Bitno je da su ostali "amateri", a vi ste nesto bolje.... sunce ti poljubim kakav je to mozak. U BiH nemas ni jedan stadion kao u Luksemburgu ili u Sloveniji, eto ovaj stadion u Andori, tako nesto neces naci u BiH. Ko su onda pravi amateri??
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sramo ... /240610079
Jeli ovako nesto ima u Gibraltar, Andora i Farski Otoci??? Samo zbog ovoga, grijehota i laz je reci da je BiH bolja od Andore i ostali mali drzava.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Izgubiše Rođeni identitet, sad su samo politička prčija, neka treba sjest na kraju sezone i kroz institucije
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Nisu Rođeni izgubili identitet. Ovo je dobro što je ovako puklo baš zbog tog identiteta. Mislili su nam ga oduzeti pojedinici i fino ga upakovati pod gradnju tribine, ali sad ide druga pjesma. 
Sretno Sarajevu večeras.

Sretno Sarajevu večeras.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Malo smo se izblamirali u Evropi, ali šta da se radi. Sigurno da sada i nas možete prcati zbog smiješnog ispadanja.
Čestitke svima forumašima koji slave, a posebno shizopitarskoj ekipitzi, vi večeras uživate!
Gospoda iz Mostara
Čestitke svima forumašima koji slave, a posebno shizopitarskoj ekipitzi, vi večeras uživate!
Gospoda iz Mostara

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.