FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jovic uzasan. Koga dovede
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Cim sam vidio da je sugavi turcin sudija znao sam da ce nas osteti. Cist penal I nije offside jer se odbila od sugavca aktobea
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Super igramo, bolje nego sto se moglo ocekivati. Sto se tice rezultata obrnuto proporcionalno. Bice zeznuto do kraja, trebat ce nam i malo srece.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Odoh sad na poluvremenu pljunuti prvog turčina kojeg vidim, dao Bog da vam Kurdi koliko večeras umarširaju u Istanbul. Sve vam yebem cigansko, pogano.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Đorđević ima 45 kila, metar i 60 i brzinu ko i ja.
Loptr u 5 metara ne moze dati u noge. Ima dugu loptu finu i ima ko pregled igre ali za sarajevo je to dlabo, isti igrac a mladji 5 godina je nurković, čak brži rekao bih.
O joviću ne bih, zekic govori digni se on stao. Igrac ga prolazi on gleda. Isto kao i u prvoj a ovdje srrucnjaci objasnjavaju kako je dobro odigrao, jes al u kancelariji titove 38b
Inace, odlicna igra ostatka ekipe, odbrana najvise skripi, od ovih prilika jedan se morao zabiti ,na zalost nije i jbg
Loptr u 5 metara ne moze dati u noge. Ima dugu loptu finu i ima ko pregled igre ali za sarajevo je to dlabo, isti igrac a mladji 5 godina je nurković, čak brži rekao bih.
O joviću ne bih, zekic govori digni se on stao. Igrac ga prolazi on gleda. Isto kao i u prvoj a ovdje srrucnjaci objasnjavaju kako je dobro odigrao, jes al u kancelariji titove 38b
Inace, odlicna igra ostatka ekipe, odbrana najvise skripi, od ovih prilika jedan se morao zabiti ,na zalost nije i jbg
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kazna za propuštene prilike. Mnogo smo bolji, ali bukvalno smo mnogo bolji.
Jedina slaba tačka je Jović.
Oštećeni smo za penal definitivno.
I kako se glupanima sa Moja TV može reći da pojačaju ton navijača, a smanje ovog debila?
Sad na ponavljanju naših šansi se čuje koliko su navijači glasni.
Jedina slaba tačka je Jović.
Oštećeni smo za penal definitivno.
I kako se glupanima sa Moja TV može reći da pojačaju ton navijača, a smanje ovog debila?
Sad na ponavljanju naših šansi se čuje koliko su navijači glasni.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pojacanja iz Srbije
100% cist penal, 9 od 10 sudija bi ga svirao, ali ovaj klosar nije. Vrhunska postavka igre ZZ

100% cist penal, 9 od 10 sudija bi ga svirao, ali ovaj klosar nije. Vrhunska postavka igre ZZ
Nekoliko utisaka sa prvog poluvremena.
Pozitivne strane:
- Zoran Zekić, pravi mangup, srčan i ozbiljan trener - konstantno bodri ekipu, za razliku od uspavanog Slovenca prethodne sezone, također je pristupom igre pokazao da nije ziheraš i da ga nije strah da se prilagodi protivniku, ma koliko to rizično bilo.
- Imamo strašan ofanzivni potencijal, trenutni trio u napadu to pokazuje, zaista imaš osjećaj da mogu zabiti gol u svakom trenutku, a Gruzijcu još treba vremena da se adaptira.
- Rockov djeluje poprilično sigurno ovo prvo poluvrijeme.
- Siguran sam da mnogi skauti gledaju ovu utakmicu, Čelik je već sada ozbiljan igrač.
- Bubanja pravi defanzivni vezni koji nam je i trebao.
Negativne strane:
- Filip Jović, bez obzira na komentare dušebrižnika i ovih saburli navijača, dečko je samo potvrdio ono što smo mi znali, statistika nije bila "slučajna" prošle sezone, krivac za gol. Definitivno igrač kojeg treba preseliti na klupu u nastavku sezone, pa neka se kao rezerva pokuša nametnuti.
- Sudija, zaista nekolicina diskutabilnih odluka na stranu Aktobea.
Svaka čast momcima na pristupu, prolaz bi bio dobar kao injekcija samopouzdanja, ali sa ovim pristupom, imamo se čemu nadati u ligi. Naprijed Sarajevo!
Pozitivne strane:
- Zoran Zekić, pravi mangup, srčan i ozbiljan trener - konstantno bodri ekipu, za razliku od uspavanog Slovenca prethodne sezone, također je pristupom igre pokazao da nije ziheraš i da ga nije strah da se prilagodi protivniku, ma koliko to rizično bilo.
- Imamo strašan ofanzivni potencijal, trenutni trio u napadu to pokazuje, zaista imaš osjećaj da mogu zabiti gol u svakom trenutku, a Gruzijcu još treba vremena da se adaptira.
- Rockov djeluje poprilično sigurno ovo prvo poluvrijeme.
- Siguran sam da mnogi skauti gledaju ovu utakmicu, Čelik je već sada ozbiljan igrač.
- Bubanja pravi defanzivni vezni koji nam je i trebao.
Negativne strane:
- Filip Jović, bez obzira na komentare dušebrižnika i ovih saburli navijača, dečko je samo potvrdio ono što smo mi znali, statistika nije bila "slučajna" prošle sezone, krivac za gol. Definitivno igrač kojeg treba preseliti na klupu u nastavku sezone, pa neka se kao rezerva pokuša nametnuti.
- Sudija, zaista nekolicina diskutabilnih odluka na stranu Aktobea.
Svaka čast momcima na pristupu, prolaz bi bio dobar kao injekcija samopouzdanja, ali sa ovim pristupom, imamo se čemu nadati u ligi. Naprijed Sarajevo!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Prolazimo abd ali ovo je tipicno nase
Umjesto da vodis 3-0 gubis 0-1 iz prvog suta u okvir
A bilo bi iznenadjenje da nam je dosudio penal cigan turski
Umjesto da vodis 3-0 gubis 0-1 iz prvog suta u okvir

A bilo bi iznenadjenje da nam je dosudio penal cigan turski

Bog Bosna i Bošnjaci
I meni se to ucinilo al kontam pogresno vidio
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja ne znam jesu li ovi igrači GLUPI ili im trener ne govori da ne prave prekršaje oko 16-erca bez ikakve potrebe. Daješ protivniku dobru priliku da zaprijeti iz prekida.
Iz takvog bespotrebnog faula smo primili pogodak.
Prije toga na istom mjestu napravljen faul s ledja a protivnički igrac okrenut prema aut liniji...u oba slučaja totalno bezopasne situacije bile...itd.
Sta reci za situaciju kada Beganovic ulazi u 16 i nigdje nikoga oko njega a on igra u prazno povratnu loptu.
Jovicu Zekic govori vuci loptu naprijed jer ima otvoren autoput ispred sebe u polukontri ali jok, on dodaje bez ikakve potrebe.
Itd...da ne nabrajam.
Iz takvog bespotrebnog faula smo primili pogodak.
Prije toga na istom mjestu napravljen faul s ledja a protivnički igrac okrenut prema aut liniji...u oba slučaja totalno bezopasne situacije bile...itd.
Sta reci za situaciju kada Beganovic ulazi u 16 i nigdje nikoga oko njega a on igra u prazno povratnu loptu.
Jovicu Zekic govori vuci loptu naprijed jer ima otvoren autoput ispred sebe u polukontri ali jok, on dodaje bez ikakve potrebe.
Itd...da ne nabrajam.
Zbog ovog sudije ukloniti TA sponzorstvo sa dresa.
Druga stvar, je li moguće da igramo u starim šorcevima, i ovu i u gostima.
Kako ljudi hajpaju, prvo kao ide custom made dresovi, koje još uvijek ne isporučuju (ovo je sve samo nije custom made). A da mi imamo ozbiljan ugovor ne bi na klupama za rezervne igrače i dalje bio Nike logo.
Gadi mi se ovaj cirkus i neznanje u i oko kluba.
Druga stvar, je li moguće da igramo u starim šorcevima, i ovu i u gostima.
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 18 jul 2024, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Igramo dobro, mala ne koncentracija go..
Veoma blizu 2 penala da je bio var sigurno penal bi jedan bio..
Uglavnom svi momci igraju dobro..
NAPRIJED SARAJEVO
23000 ljudi..
Stvarno je UEFA KRIMANALNA ORGANIZACIJA..
Nestavit VAR
Keremah i gulashvili su super igraci al fizicki su nejacki
Veoma blizu 2 penala da je bio var sigurno penal bi jedan bio..
Uglavnom svi momci igraju dobro..
NAPRIJED SARAJEVO
23000 ljudi..
Stvarno je UEFA KRIMANALNA ORGANIZACIJA..
Nestavit VAR
Keremah i gulashvili su super igraci al fizicki su nejacki
-
- Kontakt:
Bilo kako bilo top igra I top zalaganje.
Bice ovo dobro.
Bice ovo dobro.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ide pobjeda ko djeca iz skole
- feniksptica
- Kontakt:
Sto se mene tice jos 15min pa eto max 20 i da ćeramo ZZ....cuj od Kazahstanaca gubi tobejarabi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma znao sam i dva minuta prije gola govorim,mogli bi ga iz nista primiti kako to obicno i bude poslije takve inicijative i zrelih sansi.
Trebao nam je samo taj gol i da ih onda dovrsimo.
Bice cupavo do kraja,ovi igraju hinjski i stihijski.
Ako ne padnemo fizicki i psihicki proci cemo ove cigojnere. Kavlitetniji smo ipak,fali nam ta zavrsnica.
Trebao nam je samo taj gol i da ih onda dovrsimo.
Bice cupavo do kraja,ovi igraju hinjski i stihijski.
Ako ne padnemo fizicki i psihicki proci cemo ove cigojnere. Kavlitetniji smo ipak,fali nam ta zavrsnica.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ja mislim da mlađe kategorije u Akademiji jos uvijek igraju u Nike dresovima.KarlMarx je napisao/la: ↑18 jul 2024, 21:58Zbog ovog sudije ukloniti TA sponzorstvo sa dresa.
Druga stvar, je li moguće da igramo u starim šorcevima, i ovu i u gostima.Kako ljudi hajpaju, prvo kao ide custom made dresovi, koje još uvijek ne isporučuju (ovo je sve samo nije custom made). A da mi imamo ozbiljan ugovor ne bi na klupama za rezervne igrače i dalje bio Nike logo.
- feniksptica
- Kontakt:
Ali kakva serija 3-4 glupa nasa faula prije gola pfff
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Cinimi se da smo prostor izmedju defanzivaca nasi i napadaca dosta smanjili al da to jos treba smanjit
Trenutno korisnika/ca: adoado, Dave, fks74, Google Adsense [Bot], johntravolta123, jurisicduska, nedimmmm1337, Pena i 93 gosta.