RŠD Velež Mostar

JimmyPage
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la JimmyPage » 18 jul 2024, 21:46

Hoće to kad se pompezno bez osnove najavljuje titula.
Od kluba koji transparentno radi sa zdravim idejama došli smo do ofucanih qrčevitih i ispraznih izjava na koje nam se svi smiju.

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 18 jul 2024, 21:47

Balorda je napisao/la:
18 jul 2024, 21:42
:rol: :rol:

To može pomisliti samo obični debil, kakav i jesi.

Svako normalan će nastaviti punim za Velež. Ni prvi, ni zadnji blam.
:bih:

Dm11 se vrati na forum samo kad je lose,a ni clanske nema pu pu

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 18 jul 2024, 21:55

Addo1922 je napisao/la:
18 jul 2024, 21:47
Balorda je napisao/la:

:bih:

Dm11 se vrati na forum samo kad je lose,a ni clanske nema pu pu
je li popola sendvič ?

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 18 jul 2024, 22:03

Balorda je napisao/la:

Samo gas za Rodjene bez ikakvog interesa. Popisamo sve uprave od rata do dana danasnjeg. Provrtih im njuske po svojoj glavi fuuj bljakic nema tu casnog covjeka. Idemo dalje eto prvenstva brzo

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 jul 2024, 22:05

CampobelloDiMazara je napisao/la:
18 jul 2024, 21:04
Kakvog Rahimca sve ih otjerati poslje ove bruke. Ono ostavit cemo onoga ko ima para a ostale otjerati. Nema to svi u paketu raus iz kluba
Prvo, misliš li ti da u svim firmama, udruženjima i sl. za greške pojedinca treba da odgovara čitav kolektiv? Svima osim Kevelja ponuditi mjesto u UO ali pod uslovom da se dobro ispita šta mogu ponuditi Veležu i koliko žele. Bukvalno je Rahimić gasio požar koji je dotični napravio i OTIŠAO U TURSKU NA ODMOR SA ŽENOM U NAJKRITIČNIJEM PERIODU, a ti si ovdje napisao da se radi o poslovnom putu zbog Veleža. Možeš nam onda reći makar neku banalnu laž tipa da je pričao sa Rebićem, čisto da imamo neki razlog onoga što ste ti i mozak pisali.

Drugo, zar ne odbrani ti nedavno Kevelja riječima "ko donosi pare treba da se pita za transfere i za sve, tako je svugdje". Kako to sad da samo Rahimić ima para, zar i Kevelj nije taj koji donosi pare pa se shodno tome i pita?

Treće, da se ponovim, svima treba pružiti drugu priliku osim predsjedniku Uprave. Ne što ga ja mrzim, nego što je direktan krivac za ovo sve što se dogodilo i ja mu NIKAD ali NIKAD halalit neću što je potpisao sa igračem Stefana Bulića zbog ličnih zavrzlama s istim. DIREKTNO je oštetio Velež, stavio ga na zadnje mjesto prioriteta i ne mogu ja to zamjerati ni Frenji, ni Mariću Nedimu ni Maksumiću pa ni Rahimiću. To je uradio SENAD KEVELJ i niko drugi nego on. Ostali, pa i Rahimić, ako ne žele biti u Veležu bez Kevelja, hvala im i doviđenja.

Onda po tvojoj logici, Haso Pekušić ne bi trebao više nikada biti u klubu jer je bio dio UO sa Hasićem. Nemamo prvo toliko ljudi da i one koji valjaju otpisujemo zbog pokvarenjaka. Isto kao i Amitea, a nedavno si pisao također kako je glupo udarati penale Husniću za tribinu zbog starih zasluga, i s tim se slažem. Samo sad obrnu ploču totalno, trebalo bi i njega zatjerati, valjda ?

Hasić se neće vratiti, jednostavno to je čovjek također od velikog ega koji su srušile neiskusne parole RA i ona sva hajka, ali je to bio idealan primjer vođe koji je isključivo gledao Velež kao glavni motiv za sve što se radilo. Ja ne mogu reći da ga on osjeća kao ja, ali mu se mogu zahvaliti jer ga je štitio u svakoj minuti dok je bio tu i jer ga je očistio od klošara koje smo opet skupili.

Pitanje je da li takvih ljudi imamo, ali ako imamo - onda bi trebalo uključiti sve ljude sa normalnim namjerama i pristojnim mogućnostima a to su i Pekušić, i Rahimić i svi koji žele da budu dio projekta a ne da se samopromovišu po presicama i provode politiku netalasanja u kojoj ga puši Fudbalski Klub Velež.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 18 jul 2024, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 18 jul 2024, 22:06

18 jul 2024, 22:03
Balorda je napisao/la:

Samo gas za Rodjene bez ikakvog interesa. Popisamo sve uprave od rata do dana danasnjeg. Provrtih im njuske po svojoj glavi fuuj bljakic nema tu casnog covjeka. Idemo dalje eto prvenstva brzo
posto moderator brise postove, treba neko praviti screenshotove. pazite ovo. botovi, ali u bukvalnom smislu te rijeci, dva najveca bota u istoriji foruma.

opet kazem, koliko god vas placaju malo je. ovo je nesto nezapamceno sto vi radite :tokralju:

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 18 jul 2024, 22:08

Jedino sto mi se gadi vise od prelaznog roka gdje je uprava totalnu katastrofu napravila i od igraca sto su jedna velika **** od Bajrica do Haskica to jesu ovi misevi tipa ovog debila Dzananmusa. Retardiran debil sto jedva doceka poraz kluba za kojeg barem laze da navija. A ovo mu je najsretniji dan ove godine jer je doslo njegovi pet minuta da moze doci ovdje i prosipati onelinere. A usha pizdo od covjeka. PIZDO.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 18 jul 2024, 22:08

Nema pitarluka i lizanja kurca samo onome sto ima pare. Svi donose zajedno odluke i svi odgovaraju za njih. Tako da ako dodje da se trebaju tjerati neka idu svi da je Elon Musk u upravi sa obecanjima

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 jul 2024, 22:12

svemalim1 je napisao/la:
18 jul 2024, 22:06
Balorda je napisao/la:

posto moderator brise postove, treba neko praviti screenshotove. pazite ovo. botovi, ali u bukvalnom smislu te rijeci, dva najveca bota u istoriji foruma.

opet kazem, koliko god vas placaju malo je. ovo je nesto nezapamceno sto vi radite :tokralju:
Ovog smo najbolje trigerovali :rol: :tokralju:

Kmečao na starom profilu, kmeči na novom profilu, a ne navija za Velež uopšte :rol: :tokralju:

Degenerik.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 jul 2024, 22:13

18 jul 2024, 22:08
Nema pitarluka i lizanja kurca samo onome sto ima pare. Svi donose zajedno odluke i svi odgovaraju za njih. Tako da ako dodje da se trebaju tjerati neka idu svi da je Elon Musk u upravi sa obecanjima
Ne pravi se retardiran nego odgovori na pitanja :D Nece ti ta prica proci, za mene ako nemas pare a imas veze i zelis dobro Velezu, tu si i dobrodosao. Nebitno kako se zoves.

Ne budi pokvaren, reci nam sta si cuo zasto je bio u Turskoj :D

I btw. Je li te imalo stid nabijati na k.urac ljude koji su ti 2016 trazili pecat jer nisi imao ni to u klubu i spasili te od gasenja samo kako bi ih stavio u istu ravan s drugim? :D

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 18 jul 2024, 22:14

killafrommanilla je napisao/la:
18 jul 2024, 22:13
Ne pravi se retardiran nego odgovori na pitanja :D Nece ti ta prica proci, za mene ako nemas pare a imas veze i zelis dobro Velezu, tu si i dobrodosao. Nebitno kako se zoves.

Mozda sam te lozio kao junca. Vidim da se primas ima mjesec dana. Ne sjecam se

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 jul 2024, 22:15

18 jul 2024, 22:14
18 jul 2024, 22:13

Mozda sam te lozio kao junca. Vidim da se primas ima mjesec dana. Ne sjecam se
A lozio me kao junca? Je li ti sad imalo smijesno, posto meni nije i meni se povraca?

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 18 jul 2024, 22:18

MostarskiVelez je napisao/la:
Jedino sto mi se gadi vise od prelaznog roka gdje je uprava totalnu katastrofu napravila i od igraca sto su jedna velika **** od Bajrica do Haskica to jesu ovi misevi tipa ovog debila Dzananmusa. Retardiran debil sto jedva doceka poraz kluba za kojeg barem laze da navija. A ovo mu je najsretniji dan ove godine jer je doslo njegovi pet minuta da moze doci ovdje i prosipati onelinere. A usha pizdo od covjeka. PIZDO.
Prvo miš te napravio bolidu,a takav retardiran je napravio retarda kakav si i sam.

Drugo pogledaj svaki put kad se Musa oglasavao, dok ste vi svi klimali glavom pizda ti materina, naravno da sad likujem koliko ste glupi ko qrc ti i takvi ko ti koji u skoli ni higijenicari nisu mogli bit

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 18 jul 2024, 22:18

Balorda je napisao/la:
18 jul 2024, 22:12
svemalim1 je napisao/la:

Kmečao na starom profilu, kmeči na novom profilu, a ne navija za Velež uopšte :rol: :tokralju:

Degenerik.
botu, u pravu si jedino da ne navijam za velez. nisam u zivotu imao drugi profil na ovom forumu. trigerovali me niste, samo ste me rastuzili, jer mi je zao vidjeti sta radite od velikana naseg sporta.

ti botuj, kao i jos vas par, radi to dok imas korist. proce i vase, ali velez ce nastaviti da zivi.
Zadnja izmjena: svemalim1, dana/u 18 jul 2024, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 18 jul 2024, 22:18

18 jul 2024, 22:15

A lozio me kao junca? Je li ti sad imalo smijesno, posto meni nije i meni se povraca?
Ma ne povraca mi se postao sam imun na lose sa Velezom. Nasa realnost i ja sam naviknut. Mozda tebi tesko pada jer ti je movo sve. I zaobidji me stari stvarni mi se neda o jazavcima iz uprava

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 18 jul 2024, 22:20

Rahimić je masni krmak, ne mogu da vjerujem da neko tu spodobu vidi kao spasioca kluba,

Jbt vi nikad do mozga

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 jul 2024, 22:21

svemalim1 je napisao/la:
18 jul 2024, 22:18
Balorda je napisao/la:
18 jul 2024, 22:12
svemalim1 je napisao/la:

Degenerik.
botu, u pravu si jedino da ne navijam za velez. nisam u zivotu imao drugi profil na ovom forumu. trigerovali me niste, samo ste me rastuzili, jer mi je zao vidjeti sta radite od velikana naseg sporta.

ti botuj, kao i jos vas par, radi to dok imas korist. proce i vase, ali velez ce nastaviti da zivi.
:rol:

A sunce ti yebem :urnebes:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 18 jul 2024, 22:21

DzananMusa11 je napisao/la:
18 jul 2024, 22:18
MostarskiVelez je napisao/la:
Prvo miš te napravio bolidu,a takav retardiran je napravio retarda kakav si i sam.

Drugo pogledaj svaki put kad se Musa oglasavao, dok ste vi svi klimali glavom pizda ti materina, naravno da sad likujem koliko ste glupi ko qrc ti i takvi ko ti koji u skoli ni higijenicari nisu mogli bit
Stara ti je glupa ko qrc majmune jedan.

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 18 jul 2024, 22:21

DzananMusa11 je napisao/la:
18 jul 2024, 22:20
Rahimić je masni krmak, ne mogu da vjerujem da neko tu spodobu vidi kao spasioca kluba,

Jbt vi nikad do mozga
Jedini krmak si ti jos ti fali guzni haver doox

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 jul 2024, 22:23

Jedno je sigurno, vodju na terenu ova ekipa nema. Haskic ne moze biti vodja ni kapiten.
Oduzmite mu **** kapitensku traku kad nije za toga
#musvdg

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Zoxx i 6 gostiju.