AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

patinho7
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la patinho7 » 30 mar 2011, 18:43

robovi88 je napisao/la:Boa,Bommel i Pato trenirali u skupini

Pirlo odvojeno od provg tima

SuperPippo pocinje od sutra 8-)
Drago mi je to zbog PIPA ;)
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 30 mar 2011, 19:06

Ali juče je i Pirlo normalno, sa ostalima, trenirao. Sad sam pogledao englesku verziju Milanovog sajta, i nema tog članka od juče (na stranim jezicima nema svih članaka)

A, za Šilju (Pippo)... odakle ta informacija?
Samo piše da je danas trenirao (odvojeno)...
www.ulicni-muzicar.****

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 30 mar 2011, 19:12

Odlične partije Amaurija nakon odlaska iz Juvetusa privukle pažnju uprava Milana i Villareala.''Rossoneri'' su još ljeta 2008. bili zainteresovani za visokog napadača, ali je Amauri otišao u Juventus.

Iskusni centarfor u Torini nije ponovio partije iz Palerma, pa je nakon prvog djela ove sezone otišao na pozajmicu u Parmu.

U ekipi Milana se nadaju da će pojačati konkurenciju Zlatanu Ibrahimoviću, a šanse da se to ostvari su realne, jer Amauriju ugovor sa Juventusom za godinu dana i čini se da će "stara dama" učiniti sve da ga se oslobodi.

Pored Milana, u svom timu, rado bih ga videli i čelnici Villareala.
slika

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 30 mar 2011, 19:13

Ulični Muzičar je napisao/la:Ali juče je i Pirlo normalno, sa ostalima, trenirao. Sad sam pogledao englesku verziju Milanovog sajta, i nema tog članka od juče (na stranim jezicima nema svih članaka)

Ne nisi me dobro razumio,mislio sam da sutra počinje da trenira ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 30 mar 2011, 19:22

robovi88 je napisao/la:
Ulični Muzičar je napisao/la:Ali juče je i Pirlo normalno, sa ostalima, trenirao. Sad sam pogledao englesku verziju Milanovog sajta, i nema tog članka od juče (na stranim jezicima nema svih članaka)

Pa, to i pitam... odakle ti ta vest?
www.ulicni-muzicar.****

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 30 mar 2011, 19:36

Ulični Muzičar je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:

Pa, to i pitam... odakle ti ta vest?
sa milannews.it http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 30 mar 2011, 21:05

jbg to je naslovna strana sajta... kako da nađem?
Koji članak konkretno, ako ti nije teško... ako ne, nema veze ;)
www.ulicni-muzicar.****

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 30 mar 2011, 21:13

Ulični Muzičar je napisao/la:jbg to je naslovna strana sajta... kako da nađem?
Koji članak konkretno, ako ti nije teško... ako ne, nema veze ;)
brate ovo što sam postavio je bio taj članak, al evo sumnjivo mi, otiso sam na pocetnu stranicu a nigdje dole nema ove vijesti :? mozda uklonili :roll:

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 31 mar 2011, 09:54

Novosti sa milannews.it

Cesare Maldini (kapiten Milana iz 60-ih, bivši trener Italije i otac Paola Maldinija), za "Radio Sportiva": "Derbi je uvek bila posebna utakmica, a ovoga puta je još i više, s obzirom na to šta je u igri. Biće to veliki fudbalski dan za Milano. Ako završi nerešeno ili Milan pobedi, rossoneri će biti u prednosti, a ako pobedi Inter, onda ćemo imati tri tima u trci za titulu prvaka".

Fabio Capello, u vezi izjave Mourinha da je 2007. odbio da preuzme englesku reprezentaciju: "Tom izjavom je samo pokazao nepoštovanje. Ja ne volim da govorim o svojim pregovorima sa drugim ekipama, jer poštujem svoje kolege. Ovim sam sve rekao. Mislim da je najnormalnije da jedan klub ili reprezentacija konsultiju više kandidata pre nego što donesu odluku koga će da angažuju. Ničega čudnog nema u tome". Engleski fudbalski savez je takođe reagovao: "Capello je od početka bio naš prvi izbor".

Gino Corioni, predsednik Brescia-e, za dnevni list "La Repubblica": "Derbi između Milana i Intera će završiti nerešeno. Ove godine imamo veoma interesantno prvenstvo".

Paulo Roberto Falcao, zvezda Brazila i Rome iz osamdesetih godina: "Svi očekuju da ovakve utakmice odluče fudbaleri tehničari, ali meč može da reši i neki defanzivac. Fudbal se promenio: mnogo se trči, a malo se razmišlja. Ne mislim da je teže igrati u današnje vreme. Naprotiv, ako uz dobru fizičku pripremljenost imaš i kvalitet, onda je čak i lakše, jer je tehnika uvek pravila razliku među fudbalerima".

Derbi će, prema jednom istraživanju, gradu Milanu doneti oko 11 miliona eura. Turizam, šoping, restorani, hoteli...

Amauri, koji trenutno igra u Parmi, mogao bi na kraju sezone da pređe u Milan. Galliani razmišlja da ga angažuje kao alternativu za Ibrahimovića, koji dobije priliku za odmor jedino u slučaju povrede ili suspenzije.

Kladioničari ne sumnjaju da će Mario Balotelli sledeće sezone igrati za klub za koji navija od malih nogu. Njegov dolazak u Milan ima kvotu 3,50. Ostali klubovi su po kvotama daleko iza: Manchester United i Real Madrid su na 20,00, a Barcelona i Inter na 30,00.

Sportmediaset je napravio anketu o tome koji bi igrač Milana mogao da bude odlučujući u predstojećem derbiju. Čitaoci su ovako odgovorili: Pato 41%, Boateng 20%, Abbiati 14%, Robinho 10%. Cassano 8%, Seedorf 7%. Najveće iznenađenje je nedovoljno poverenje u Cassana.

Preziosi, vlasnik Genoa-e, za Skysport: "Boateng ostaje u Milanu, nema nikakvih problema. Cena njegovog otkupa je još na početku određena, tako da nema nikakvih pregovora". Nije poznato o kojoj se sumi tačno radi, ali se priča da polovina njegovog ugovora, koja je u vlasništvu "crveno-plavih" iz Đenove, ima vrednost 7 miliona eura.

Nastavlja se loš period Zlatana Ibrahimovića, koji je u kvalifikacijama za Euro 2012, u utakmici protiv Moldavije, pri rezultatu 1:0 za Švedsku, dozvolio da mu protivnički golman odbrani penal. Krajnju rezultat meča je bio 2:1 za Šveđane.

Tomaso Ghirardi, vlasnik fudbalskog kluba Parma: "Eto'o, Pato ili Cavani? Biram Kamerunca. Ali, Pato je budućnost, a i Cavani je odličan. Milanski derbi će biti odlučujući samo u slučaju da pobedi onaj ko je već u prednosti, tj. Milan."

Srećan 21. rođendan Rodney Strasseru, koji je na svet došao 30. marta 1990-e.

Daily Mirror piše da je Milan ponudio City-ju 12 miliona evra za Aleksandra Kolarova (oni su ga pre samo godinu dana platili 18 miliona).

Andrea Della Valle, predsednik Fiorentine, nije oduševljen smanjenjem kazne Ibrahimoviću, koji je najpre dobio tri utakmice zabrane igranja, a kasnije je suspenzija ublažena i on će propustiti još samo derbi, a onda se vraća u tim upravo za meč protiv "ljubičastih".

Edison Cavani će u subotu navijati za nerazzurre: "Voleo bih da Inter pobedi u derbiju. Tako bi oni prešli u malo vođstvo, a mi bi smo mogli da ih prestignemo u direktnom obračunu na San Paolu".

Andriy Shevchenkov najuzbudljiviji gradski derbi bio je onaj iz polufinala Lige Šampiona 2003.

Milannews.it je napravio anketu o tome kog fudbalera bi ste želeli da gledate u Milanu naredne sezone. Evo rezultata: Balotelli 6,51%, Kaka' 10,70%, Ganso 43,44% i Robben 39,36%. Do sada je u anketi učestvovalo 6563 posetilaca sajta. Još uvek možete dati glas svom favoritu.

Dejan Stanković odgovara Ibrahimoviću, koji je izjavio da ako rossoneri izgube scudetto, oni sami će biti krivi za to: "Ako izgube scudetto, valjda će i Inter imati neke zasluge u tome. Nismo izgubili veru u njegovo osvajanje ni kada smo bili na -13. Utakmica u subotu će biti predivna. Vlada ogromno interesovanje za taj meč i mogla bi i dva San Sira da se napune. Gledajući poslednje performanse oba tima, favoriti bi trebalo da budemo mi, iako u derbiju nikada zapravo i nema pravog favorita. Igrao sam derbije u Beogradu, Rimu i Milanu i ne pobeđuje uvek onaj u čiju su korist prognoze pre meča. Ako bih postigao gol, posvetio bih ga svim nerazzurrima, mojim saigračima i Predsedniku Morattiju".

Sky Sport javlja da je sinoć bilo razgovora između Gallianija i Braide, sa jedne strane, i predstavnika agencije DIS (koja je vlasnik 45%Gansovog ugovora) i brata-menadžera mladog brazilskog fudbalera. Razgovori su trajali oko jedan i po sat. Galliani je bio nasmejan po izlasku iz klupskih prostorija i rekao je: "Nije bilo nikakvih razgovora, Mnogi ljudi ulaze u ovu zgradu, ali to je samo zbog ulaznica za derbi, ništa naročito..."
Međutim, kada je ulazio u Milansko sedište Lige Serie A, na pitanje novinara da li će biti pregovora sa Gansovim predstavnicima, on je samo tajanstveno odgovorio: "Ko zna..."

Pato je za Vanity Fair priznao da ima ljubavnu romansu sa Barbarom Berlusconi: "Tek smo na početku, ali sam veoma srećan".
www.ulicni-muzicar.****

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 31 mar 2011, 10:12

Pato zagondžija Barbari !

Sto se tice pojacanja najvise bih volio Gansa
-RIVALDO-

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2011, 11:47

12 mil za Kolarova pazi da ne pristanu iz Man Citya :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 31 mar 2011, 11:49

dobar je kolarov ali taiwo nije ništa lošiji, oba su non eu zasad bar ali taiwo dolazi džabe a i sam je izjavio da mu je milan 1. opcija.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 31 mar 2011, 11:59

baresi#6 je napisao/la:dobar je kolarov ali taiwo nije ništa lošiji, oba su non eu zasad bar ali taiwo dolazi džabe a i sam je izjavio da mu je milan 1. opcija.
ja navijam da u Milan dolaze igrači iz zemalja bivše YU, jer bi to pomoglo da se broj Milanista na Balkanu poveća. I ja sam prateći Savićevića, polako i ne primećujući to, postao navijač Milana.

Takođe je i Boban doneo Milanu mnogo navijača iz Hrvatske

Eto, sada Ibra (Bosanac)...
www.ulicni-muzicar.****

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 31 mar 2011, 12:08

Ševčenko: Navijam za Milan i povratak Kake

Najbolje igračke godine napadač kijevskoga Dinama i ukrajinske nogometne reprezentacije Andrij Ševčenko dao je Milanu u čijem je dresu 2004. godine nagrađen Ballon d'Orom, nagradom za najboljeg europskog nogometaša...

Pred gradski derbi između Milana i Intera koji će se odigrati u subotu u sklopu 31. kola talijanskog prvenstva, nekad neumorni strijelac "rossonera" je analizirao nadolazeći susret iznimno bitan za oba sastava. Najbolji strijelac u derbijima della Madonnina (u milanskim derbijima Ševčenko je zabio 14 golova), upoznat je sa situacijom koja vlada na ljestvici Serije A i zna da je subotnji ogled u tom pogledu možda i odlučujući u borbi za "scudetto".

- To je utakmica koja će odlučiti prvenstvo. Obje će momčadi u njoj tražiti put do pobjede, a mišljenja sam da susret Milan može riješiti u svoju korist. Nedostajat će Zlatan Ibrahimović, ali ono što se broji je kako igra cijela momčad. Bolje pripremljeni sastav slavit će ovaj puta - smatra Ševčenko koji iznimno cijeni Interovog trenera Leonarda, točnije posao koji Brazilac obavlja na klupi aktualnih talijanskih prvaka.

- Igrao sam s njime, bio je sjajan, a dobro mu ide i u trenerskim vodama.

Vijesti vezane za Milan ne mimoilaze Ševčenka, upoznatog i sa situacijom koja vlada oko Realova playmakera Kake. Brazilac je transfer u "kraljevski klub" ostvario iz Milana za koji se sve glasnije spominje da bi ga želio vratiti.

- Imao je mnogo problema i nedostaje mu sigurnost koja se stječe konstantnim igranjem. Kaka je iznimno talentiran i trebao bi se vratiti u Milan u kojem bi ga raširenih ruku dočekali i igrači i navijači - zaključio je Ševčenko.

Nakon 30 odigranih kola Milan predvodi ljestvicu Serije A sa 62 boda. Dva manje ima drugoplasirani Inter, a tri Napoli na trećem mjestu.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 31 mar 2011, 12:10

@Ulični Muzičar sigurno da bi to bilo dobro. npr. malo nas zna da je i dario smoje igrao u milanu, nekadašnji igrač rijeke. odigrao 5-6 utakmica i otjeraše ga :lol:

ali realno govoreći veće su šanse za taiwa najprije što mu ističe ugovor na kraju sezone. e sad ukoliko bi kolarov prisilio city da ih napusti i pokazao želju da igra u milanu šeici bi popustili i mogao bi u paketu sa balotellijem doći za neke male pare pošto njima nije do para, čisti primjer robinho najskuplje pojačanje citiya i dan danas ako se ne varam a prodali ga za duplo manje nakon sezone ili dvije.
ko god da dođe (ako) bit će veliko pojačanje u odnosu na antoninija koji je već 2 sezone najslabija karika u milanu ukoliko zambrotta nije fit.

btw ja bi radije da ševa zaigra i ovako star umjesto robinha kojem treba 10 zicera da postigne gol.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 31 mar 2011, 12:55

Abbiati: Leonardo nas je povrijedio odlaskom u Inter

Zagrijavanje prije velikog gradskog derbija koji će u subotu u 31. kolu Serije A odigrati Milan i Inter na San Siru traje već danima. Svoj je doprinos podizanju tenzija dao i vratar "rossonera" Christian Abbiati koji je pecnuo trenera Intera Leonarda...

Brazilski stručnjak je nogometnu slavu stekao u Milanu, a taj je klub vodio i kao trener u prošloj sezoni. No, to ga nije spriječilo da u prosincu prihvati ponudu najvećeg Milanovog rivala i zamijeni na klupi neuspješnog Španjolca Rafaela Beniteza. Leonardo je odmah razbudio aktualnog europskog prvaka i približio se vodećem gradskom suparniku na samo dva boda zaostataka, a eventualnom bi ga subotnjom pobjedom mogao i prestići.

Abbiati, međutim, Leonardovo preseljenje u drugu svlačionicu San Sira ne gleda sa simpatijama što mu je u razgovoru za talijanski Sky Sport jasno dao do znanja.

- Zbunilo me što je Leonardo, nakon što je lani napustio Milan, rekao da ove sezone neće nikoga trenirati, a onda je prihvatio ponudu Intera. Njegov je potez razočarao mnoge Milanove navijače. A i nas igrače je povrijedio njegov odlazak u Inter - izjavio je čuvar mreže "crveno-crnih". :D

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 31 mar 2011, 13:01

'Rossoneri'' odišu optimizmom pred najznačajniji milanski derbi u poslednjih nekoliko godina. Svi u klubu žele potvrdu da su sposobni za titulu.Trener Milana, Massimiliano Allegri, navodi kao činjenicu, mogućnost da ''rossoneri'' savladaju najveće rivale u subotu.

Milan je samo dva boda iznad Intera, a Scudetto bi im u slučaju poraza bio pod velikim znakom pitanja.

''Ako su oni optimistični, mi smo još više'', poručio je Allegri ''neroazzurima''.

''Idem pet bodova ispred sa sedam utakmica do kraja. Ako izgubiimo oni će imati samo bod više. Njima je moranje. Pauza nam je mentalno pomogla. Mi i Inter smo dva sjajna tima sa različitim karakteristikama. Može da se osjeti približavanje derbija, iako je ovde u Milanu derbi cijele godine'', istakao je Allegri.

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 31 mar 2011, 14:30

Lothar Matthaus, ex nerazzurro: "Ko će pobeditiu derbiju? Pa, naravno Inter. Ali, ne kažem to kao navijač, već kao trener. U boljoj su formi. Pobediće u derbiju i osvojiće scudetto".

Alain Migliaccio, menadžer Jeramy Meneza, izjavio je da će njegov klijent produžiti ugovor sa "žuto-crvenima", osim u slučaju da oni žele da ga prodaju. Naime, posle preuzimanja 60% deonica Rome od strane Amerikanaca niko od igrača nije siguran da će ostati u klubu.

Još jedna "ljubaznost" Leonarda prema svom bivšem klubu: želi da vrati u Inter SuperMaria. Međutim, to su za sada samo nepotvrđene priče...

Boateng: "Leonardov odlazak u Inter je stvar biznisa, ali ja to ne bih uradio, bar ne tako već naredne sezone. U subotu hoću da ga pobedim, da se vrati kući posle utakmice razmišljajući o svom porazu".

Ilario Castagner, bivši trener Milana i Intera iz osamdesetih godina: "U derbiju nema favorita. Možda zvuči kao fraza, ali zaista je tako. Milan je jači u odbrani, a Inter u napadu. Biće to pravi rat".

Giorgio Parretti, menadžer Adema Ljajića negira interesovanje oba kluba iz Milana za mladog i talentovanog fudbalera Fiorentine i dodaje da i kada bi bilo ponuda, one ne bi bile uzete u razmatranje.

Adriano Galliani je, kako piše Sportmediaset, morao da razdvaja vlasnike Napolija i Lazia, koji su se sukobili na sastanku "Lega Calcio". Povod je bio dodeljivanje novca od TV prava klubovima, na bazi broja potencijalnih navijača, to jest TV gledalaca. Claudio Lotito, predsednik Lazia, tvrdio je da njegov klub ima više navijača nego Napoli, sa čime se Aurelio De Laurentis, vlasnik Napolija, nije složio, pa je posle razmene tečkih reči, pokušao i da udari svog kolegu. Galliani i Lo Monaco (sportski direktor Catanije) su, navodno, sprečili njihov fizički obračun.

Massimiliano Allegri, u intervjuu za današnju "La Gazzetta dello Sport", kaže: "Iako sam ovde tek osam meseci, mogu da kažem da je ne bih prešao u Inter. Nije važan samo posao. Postoji i svakodnevni život. A, ja se osećam kao Milanista".
Pato? "Mora malo da popravi saradnju sa ostalim igračima".
Kaka'? "Naravno da bih bio zadovoljan da stigne. Uvek je dobro dovesti kvalitetnog fudbalera".
Derbi? "Ako su u Interu optimisti, mi smo još više. Ako pobedimo idemo na +5 i bolji međusobni skor, a ako izgubimo, Inter ide na +1, sa još 7 utakmica koje treba odigrati".
www.ulicni-muzicar.****

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 31 mar 2011, 16:18

Inače, istina je da Napoli ima posle Juve, Milana i Intera, najviše navijača (više i od Rome) i u Italiji, a naročito po svetu, jer je sa siromašnog juga Italije oduvek mnogo ljudi odlazilo "trbuhom za kruhom" u svet...
www.ulicni-muzicar.****

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 31 mar 2011, 16:33

čuj galliani ih rastavljao :lol:

fkt seria a jedinstvena liga nema to nigdje da se treneri i predsjednici klubova mlate, nije prvi ni zadnji put.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []