Inace, sjecam se zadnjeg duela sa Trnavom

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nisam sad to poredio, mozda neko malo mladji da vidi podatke kljucne, ali po mom nekom misljenju mislim da su ozb dosta , ne znam nek smo ove hadalje izbacili, lakse se dise!Pablo11 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 23:56Manje vrijede nego aktobe i sarajevo, zar su toliko zajebani? Nesto ih nisam upratio po rezultatima?scudetto89 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 23:55Volim te mangupe !!!!!!![]()
Sada se okrenuti mnogo tezem protivniku spartaku!![]()
Srusit cemo Trnavu!!!![]()
izgubili su skoro sve prijateljske, slovenski Bravo im utrpao tri komadaPablo11 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 23:56Manje vrijede nego aktobe i sarajevo, zar su toliko zajebani? Nesto ih nisam upratio po rezultatima?scudetto89 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 23:55Volim te mangupe !!!!!!![]()
Sada se okrenuti mnogo tezem protivniku spartaku!![]()
Srusit cemo Trnavu!!!![]()
Majstore
Borac-Paok
Samo zaboravljas da smo mi Sarajevo a vi Velez. Nije to isto.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 jul 2024, 21:45Ne svira im cist penal i nakon par minuta ovi kaznjavaju. Danas ista scena samo svira prokletstvo Haskicevog izvodjenja penala se javlja i nakom par minuta kazna. Sarajevo je izgorilo u prvom poluvremenu sada ce ih ovi rutinirat iskusno u drugom. Steta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.