Izvini, praštaj, halali nadam se da ćeš moći. Popušit ću ti ga kao znak iskrenog izvinjenja, ljudino, golmančino, heroju, gospodine.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kako je tanka linija za trenere od slavljenika do klosara
Vrlo lako se moglo desiti da Aktobe utrpa one svoje zicere u prvoj utakmici a da Kyremeh ne uvali onu golcinu, a jos lakse se moglo desiti da se ovdje ispadne na penale
Eto sta odlucuje kako ce neko gledati na odredjenog trenera
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 19 jul 2024, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Ti nemaš blage veze o fudbalu, golman je svoje odradio extra. Nemoj da lupaš i da se blamiras...scudetto89 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 23:41Ispadamo hem smo losi pri izvodjenju, a golman je uzas teski
Evo i oni tebe selame!
Ko nije bio, taj nije zivio, kakva tekma, kakva noc
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
VELIKI SI MANGUPE!!!
Zoran Zekic, covjek na pravom mjestu!
Bravo ekipa !!!!!
Zoran Zekic, covjek na pravom mjestu!
Bravo ekipa !!!!!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Šta nam dive radiš oj nano oj nanice
Gola voda sam, uz to izgubio 5 godina života
ALI STRAŠNI SMO STRAŠNIIIIII, ZEKIĆ JE TATA FUDBALA. Ovo je najbolja utakmica u zadnjih 5 godina hladno, kakva trka u produžecima i sa igračem manje smo ih satrali, fizički nivo šta je ovo braćo mila svi trče ko navijeni

Još jednom, Zoran Zekić, ovo nam je najbolje pojačanje od dolaska investitora i Tana
Gola voda sam, uz to izgubio 5 godina života
ALI STRAŠNI SMO STRAŠNIIIIII, ZEKIĆ JE TATA FUDBALA. Ovo je najbolja utakmica u zadnjih 5 godina hladno, kakva trka u produžecima i sa igračem manje smo ih satrali, fizički nivo šta je ovo braćo mila svi trče ko navijeni
Još jednom, Zoran Zekić, ovo nam je najbolje pojačanje od dolaska investitora i Tana
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dugo nisam vidio ovamo fizički da smo nadmoćni, pripreme su očigledno bile pun pogodak uz bekove koji znaju centrirati, igra će nam dobiti još jednu dimenziju i kad su poveli 3-1 znao sam da ćemo ga dati.scudetto89 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:00Hoceli kupresak biti spreman za spartak, jeli potpisao on uopste?
@ emir18 nemoj da odmah pricamo o titulama, svake godine nesto se nalozimo, i onda cetvrti zavrsimo, korak po korak.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Joj kad je Lija lansira ode lopta do Zetre - reko' gotovo je ba opet ono nase staro, ma nikad nista od nas...ali sreca prati hrabre , odlicnu utakmicu smo odigrali.
Jedva cekam da se sepurimo po Slovackoj

Jedva cekam da se sepurimo po Slovackoj
U INAT SVIMA
Braćo koliko je Girogi ozbiljan igrač, strašno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kuprešak bi trebao potpisati danasscudetto89 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:00Hoceli kupresak biti spreman za spartak, jeli potpisao on uopste?
@ emir18 nemoj da odmah pricamo o titulama, svake godine nesto se nalozimo, i onda cetvrti zavrsimo, korak po korak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo SARAJEVO
STA SAM REKAO NETREBASE SIKIRAT
STA SAM REKAO NETREBASE SIKIRAT
Izvinjavam se gospodinu emilu na jednom neumjesnom komentaru za njega nakon onog izlijetanja i nakon drugog gola 
1946-1987
Elhamdulillah
Ne zna se šta je bolje fizička sprema ili mentalno stanje.
P.S. komplet odbrana nam treba.
Kako je gorilo sve naručito kad je krenuo produžetak.
Ne zna se šta je bolje fizička sprema ili mentalno stanje.
P.S. komplet odbrana nam treba.
Kako je gorilo sve naručito kad je krenuo produžetak.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam sto se kritikuje golman. Meni bez greške.
Ok ne zna igrat nogom, al svakako je kod nas to da golman odigra smireno do beka i onda bek nabije loptu.
Samo nam škripi lijeva strana i realno po mom ukusu moze i bolji desni bek ako uleti. Svakako nam treba neki da imamo zamjenu
Ok ne zna igrat nogom, al svakako je kod nas to da golman odigra smireno do beka i onda bek nabije loptu.
Samo nam škripi lijeva strana i realno po mom ukusu moze i bolji desni bek ako uleti. Svakako nam treba neki da imamo zamjenu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo stopera dobrog pod hitnoo...Svi golovi skoro iz prekida i na stopere lopta isla. Odmah reagovat...
Pa? Kakve to veze ima, dovoljno je ovo veceras da vidis koliko je ZZ donio ovoj ekipi! Strasno Sarajevo, strasno! U svakom momentu, kad smo gubili i kad smo dobili crveni znali smo sta radimoakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:03Kako je tanka linija za trenere od slavljenika do klosara
Vrlo lako se moglo desiti da Aktobe utrpa one svoje zicere u prvoj utakmici a da Kyremeh ne uvali onu golcinu, a jos lakse se moglo desiti da se ovdje ispadne na penale
Eto sta odlucuje kako ce neko gledati na odredjenog trenera
Max Allegri
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Kakva noć, preživjeh i ovo! Bravo momci, bravo Zekiću! Mooda do poda!

SARAJEVO SIAMO NOI