FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rokov odlican,uzeli lika na zub bez ikakvog razloga
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Drug moj, izvini, betablokator sam popio, iako ga trebam ujutro popiti. Moralo se jbg. Tako da to možeš uvažiti kao razlog mog neshvatanja tvog posta. Ali ako sam uspio povezati, ja mu ne bih ništa prigovorio opet. Gledali smo u obje utakmice neko novo Sarajevo. Dočekali smo da smo u drugoj zvaničnoj utakmici itekako dobro stojimo heeej u 119-oj minuti. Da napadamo sa igračem manje.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:03Kako je tanka linija za trenere od slavljenika do klosara
Vrlo lako se moglo desiti da Aktobe utrpa one svoje zicere u prvoj utakmici a da Kyremeh ne uvali onu golcinu, a jos lakse se moglo desiti da se ovdje ispadne na penale
Eto sta odlucuje kako ce neko gledati na odredjenog trenera
Znači, zasluge idu samo njemu. GOSPODINU ZORANU ZEKIĆU.

-
- Kontakt:
Nisam mislio da cu ikad ovo napisati, Durakovic je bio fantastican I plus mu je svaki centarsut bio zajeban I vrhunski.
Ako hocemo kakav trofej treba nam stoper umjesto Đurickovica I vezni umjesto Đorđevica.d
Sve ostalo moze proci.
Ako hocemo kakav trofej treba nam stoper umjesto Đurickovica I vezni umjesto Đorđevica.d
Sve ostalo moze proci.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
To su pozicije o kojima forum pise 3 mjeseca.
Ruku na srce mislim da Durakovic u ovom trenutku je 1 lijevi bek. Veceras centarsutevi nisu bili nivo nase lige, nego premijer lige...
Sto Renan onoliko petlja u napadu?
Zadnja izmjena: deda, dana/u 19 jul 2024, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala ljubavi 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Zaboravljamo da tu imamo mladog momka Celika koji nema puno minuta u seniorskom fudbalu,Soldo i Djuricko su ispravljali i bodrili cijelu tekmu,svakako treba stoper jer Celik nece moci iznijeti sve tekme.
Da, upravo krenuh da napisem nesto slicnojurisicduska je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:12Nisam mislio da cu ikad ovo napisati, Durakovic je bio fantastican I plus mu je svaki centarsut bio zajeban I vrhunski.
Sve ostalo moze proci.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sad se dozvao kad je najviše trebalo. Halali brat moj, ako ikako možešMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:39Yebem ga u onu kosicu, prošlu tekmu ga pohvalio, k'o malo se dozvao u drugom poluvremenu i vidi sad kljusine![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Djurickovic odlican, ne gledajte sve kroz crveni karton.
Prvi zuti je dobio zbog turskog debila gdje mu je kapitenski ukazao na gresku.
Prvi zuti je dobio zbog turskog debila gdje mu je kapitenski ukazao na gresku.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BegovicRamiz
- Kontakt:
pijem na eks
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Šta kaže luđak, trening odmah nakon utakmice.
Nema odmora dok traje obnova.
Pa najluđi je, Makbule mi moje.
Nema odmora dok traje obnova.
Pa najluđi je, Makbule mi moje.
-
- Kontakt:
Neka ti znas murinho ja kazem da je na pocetku tekme bio ocajan, ali za penale kapa da poda, jesam li sta slagao??obrijanopile je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:03Ti nemaš blage veze o fudbalu, golman je svoje odradio extra. Nemoj da lupaš i da se blamiras...scudetto89 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 23:41Ispadamo hem smo losi pri izvodjenju, a golman je uzas teski
Edit: Hvala vam momci na celu sa sefom na svemu pruzenom na terenu i prolazu dalje !

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 19 jul 2024, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Ne znam šta je lik pogrijesio ovu tekmu, nije nijedan njegov gol al fakat. Ko je gledao na tv to moze vidjeti mozda ovi sto su na stadionu bili pa nisu mogli vidjeti pa komentarisu nesto. Ali andjusic katastrofalan. Ne bi ni kod brace i taiba igraoMaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:17Sad se dozvao kad je najviše trebalo. Halali brat moj, ako ikako možešMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:39Yebem ga u onu kosicu, prošlu tekmu ga pohvalio, k'o malo se dozvao u drugom poluvremenu i vidi sad kljusine![]()
![]()
-
- Kontakt:
HahahahhahahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:17Sad se dozvao kad je najviše trebalo. Halali brat moj, ako ikako možešMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:39Yebem ga u onu kosicu, prošlu tekmu ga pohvalio, k'o malo se dozvao u drugom poluvremenu i vidi sad kljusine![]()
![]()
Čuj "vidi sad kljusine"
Emil je totalno lud golman. Može te izvaditi I uvaliti I nikad nećemo znati na čemu smo s njim.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hvala ti ljubavi 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Super nadam se da ce biti u rosteru za spartakMortemHz je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:05Kuprešak bi trebao potpisati danasscudetto89 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:00Hoceli kupresak biti spreman za spartak, jeli potpisao on uopste?
@ emir18 nemoj da odmah pricamo o titulama, svake godine nesto se nalozimo, i onda cetvrti zavrsimo, korak po korak.
04.10.2009 !
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
OVO SJEVER DA PJEVA KAD IZBACIMO TRNAVU
Zadnja izmjena: cetvrtomjesto, dana/u 19 jul 2024, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa đe poletio s onom glavom ko bik, nabijem ga na bijeli bubreg.jurisicduska je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:22HahahahhahahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:17Sad se dozvao kad je najviše trebalo. Halali brat moj, ako ikako možešMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:39Yebem ga u onu kosicu, prošlu tekmu ga pohvalio, k'o malo se dozvao u drugom poluvremenu i vidi sad kljusine![]()
![]()
Čuj "vidi sad kljusine"
Emil je totalno lud golman. Može te izvaditi I uvaliti I nikad nećemo znati na čemu smo s njim.

E bgm, dobro mi ova ablacija fercera. Kad večeras nisam morao na remont.
Hvala ti Bože.
Tek nas sada čekaju prave stvari, idemo dalje
Tek nas sada čekaju prave stvari, idemo dalje

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Druze, ja ne znam jesmo gledali istu tekmu ali bas čelik je kupio izlete od ove dvojice. Imao je gresku kod gola kada mu je pobjegao na prvu igrac ali je zato kapiten imao jos vecu kad mu 30 cm nizi igrac uzima skok, a drugom sroperu fintu proda igrac ko na malom fudbalu. Čelik odigrao DALEKO bolje i od solde i od djurickovicamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:15Zaboravljamo da tu imamo mladog momka Celika koji nema puno minuta u seniorskom fudbalu,Soldo i Djuricko su ispravljali i bodrili cijelu tekmu,svakako treba stoper jer Celik nece moci iznijeti sve tekme.
Djurickovic najlosiji bio od tri stopera i na kraju nas zamalo kostao prolaska dalje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Bordo10, bordobijeli, broj6, budzak, Grk1234, Hamagara, HyperOS, Imamkarbarum, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, Kaunas, keli, Lavcina, laznokrilo, ledesma, makron, miguelramos, mire971, Pena, PeppermintSA, plisek, Posejdon, riki46, Riziko, Seipronto, SilaMoc1946, TETRAPAK, Vanja8, Varijantas8 i 324 gosta.