Pojeli ih ljudi trkom, zurim kuci s posla da gledam produzetke, stari gleda utakmicu, vice meni gledaj ovo zivota ti, jel ovo Sarajevo igra

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
18 godina momak ima. On i Buljubašić ako sve bude kako treba budućnost kluba i reprezentacije.
Kad se misliš prestati brukati? Pa ćeš mi opet cmizdriti na privatnu poruku što ti se smijem, a kako da ti se ne smijem?
Kod Veleza su botovi vecinom. Ne znam jesi li upratio u zadnje vrijeme sta se desava, ali rastjerali su normalne navijace.RollingPaper je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:17ali Velez sta uradi danas, ne mogu da vjerujem da su ovako mirni nakon poraza, vjerovatno uprava ima svojih botova na forumu.
Yebena Andora ima 79.000 stanovnika, dok opština Bijeljina ima 30.000 stanovnika više.
Mostar kao grad ima skoro tri puta veću ukupnu površinu od Andore, eto kolika je Andora, kao jedno Brčko npr.
i Inter ni u toj Andori nije prvi, i njima da 5 komada...
Neka me neko ispravi ali mislim poslije Levskog i Borusije najbolji odigrani evropski meč na Koševu, ovo su oni mečevi koje ćeš gledati za pet godina da se ložiš za nove euro mečeve
Veceras meni najjaci, bilo je haos drame, cak se tamo pokoskase sa onom djecom sto lopte nose, pa penali, ma ludnica
Botovi na aparatima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.