FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo penala momci
- luckystrike
- Kontakt:
mali zeljo mali borac malo aktobe!
Volim te Sarajevo!
Volim te Sarajevo!
- feniksptica
- Kontakt:
Andjusic..
Izgubio u biranju na koju stranu cemo sutat. Izgubio i u biranju ko ce prvi sutat.
Jos ga i promaši na kraju. Aferim nije ni to lahko.
Izgubio u biranju na koju stranu cemo sutat. Izgubio i u biranju ko ce prvi sutat.
Jos ga i promaši na kraju. Aferim nije ni to lahko.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- TurkishAirlines
Najjzasluzeniji prolaz ikad.
Vrhunski.
Sprema
Ubili ih u produzetcima, plus igrac manje.
Ono djurickovic ne smije raditi, zamalo da nas kosta prolaza. Aktobe bi se uzeo u drugom produzetku
Vrhunski.
Sprema

Ubili ih u produzetcima, plus igrac manje.
Ono djurickovic ne smije raditi, zamalo da nas kosta prolaza. Aktobe bi se uzeo u drugom produzetku
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Presretan i ponosan, nista vise nemam dodati.
Kyeremeh, Guliashvili, Celik i Zekic…
VOLIM TE SARAJVO
Kyeremeh, Guliashvili, Celik i Zekic…
VOLIM TE SARAJVO
Štoperi su najslabija karika ovog tima, treba nam minimalno 1 kvalitetan koji će odmah uskočiti u prvih 11.
Jović je tehnički dobar, odličan je dodavač, zna dati okomit precizan i brz pas, ja bih njega koristio isključivo kao lijevog štopera. Zna ispasti defanzivno stoji, ali draže mi je i njega gledat nego one igrače što ne znaju dodat i nabijaju loptu na svaki pritisak protivnika.
Đorđević zna lopte to se vidi, ali je večeras podbacio, mora to bolje, možda mu se još traži prava uloga i pozicija, treba i vremena dat. Bubanja je top, konačno pravi dmf/holder.
Beganović iako ima tih svojih mušica, loše odluke, centaršutevi, fizički je lik vjerovatno i najjači igrač u ligi. U 115oj minuti on vrši presing, nekoliko lopti uzima, konstantno radi ponavljanja i šparta gore dole, mene je oduševio, konjska pluća.
Duraković isto dobar, centaršut odličan, ima tu širine pa nek se rotiraju dok Zekić ne skonta šta mu je najbolja varijanta. Volio bih još i Unušića vidjeti, mada će jako teško dobiti priliku dok Amar ovako igra.
Rockov meni sasvim ok, previše kritika dobija. Jes linijaš i nizak al ne pravi gluposti, zna odbraniti, ne remeti odbranu nesigurnosti kao neki prijašnji golmani. Uz to je mačka na penalima, donese nam prolaz frajer.
Ovo naprijed je haos kvalitetno. Ne znaš ko je bolji Kyeremeh, Hamza il Guli. Kyeremeh je sazrio da ide iz ove lige u puno ozbiljniju, sjebo sam se koliko je moćan lik. Renan još nije to to, meni djeluje da ima i koju kilu viška, vidi se da je daleko od prave forme poslije izlaska iz povrede, al biće to ok, igračina je svakako.
Od svih igrača jedini za kojeg sam siguran da nema šta tražiti u ovoj ekipi i da treba dobiti nogu je Anđušič. Nevezano za penal, ništa ni sa čim otkako je ušao, ponajgori igrač na terenu. Nije za ovog nivoa jednostavno.
Atmosfera i ostali neću ni komentarisati, ko je bio na stadionu vidio je sve
Zekić je najbolji trener koji je kročio u ovu ligu od postanka iste pa do sad. To je definitivno. Nikad u životu vidio nisam da neka generalno naša bh ekipa u 116oj minuti u Evropi sa igračem manje ide u visoki presing, i napada konstantno, da te mjere da je Aktobe imao faza kad po minutu nisu mogli lopte pipnuti. Nevjerovatno nešto
Jović je tehnički dobar, odličan je dodavač, zna dati okomit precizan i brz pas, ja bih njega koristio isključivo kao lijevog štopera. Zna ispasti defanzivno stoji, ali draže mi je i njega gledat nego one igrače što ne znaju dodat i nabijaju loptu na svaki pritisak protivnika.
Đorđević zna lopte to se vidi, ali je večeras podbacio, mora to bolje, možda mu se još traži prava uloga i pozicija, treba i vremena dat. Bubanja je top, konačno pravi dmf/holder.
Beganović iako ima tih svojih mušica, loše odluke, centaršutevi, fizički je lik vjerovatno i najjači igrač u ligi. U 115oj minuti on vrši presing, nekoliko lopti uzima, konstantno radi ponavljanja i šparta gore dole, mene je oduševio, konjska pluća.
Duraković isto dobar, centaršut odličan, ima tu širine pa nek se rotiraju dok Zekić ne skonta šta mu je najbolja varijanta. Volio bih još i Unušića vidjeti, mada će jako teško dobiti priliku dok Amar ovako igra.
Rockov meni sasvim ok, previše kritika dobija. Jes linijaš i nizak al ne pravi gluposti, zna odbraniti, ne remeti odbranu nesigurnosti kao neki prijašnji golmani. Uz to je mačka na penalima, donese nam prolaz frajer.
Ovo naprijed je haos kvalitetno. Ne znaš ko je bolji Kyeremeh, Hamza il Guli. Kyeremeh je sazrio da ide iz ove lige u puno ozbiljniju, sjebo sam se koliko je moćan lik. Renan još nije to to, meni djeluje da ima i koju kilu viška, vidi se da je daleko od prave forme poslije izlaska iz povrede, al biće to ok, igračina je svakako.
Od svih igrača jedini za kojeg sam siguran da nema šta tražiti u ovoj ekipi i da treba dobiti nogu je Anđušič. Nevezano za penal, ništa ni sa čim otkako je ušao, ponajgori igrač na terenu. Nije za ovog nivoa jednostavno.
Atmosfera i ostali neću ni komentarisati, ko je bio na stadionu vidio je sve

Zekić je najbolji trener koji je kročio u ovu ligu od postanka iste pa do sad. To je definitivno. Nikad u životu vidio nisam da neka generalno naša bh ekipa u 116oj minuti u Evropi sa igračem manje ide u visoki presing, i napada konstantno, da te mjere da je Aktobe imao faza kad po minutu nisu mogli lopte pipnuti. Nevjerovatno nešto

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Obećava ova ofanzivna igra i borbenost, dominirali smo većim djelom utakmice...A Aktobe je kvalitetniji ekipa od Spartaka međutim nema opuštanja, idemo ih analizirat, pripremiti se i napunit Koševo sa 30.000 navijača
Bubanja je morao duže ostati u igri, odličan igrač.
Sto se tiče igre, samo malo manje petljanja s loptom, Gulisha je pokazao kako treba šutirati kad god se stvori prilika pukni je po golu.
Muda zalaganje i borba, Zekicu i ekipi kapa do poda.
Hajmo protiv Spartaka na 30k ? Ulaznice sutra odma u prodaju!!!
Sto se tiče igre, samo malo manje petljanja s loptom, Gulisha je pokazao kako treba šutirati kad god se stvori prilika pukni je po golu.
Muda zalaganje i borba, Zekicu i ekipi kapa do poda.
Hajmo protiv Spartaka na 30k ? Ulaznice sutra odma u prodaju!!!
12. igrač kluba iz Titove 38b
- feniksptica
- Kontakt:
Nesto mi zvuci nemoguce da Bubanja nije spreman za vise od 60-70min
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nekako sve mogu svariti ali da je Rockov linijas ne mogubodi123 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 01:31Štoperi su najslabija karika ovog tima, treba nam minimalno 1 kvalitetan koji će odmah uskočiti u prvih 11.
Atmosfera i ostali neću ni komentarisati, ko je bio na stadionu vidio je sve![]()
![]()
Zekić je najbolji trener koji je kročio u ovu ligu od postanka iste pa do sad. To je definitivno. Nikad u životu vidio nisam da neka generalno naša bh ekipa u 116oj minuti u Evropi sa igračem manje ide u visoki presing, i napada konstantno, da te mjere da je Aktobe imao faza kad po minutu nisu mogli lopte pipnuti. Nevjerovatno nešto![]()

Jbt lupate se terminima etiketirate covjeka, covjek opste nije linijas, pa jos izleti iz 16 istrcavajuci na loptu. Odbrana, to nam je za sada najlosija karika. Primiti dva pripucana odpatka je puno za ovakvu utakmicu!
U novi boj ...
Masovno se ljubi grb na dresu, igrači se bore i ginu, zbog toga je i Djuri dobio crveni.
Samo ovako nastaviti, čudno bi bilo da sve preko noći postane idealno polako i samo rad rad
Samo ovako nastaviti, čudno bi bilo da sve preko noći postane idealno polako i samo rad rad
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Nije mi jasno da Anđušić igra veznog prije Jularđije,Mehmedović bi mogao vremenom fino stasati.
- TurkishAirlines
Jel otislo ovo preko 24 milje?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Sada sa utakmice, atmosfera sjajna.
Poslije dva ispadanja sa penala, konačno smo prošli, zasluženo.
Rackov sjajan, poslije Vladana najbolji golman iza rata, svojim obranama nas odveo do Spartaka.
Sjajni Kyeremeh i Guli, odličan Renan i drugi dobri.
bek iz Srbije dati mu papire, nije za Sarajeva, za njega je Duraković Roberto Carlos, svaka čast za igru večeras, čestitke i Čeliku, Soldi i Mehmedoviću, budi se i igra sve bolje.Bubanja borben i sigurno će biti dobar u prvenstvu.
Đuričković nas je pojačao kada je dobio crveni, super da neće igrati protiv Spartaka.
Pod hitno dovesti stopera, jer Đuričković to nije, pokušati da igra zadnjeg veznog, to mu je pozicija u kojoj može nešto pružiti.
Poslije dva ispadanja sa penala, konačno smo prošli, zasluženo.
Rackov sjajan, poslije Vladana najbolji golman iza rata, svojim obranama nas odveo do Spartaka.
Sjajni Kyeremeh i Guli, odličan Renan i drugi dobri.
bek iz Srbije dati mu papire, nije za Sarajeva, za njega je Duraković Roberto Carlos, svaka čast za igru večeras, čestitke i Čeliku, Soldi i Mehmedoviću, budi se i igra sve bolje.Bubanja borben i sigurno će biti dobar u prvenstvu.
Đuričković nas je pojačao kada je dobio crveni, super da neće igrati protiv Spartaka.
Pod hitno dovesti stopera, jer Đuričković to nije, pokušati da igra zadnjeg veznog, to mu je pozicija u kojoj može nešto pružiti.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- feniksptica
- Kontakt:
Da dodje Evander i njegovih 6 havera bilo bi 22 milje tačno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2024, 01:45Da dodje Evander i njegovih 6 havera bilo bi 22 milje tačno

U novi boj ...
Ostao bez glasa, cekao tramvaj 40min, ali vrijedilo je, hvala vam svima 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jao sudija majku ti j.e.b.e.m!
Samo da pohvalim sve aktere večerašnje utakmice. Od stručnog štaba, momaka pa i tribina. MOMCI HVALA VAM ZA OVU NOĆ. VOLIM TE DIVE!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Bio Evander al bez drugova. Sjedio sam pojeo 3 paketa kospica od muke, na kraju nesretan napustio stadion.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, benko21, Dave, Ferrante071, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hamagara, HyperOS, InatSilniBosanski, keli, Lecler, miguelramos, muhamedhulk, NeSamSafetee, sarajevo19461987 i 130 gostiju.