Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Nogometni savez BiH
Mozemo pricati o tome da nije realan i da je to samo spisak lijepih zelja, ali da je retardiran nije cak naprotiv...
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
zato sto savo ima veze s bh. nogometom ko' i mateja kezman, eto zasto. definitivno jedan od glupljih clanaka koji je napisan od kako je odbijen statutSrdjanBL je napisao/la:Zasto je retardiran? Sta je to u njemu ne prihvatljivo?
Mozemo pricati o tome da nije realan i da je to samo spisak lijepih zelja, ali da je retardiran nije cak naprotiv...
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Principatus
- Kontakt:
SrdjanBL je napisao/la:Ma smijesno je meni uopste dovoditi u vezu Dodika i FSBIH....![]()
![]()
![]()
![]()
Ili naprimjer komentari sa druge stranice:Dodik: Srbi treba da napuste Fudbalski savez
Subota, 17. Juli 2010. 15:59
Predsjednik Vlade RS Milorad Dodik izjavio je da bi predstavnici tog entiteta trebalo da napuste Fudbalski savez BiH, jer u toj organizaciji \"postoje politička uplitanja, što je neprihvatljivo.
Komentarišući događanja na jučerašnjoj sjednici Skupštine Fudbalskog saveza gdje srpski delegati nisu prihvatili ukidanje tročlanog Predsjedništva Saveza i uvođenje jednog predsjednika, što je bio zahtjev UEFA-e i FIFA-e, Dodik je utvrdio da je "zahtjev za političkim rješenjima u fudbalskim savezima apsolutno degutantan i govori o snažnom pritisku koji se želi učiniti u tom segmentu".
On je mišljenja i da su se delegati iz RS-a "juče dobro ponašali", jer nisu prihvatili izmjenu statuta koja se odnosi na ukidanje Predsjedništva Fudbalskog saveza BiH, što su zahtjevale FIFA i UEFA.
Gdje se vidi da vecina ljudi tako nesto podrzava. Mozemo mi ovako beskrajno.svaka cast dodki, tako trba da se ponasa pravi Srbin i brani Srpstvo, sta njega ima da interesuje neka grupica mudzahedina koja trci ko luda bez glave za jednom loptom, njemu su preca sudbina i drzava Republika Srpska! Odgovori Preporučujem (+42) Ne preporučujem (-7)
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Gdje se vidi da vecina ljudi tako nesto podrzava. Mozemo mi ovako beskrajno.[/quote]Principatus je napisao/la:SrdjanBL je napisao/la:Ma smijesno je meni uopste dovoditi u vezu Dodika i FSBIH....![]()
![]()
![]()
Dodik: Srbi treba da napuste Fudbalski savez
Subota, 17. Juli 2010. 15:59
Predsjednik Vlade RS Milorad Dodik izjavio je da bi predstavnici tog entiteta trebalo da napuste Fudbalski savez BiH, jer u toj organizaciji \"postoje politička uplitanja, što je neprihvatljivo.
Komentarišući događanja na jučerašnjoj sjednici Skupštine Fudbalskog saveza gdje srpski delegati nisu prihvatili ukidanje tročlanog Predsjedništva Saveza i uvođenje jednog predsjednika, što je bio zahtjev UEFA-e i FIFA-e, Dodik je utvrdio da je "zahtjev za političkim rješenjima u fudbalskim savezima apsolutno degutantan i govori o snažnom pritisku koji se želi učiniti u tom segmentu".
On je mišljenja i da su se delegati iz RS-a "juče dobro ponašali", jer nisu prihvatili izmjenu statuta koja se odnosi na ukidanje Predsjedništva Fudbalskog saveza BiH, što su zahtjevale FIFA i UEFA.
Normalno, boldovani dio, i ja sam da napuste ako je se preko FSBIH zeli provuci politicka pitanja. Ti nisi?
Nema otisla ova drzava skroz u .urac , a fudbal pogotovo...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
bordo_Sarajevo je napisao/la:slazem se sa dodom sto se tice napustenja saveza
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
divljaci ostaju divljaci. niposto ne treba dozvolit da bude i "novi" savez(ako zaista dodje do toga) sastavljen po nacionalnom kljucu. ova drzava ima dovoljno nogometni legenda s sve "tri strane" koji ce zasigurno gledati da rade za dobrobit naseg nogometa. e sad znamo svi da ce i oni smetati vecini iz RS-a posto nisu za njihovu anti-bh politiku(dovoljno je vidjeti sta je onaj kovacevic rekao o pasicuPrincipatus je napisao/la: Ili naprimjer komentari sa druge stranice:Gdje se vidi da vecina ljudi tako nesto podrzava. Mozemo mi ovako beskrajno.svaka cast dodki, tako trba da se ponasa pravi Srbin i brani Srpstvo, sta njega ima da interesuje neka grupica mudzahedina koja trci ko luda bez glave za jednom loptom, njemu su preca sudbina i drzava Republika Srpska! Odgovori Preporučujem (+42) Ne preporučujem (-7)
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Principatus
- Kontakt:
Ne kontas ili? On se time sam politicki mjesa u rad saveza.
A inace se nabacuje UEFA/FIFA-i, da samo zbog bosnjackog lobija postoji ovakav statut i zbog toga hoce da se uvede. Kao Pusina je lobirao, da se uvede novi statut. Potrazi i procitaj.
Ovakve izjave treba iskoristiti i pokazati ko daje podrsku FSRSu i podstice na njihovo glasanje. Sta mislis kakav to efekat moze da ima?
Nesto ti poznata ova recenica sa Mudzahedinima?
Dobro je ocjenjena +42.
bordo_Sarajevo je napisao/la:slazem se sa dodom sto se tice napustenja saveza
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Ja samo citam sta pise, a za interpretaciju nije mnogo mjesta.SrdjanBL je napisao/la: Vec sam jednom rekao, sve mudzahedine protijerati iz BIH, da nebi bilo opet:
http://www.jutarnji.hr/teroristicki-nap ... ac/842281/
Sta god da covijek kaze "budala" okrene na stranu koja njemu odgovara da cuje i dzaba.
A da ne tjeramo ove Ravnogorce ha? Nesto mi lice na ove Vehabije.svaka cast dodki, tako trba da se ponasa pravi Srbin i brani Srpstvo, sta njega ima da interesuje neka grupica mudzahedina koja trci ko luda bez glave za jednom loptom, njemu su preca sudbina i drzava Republika Srpska! Odgovori Preporučujem (+42) Ne preporučujem (-7)
- Principatus
- Kontakt:
Hajmo, se malo smiriti.
Zamolio bih te isto Aleksandre, da ne brises moj kratki post u kojem sam samo se slozio sa tobom rijecima:
Hajmo, upravu si.
Ili mi zelis zabraniti da pricam svojim jezikom ovdje?
Ili moram reci ajmo, da mi post nebih bio obrisan.
- drH(za PES 6)
- Kontakt:

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tako je. Apsolutno te podržavam. Samo da dodam još ovo:SrdjanBL je napisao/la:Ako se vec qurcis sa tim "svojim" jezikom bar ga nauzi priblizno tacno
SrdjanBL je napisao/la:Zasto je retardiran? Sta je to u njemu ne prihvatljivo?
Btw, mislim da ne bismo trebali i ovu temu pretvoriti u "gramatičke i pravopisne nedoumice".
- SaltCityAttack
- Kontakt:
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, ajaca, Alipasino, AmorVincitOmnia, AnelMid, BarbareZeljin, Beduin, BelajBoy, Beli98, bosnas_, Confiance, costacurta08, dena24, denza, DjaniTarik, Djulboni, eaglebvb09, Edincapitano, ELDIABLO20, FerdinandF, Frankie, grad-na-rijeci-sani, guillermo, HariTz, Imamkarbarum, invincible1921, itatabisine, jasmin10, Kajkutenjoyer, KarlMarx, komax, Konzerva, kovacic, lakilone, ledesma, LenyYoro15, linethreader, lisander, Lokomotifa, marlostanf1eld, Mocvara1991, MokraKifla, MostarReds22, Nakata, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, NebeskaSila96, nedimsalih, Principatus, RacioEmocionalan, Rio12345, RobijasiZenica1988, rossonero85, s4mke, Sarun, Scholl, seha77, Sheyi, signalidunapark, Slobodanpad1945, Soli, StevieG8, Sveti, Taree, totasef1, Tracy3McGrady, ugursuz, USB, Venom, visarionovich, Wilshere10, Wolffire, zaostrog, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 612 gostiju.