Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

JameS
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JameS » 08 jun 2009, 15:22

da,da samo sto Milan nece osvojiti LP ni za 50 godina...a za Real ces se uskoro uvjeriti da si pogrjesio ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 08 jun 2009, 15:43

E vako , Real je jaka ekipa i sad , te zvijezde sto ce dovest mislim da nije potrebno ! mOZDA JEDNO KRILO I NISTA VISE !
Medjutim i da dovedu te igrace : Kaka , Ribery , itd itd ! MIslim da opet nece imati sansu sa Barcelonom !
Prvo Barca na svakoj sem golmanske pozicije ima boljeg igraca! I Valdez je sve blizi i blizi Casillasu al ajmo rec bolji je Casillas !
Koliko god pojacan bio Real sa Krilikma i vezom poput Kake , Riberya i Ronalda nemoze imati bolje igrace . Iniesta je po mom izboru najbolji igrac svijeta ! Imas jednog Xavija koji niti je jak niti je Brz , sto mu i netreba kada ima mozak citave ekipe , Real sa ovim igracima to nece imati , dobice par trkaca i par igraca koji su jaki jedan na jedan , a sto se igre 1 na 1 tice znamo da je tu Messi neprikosnoven , ima tu i Etoo , Iniesta i Henry cak i yaya Toure koji su prejaki igraci ! Real dovodi igrace koji su slicne prirode , zeljni golova i da sebe dignu , to im netreba , ja bi ostavio isti sastav i doveo ako se mogne Ribery ostalo je suvisno ! Po imenima zvucace jako , ali na terenu to nece moc tako!
Sta raditi sa Robbenom ??? da onakav igrac propada ! Po meni najbolji pojedinac u Realu ! Malo je sebican ali u koliko naprace taj duh , mogli bi se primac Barceloni !
Real ne posluje kako treba , nemisle glavom nego parama , svakog igraca preplacuju , kad ste culi da Barca dadne za nekog vise od 30 mil ???Dala je za Alvesa , pa je lik stup ekipe ! Pametno trgovanje ! tog istog Alvesa Barca nece prodati , ali vjerujem da mu je cjena sad oko 40 do 50 mil , jer na svojoj poziciji uz duzno postovanje Ramosa , Maixona i ostalih odlicnih igraca na mjestu desnog beka on se izdvaja i po borbenosti za ekipu i po djelima koje radi !
Evo sad citam Inter trazi od Barce slusaj ovo Moratija genijalca AHHAHA : Iniestu i 20 mill za Inbrahimovica , Razumijem Ibrahimovic je strasan igrac , ponajbolji na svojoj poziciji , ali Inesta ??? Iniesta je gospoda sredine terena ! ON vrijedi sigurno pola ekipe Intera a ne manje od Temperametnog Ibre !
Inter zeli 30 mil i Etoo ???? Etoo je toliko ispod Ibre ???? Etoo dadne kad niko se ne nada ! Etoo je klasa nad klasama , potpun igrac moze ighrati i vezu jer ima tehniku i brzinu , snagu kompletan igrac , i odan timu dok Ibra to nije ! Inter sere a Barca laganini odbija !
Real bi to prihvatio bez icega ! Oni zele dati za Riberya 70 mil i za ronalda 85 ? :S kakve su to cifre pa nisu vanzemaljci , oni su dobri igraci ali ima bolji , Riberya postujem jer je stvarno odlican ! Ali Ronaldo nije onaj koji vrijedi pola te cjene ! Dobar je on , potpun ali sebican i veoma arogantan igrac !
Sljedece sezone bi im bolje bilo da se koncentrisu na svoje igrace i da dovedu jedno zvucno i jedno 2 ili 3 manje zcucna pojacanja ! Tad bi mozda i timski duh proradio ! Btw ; Real nece nikad imati dream team ako nerade nesto ko Ekipa , a ne samo novac ! Barcelona ima u prvih 11 svojih 7 igraca koje su oni konstruisali za svoj stil igre , a gdle je Real tu ??? Imaju Raula koji nemoze vise ni hodat kako treba i gutija koji je posto rezervni igrac , malo se ugeldat na Barcu !

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 08 jun 2009, 15:51

BrneeH je napisao/la:
eno-barca je napisao/la:dzaba realu i perez i kaka kad u narednih 5 god barsi nece biti ni do koljena :lol: :lol:
A po cemu si ti to zakljucio? - Inace, Barcelona je klub koji je i prije ovoga imala svoju vrlo vrlo kratkotrajnu fenomenalnu eru, i osvojili su ligu prvaka, i odmah slijedece sezone su skroz pali.

Realu je falilo dosta igraca ove sezone. Klub su koji je imao najvise ozljeda uz Chelsea u Evropi ove sezone, mada su imali i od njih dosta vise. Manjak kadra u odbrani, a posebice gledajuci stoperski dio na kojem je Cannavaro igrao samo zbog reputacije sto je razbijalo cijeli sustav. Ramos je Ramosa :D previse tjerao naprijed i to mu se obilo o glavu. Pellegrini ce bolje posloziti momcad - naravno, uz sva pojacanja koja stignu na ljeto... a sigurno ce ih biti.
sta pricas :S:S
Barca je ove godine u finalu igrala bukvalno sa 2 odbranbenim timom , i ? Sredinom usutili Man utd ! Nisu se vidil ljudi , samo stajali igledali umjetnike na djelu ! KO kaze da je u povrredama problem , pa da je tako velik klub morao bi imati jaku klupu !
Sto je Barca bila losa godinu nakon osvajanja LP ???? Sto su igrali Polufinale a Real osminufinala ? Sto ih je Mancheste ran jedvite jade izbacio , kao sto bi ti reko nije im igralo pola tima ! Tada glavni igraci : ROnaldinho , deco ,Etoo, Puyol i Zambrota ! ne zali se na povrede , to je normalno i toga ce uvjek biti !
Barca je Jaca od Reaal mnogo u zadnjih 5 godina !
Uzeli su 2 LP , Real uzaadnjih 6 god dolazi do osmine finala !!!
Real jest uzo 2 La lige kao i Barca ali te la lige su bile zahvaljujuci ranom ispadanju iz Kupa kralja i LP ! Lako je igrati na jednom frontu !!!!!!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 08 jun 2009, 17:03

I ovaj Perez boluje neku bolest,cuj hoce 3 najbolja igraca Valencie za 40 mil eura :lol: :lol: :lol:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 08 jun 2009, 18:14

adnan_nanda je napisao/la:I ovaj Perez boluje neku bolest,cuj hoce 3 najbolja igraca Valencie za 40 mil eura :lol: :lol: :lol:
funti buraz...al za to moze dobiti najvise jednog naravno mislim na Villu :mrgreen:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 jun 2009, 20:33

nedzad je napisao/la:joj nesto ne bih volio onog malog **** u ekipi :D :D :D ...kada bi Real uspio dovesti ove igrace bilo bi super: Villa, Silva, Kaka, Ribery i jos samo neko u odbranu dodje Real ima dream team...
nevolim ga nija ali jedno se mora priznati covjek zna igrati
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jun 2009, 20:53

Ma ni ja ga nevolim, ali bi volio da ode u Real i da tamo propane. Real je doveo Kaku, čini se da će i Ribery uskoro biti njihov, Ronaldo takođe. Real pravi drem team. Da li će uspjeti nešto više da urade u Španiji ili Ligi Prvaka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 09 jun 2009, 00:29

el-fighter je napisao/la:Ma ni ja ga nevolim, ali bi volio da ode u Real i da tamo propane. Real je doveo Kaku, čini se da će i Ribery uskoro biti njihov, Ronaldo takođe. Real pravi drem team. Da li će uspjeti nešto više da urade u Španiji ili Ligi Prvaka.
samo jos da dovedu nekoga u odbranu bio bi pravi dream team...i Silva i to je to :D :D :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jun 2009, 00:35

Gotovo je Kaka i sluzbeno u Realu,objavljeno je vec na Realovoj stranici... ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jun 2009, 00:38

miky_hz je napisao/la:Gotovo je Kaka i sluzbeno u Realu,objavljeno je vec na Realovoj stranici... ;)
Masala
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jun 2009, 00:58

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... eal-madrid

Sretno Kaki u novom klubu, gdje su i najveći propadali.

Edit:

Nije slika, već Link.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 09 jun 2009, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 09 jun 2009, 01:00

omerbavarac je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Gotovo je Kaka i sluzbeno u Realu,objavljeno je vec na Realovoj stranici... ;)
Masala
Ricardo Izecson dos Santos Leite, Kaka, now plays for Real Madrid following the deal reached with A.C. Milan. The Brazilian footballer satisfactorily passed a full medical checkup. Kaka has signed a contract linking him to Real Madrid for the next six seasons.

OFFICIAL ANNOUNCEMENT

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jun 2009, 01:01

Zenicanin,nevidi se slika ,jel to Kaka u Realovom dresu :)

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 09 jun 2009, 08:33

Nek je Realu sa srecom sa ovim pojacanjima samo neka silvu ostave LFC ostale nek kupuju. :D

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 jun 2009, 09:31

aj dobro je da smo sa njim sve zavrsili drago mi je da je takav igrac dosao u Real...sad moramo nastaviti dalje kupovati,ja mislim da je sljedeci Ronaldo ili Ribery :mrgreen: :?:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 jun 2009, 09:49

Real je opasno počeo kupovati. Kaka je njihov, sada su na redu Ribery i Ronaldo. No džaba njima ovolika pojačanja u vezi i u napadu, kada im je odbrana rupa živa. Trebali bi više se posvetiti odbrani, jer znamo da bez dobre odbrane nema ništa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 jun 2009, 09:50

djaba realu sve zvijezde ovo me podsjeca na onu eru zidanes i pavones :lol: zna se ko vlada u narednim godinama !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 jun 2009, 10:10

CRNI_SA je napisao/la:djaba realu sve zvijezde ovo me podsjeca na onu eru zidanes i pavones :lol: zna se ko vlada u narednim godinama !!
vidjecemo,vidjecemo :mrgreen:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 jun 2009, 12:34

prvi veliki trasnfer zavrsen jos dva ostala
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 09 jun 2009, 12:36

zasto niko nece da dovede mexesa iz rome
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.