To mi ovdje pisemo nase zelje haha. Imamo taj tracak nade. Ali dzaba, ne ide pa ne ide. Gore je to od mrva. Ko da hodaju po cijelom kruhu, a ne mrvama, ili ti ga hljebuprisonbreak je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:05Jedan dan najava za PL, drugi dan raspad sistem. Jedinstvo je bas pod jakim sihirima, dobro usisati kancelarije kluba da nema slucajno mrva po klubu. Ala Celik prije par godina. Sve to treba dobro istresti.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Sačekajte koji dan da se vidi u kojem smjeru idemo.
Treba biti realan i reći da smo uveliko okasnili. Ljudi su dosli u klub koji nema ni ekonoma, a ni higijeničarke, o ostalom da i ne govorim.
Vjerujem da će sutra već na treningu biti Zarić, Poturalić i novo golman, a sigurno i još par novih imena. Imali smo mi i gore prozivke od ove, pa smo preživjeli.
U prvom mandatu Nanin je finu ekipu sastavio, vjerujem da ce to biti slučaj i ove sezone.
Treba biti realan i reći da smo uveliko okasnili. Ljudi su dosli u klub koji nema ni ekonoma, a ni higijeničarke, o ostalom da i ne govorim.
Vjerujem da će sutra već na treningu biti Zarić, Poturalić i novo golman, a sigurno i još par novih imena. Imali smo mi i gore prozivke od ove, pa smo preživjeli.
U prvom mandatu Nanin je finu ekipu sastavio, vjerujem da ce to biti slučaj i ove sezone.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
U prvo mandatu Nanin je poceo pripreme sa 10 igraca od toga pola juniora, na kraju polusezone zavrsili smo treci.
Sto kaze Neri, sacekajmo koji dan da pripreme prodju da vidimo u kojem smjeru idemo.
Sto kaze Neri, sacekajmo koji dan da pripreme prodju da vidimo u kojem smjeru idemo.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Obzirom da je zakasnio 45min na prozivku, dobro smo ikako poceli ista 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Ljudi ja iskreno mislim da ce nama Ismet opet prodati maglu. Daj Boze da grijesim. Sve mi to djeluje amaterski,nesigurno. Bojim se da ce opet biti grad nije htio dati neki papir,nesto potpisati i on ce opet nestati ko i prije. Te igrace sto dovede povest ce sa sobom,nas ostaviti da se opet sramotimo i placamp dugove.
Nadam se opet da grijesim i da Sedic nije bio tako naivan.
Nadam se opet da grijesim i da Sedic nije bio tako naivan.
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
I nije istina, ja sam lično vidio zapisnik o primopredaji između njega i Enisa Čelebić od 17.07.2024. godine gdje se predaje sve osim fb stranice (u cemu ga ne podrzavam).
I opet ponavljam da sam razocaran ovim ishodom. Nije mi jasno od kud sad Iso Nanin. Ne mislim sa on ne voli klub niti da mu ne zeli dobro, ali on po meni nema kapaciteta ni para da to izgura kako treba. Kuric (zet) je u upravnom, Tahric Zijo (punac), Celebic Enis i Bajric…kakve su to kombinacije…SDA dominacija.
Ovim Bajricem nikako nisam odusevljen. Kad je vodio PR imao je pateticne, populisticke objave na granici pismenosti, a i imao sam priliku sjediti s njim i razgovarati o Jedinstvu. On o Jedinstvu pojma nema, niti osjeca neku emociju, niti je odrastao uz klub, na kraju krajeva lik zivi u Sarajevu.
Nek nam je Bog na pomoci, a ja bi volio da grijesim.
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Bajric i njegovi mailovi klubovima dobro dosli na obalu une. A najgori mail od svega je kad je velezu pisao i ulizivao se..ljudi nam bacili samo seen.Chevalier je napisao/la: ↑19 jul 2024, 09:16I nije istina, ja sam lično vidio zapisnik o primopredaji između njega i Enisa Čelebić od 17.07.2024. godine gdje se predaje sve osim fb stranice (u cemu ga ne podrzavam).
I opet ponavljam da sam razocaran ovim ishodom. Nije mi jasno od kud sad Iso Nanin. Ne mislim sa on ne voli klub niti da mu ne zeli dobro, ali on po meni nema kapaciteta ni para da to izgura kako treba. Kuric (zet) je u upravnom, Tahric Zijo (punac), Celebic Enis i Bajric…kakve su to kombinacije…SDA dominacija.
Ovim Bajricem nikako nisam odusevljen. Kad je vodio PR imao je pateticne, populisticke objave na granici pismenosti, a i imao sam priliku sjediti s njim i razgovarati o Jedinstvu. On o Jedinstvu pojma nema, niti osjeca neku emociju, niti je odrastao uz klub, na kraju krajeva lik zivi u Sarajevu.
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Upravo to… Oni jadnicki poetski baneri, neukusni, jeftini…Bihacit1937 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 09:51Bajric i njegovi mailovi klubovima dobro dosli na obalu une. A najgori mail od svega je kad je velezu pisao i ulizivao se..ljudi nam bacili samo seen.Chevalier je napisao/la: ↑19 jul 2024, 09:16I nije istina, ja sam lično vidio zapisnik o primopredaji između njega i Enisa Čelebić od 17.07.2024. godine gdje se predaje sve osim fb stranice (u cemu ga ne podrzavam).
Onda kad je pokusao progurati onu fuziju dva grba, starog i novog, onaj neki uzasni, monstruozni grb…
Btw. uspio sam nagovoriti Alju da ostane profesionalan i preda i fb stranicu, rekao mi je da je uradio to. Aljo je ipak nase dijete i dijete koje odrastalo na stadionu. Ima i on svojih bubica i mana (kao i svi mi), ali zao mi je da je iskljucen iz ove price.
Po nekim mojim saznanjima prijedlog o preuzimanju kluba od strane Ismeta Hadžimuratovića je u Gradsku upravu predan 7.6.2024., prijedlog je pred Skupštinu stavljen 28.6.2024., ali je na kraju izazvao dosta negodovanja.
Grad i Skupština kluba snose odgovornost zašto sve ovo nije krenulo dosta ranije, nije moralo krenuti sa Ismetom, moglo je onda krenuti sa nekim drugim, ali taj drugi po svemu sudeći nije postojao. Da se krenulo ranije sada bi i dalje u klubu imali Bilića i Alibegovića.
Kroz sve ove godine imali smo mi na našu žalost i puno gorih početaka od ovoga, tako da vjerujem ukoliko Ismet ima čiste namjere ekipa će kroz pet dana biti uveliko sastavljena, a ne vidim razlog zašto ne bi imao čiste namjere, jer ne raspolaže gradskim parama.
Treba biti prije svega iskren i realan, Skupština je utorak veče potvrdila UO i od srijede su ljudi u prostorijama kluba. U momentu preuzimanja klub nema higijeničarke, ekonoma, čovjeka za održavanje stadiona, kuhara, stručnog štaba i dalje da ne nabrajam. Ponavlja se situacija kroz koju prolazimo svake sezone.
Stanje opreme za trening i utakmice je u totalnom raspadu, čega ste i sami svjedoci, već godinama smo na treningu raspar sa opremom, 20 jednakih Preminger majica je bio naš domet.
Aljo je moj drug i neće se on naljutiti sto ga spominjem, ali sama činjenica da je stranica kluba lično njegova sto i jeste i on polaže puna prava nad istom je porazna. Da je klub iole normalan odavno bi sve bilo definisano, te bi klub imao takve stvari uređene, sutra bi tako izgubili grb i ime.
Ja sam vječni optimista i uvijek polažem nade u bolje sutra, treba sačekati neko vrijeme da vidmo u kojem smjeru ide ova priča. Ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu da se napokon uvede neki red. Bježanjem iz ove lige sponzori dolaze sami, savez ulaze u infrastrukturu, prihod od ulaznica postaje znatno veći, mogućnost da prodaš igrača isto tako puno veća i dalje da ne nabrajam.
Grad i Skupština kluba snose odgovornost zašto sve ovo nije krenulo dosta ranije, nije moralo krenuti sa Ismetom, moglo je onda krenuti sa nekim drugim, ali taj drugi po svemu sudeći nije postojao. Da se krenulo ranije sada bi i dalje u klubu imali Bilića i Alibegovića.
Kroz sve ove godine imali smo mi na našu žalost i puno gorih početaka od ovoga, tako da vjerujem ukoliko Ismet ima čiste namjere ekipa će kroz pet dana biti uveliko sastavljena, a ne vidim razlog zašto ne bi imao čiste namjere, jer ne raspolaže gradskim parama.
Treba biti prije svega iskren i realan, Skupština je utorak veče potvrdila UO i od srijede su ljudi u prostorijama kluba. U momentu preuzimanja klub nema higijeničarke, ekonoma, čovjeka za održavanje stadiona, kuhara, stručnog štaba i dalje da ne nabrajam. Ponavlja se situacija kroz koju prolazimo svake sezone.
Stanje opreme za trening i utakmice je u totalnom raspadu, čega ste i sami svjedoci, već godinama smo na treningu raspar sa opremom, 20 jednakih Preminger majica je bio naš domet.
Aljo je moj drug i neće se on naljutiti sto ga spominjem, ali sama činjenica da je stranica kluba lično njegova sto i jeste i on polaže puna prava nad istom je porazna. Da je klub iole normalan odavno bi sve bilo definisano, te bi klub imao takve stvari uređene, sutra bi tako izgubili grb i ime.
Ja sam vječni optimista i uvijek polažem nade u bolje sutra, treba sačekati neko vrijeme da vidmo u kojem smjeru ide ova priča. Ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu da se napokon uvede neki red. Bježanjem iz ove lige sponzori dolaze sami, savez ulaze u infrastrukturu, prihod od ulaznica postaje znatno veći, mogućnost da prodaš igrača isto tako puno veća i dalje da ne nabrajam.
Ja sam istom tom Bajricu ali i Cigi i Alji pred nos donosio ponude Haad-a i Number 1 da se oprema napokon rijesi kako je bog rekao i da se organizuje prodaja te opreme navijacima. Da se uradi boji brending, da se oprema licno dizajnira… nikad nije bilo nekog velikog interesa za to. Valjda ljudi misle da to treba posljednje, da prvo trebaju rezultati. A rezultata svakako nema, kao sto ih ni Hajduk nema ali i dalje je najpopularniji klub u regionu. Ne mislim da su to nasi dometi, ali sigurno da bi mozda to mogli biti na nivou Krajine. I izbrendirati ime Jedinstvo u smislu jedinstva cijele Krajine i napokon istu pomiriti i usmjeriti kad istom cilju.NeRi_K je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:23Po nekim mojim saznanjima prijedlog o preuzimanju kluba od strane Ismeta Hadžimuratovića je u Gradsku upravu predan 7.6.2024., prijedlog je pred Skupštinu stavljen 28.6.2024., ali je na kraju izazvao dosta negodovanja.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jesu li Zaric i Poturalic trenirali jutros sa ekipom, ima li novih imena?
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ja isto imam neku nadu i nadacu se do kraja da ce bit nesto dobro. Mislim da Ismet nije dosao zajebavati se ovdje. Gubiti svoje vrijeme, a zbog cega. Sacekacemo par dana pa cemo vidjeti sta ce se desiti. Nadajmo se svi dobrom.
Klub jeste kriv jer nema stranice svoje koja se napravi za 1 minut. Sramota smo u svakom smislu. Hasan je mogao kroz 2-3 godine sve to popraviti jer je fino krenuo i znao sta radi. Ismet i ako bude htio PL to je sve na ho ruk. I nije dugotrajno
Klub jeste kriv jer nema stranice svoje koja se napravi za 1 minut. Sramota smo u svakom smislu. Hasan je mogao kroz 2-3 godine sve to popraviti jer je fino krenuo i znao sta radi. Ismet i ako bude htio PL to je sve na ho ruk. I nije dugotrajno
Calakovic se vraca u Gorazde
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Pa izradio ga ismet garant za pare, zato nisu htjeli juce uci ba prozivku. Isto ocekujte od zarica i poturalica.. sjeabat ce nas ismet do kraja sad
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bihacit1937 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 12:46Pa izradio ga ismet garant za pare, zato nisu htjeli juce uci ba prozivku. Isto ocekujte od zarica i poturalica.. sjeabat ce nas ismet do kraja sad
Samo politicka previranja, ovo sto se radi je cisto SDA maslo. Pokusat ce kroz NKJ progurat pozitivnu pricu SDA a svi drugi ne valjaju. I kad prodju izbori opet raspad, da se razumijemo ni ostale stranke nisu iste.nebeskasila je napisao/la: ↑19 jul 2024, 12:17Ja isto imam neku nadu i nadacu se do kraja da ce bit nesto dobro. Mislim da Ismet nije dosao zajebavati se ovdje. Gubiti svoje vrijeme, a zbog cega. Sacekacemo par dana pa cemo vidjeti sta ce se desiti. Nadajmo se svi dobrom.
Tko je zelio dobrobit Jedinstvu, trebao je stat uz Hasana i podrzat ga i da se lagano bez pritiska i horuk nacina rada sve promijeni iz temelja.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
nebeskasila
- Kontakt:
Tako jeGG3 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 13:01Samo politicka previranja, ovo sto se radi je cisto SDA maslo. Pokusat ce kroz NKJ progurat pozitivnu pricu SDA a svi drugi ne valjaju. I kad prodju izbori opet raspad, da se razumijemo ni ostale stranke nisu iste.nebeskasila je napisao/la: ↑19 jul 2024, 12:17Ja isto imam neku nadu i nadacu se do kraja da ce bit nesto dobro. Mislim da Ismet nije dosao zajebavati se ovdje. Gubiti svoje vrijeme, a zbog cega. Sacekacemo par dana pa cemo vidjeti sta ce se desiti. Nadajmo se svi dobrom.
Tko je zelio dobrobit Jedinstvu, trebao je stat uz Hasana i podrzat ga i da se lagano bez pritiska i horuk nacina rada sve promijeni iz temelja.
Nije jutros bio trening, prvi trening je veceras u 19.00h.
A ove tri "igracine" su bubali cijene i trazili pare na ruke vece nego sto zasluzuju realno, zato ih je Ismet odmah prekrizio, i neka je.
Doslo je par igraca vec, trebali bi se pojaviti veceras na treningu, ima i nekih crnaca pa cemo vidjeti ko su i sta su.
A ove tri "igracine" su bubali cijene i trazili pare na ruke vece nego sto zasluzuju realno, zato ih je Ismet odmah prekrizio, i neka je.
Doslo je par igraca vec, trebali bi se pojaviti veceras na treningu, ima i nekih crnaca pa cemo vidjeti ko su i sta su.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Jel to znači da smo se pozdravili i sa Zarićem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.