nemoj zayebavati nisu fer ispali prema ZariLloriS je napisao/la: ↑19 jul 2024, 13:35Nije jutros bio trening, prvi trening je veceras u 19.00h.
A ove tri "igracine" su bubali cijene i trazili pare na ruke vece nego sto zasluzuju realno, zato ih je Ismet odmah prekrizio, i neka je.
Doslo je par igraca vec, trebali bi se pojaviti veceras na treningu, ima i nekih crnaca pa cemo vidjeti ko su i sta su.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ako se sta ne dogovori u medjuvremenu, uglavnom jucer je tako bilo.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
-
nebeskasila
- Kontakt:
Opet ce biti komplet nova ekipa. Sami smo krivi sto nismo digli cijeli grad i stali iza Hasana. Smijenili skupstinu, otjerali sve redom i ostavili covjeka da radi. Trebali smo srusiti komplet grad.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
potpisujemnebeskasila je napisao/la: ↑19 jul 2024, 14:49Opet ce biti komplet nova ekipa. Sami smo krivi sto nismo digli cijeli grad i stali iza Hasana. Smijenili skupstinu, otjerali sve redom i ostavili covjeka da radi. Trebali smo srusiti komplet grad.
Ne znam bogami, mislim da je jedan golman a druga dva igraci.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 jul 2024, 14:38znas li imena tih novi igraca, jesu li crnci oni sto sam ti spominjao
Mi tako rusimo godinama, uvijek ista prica, i na kraju na skupstinu dodje 40 ljudi umjesto 300.nebeskasila je napisao/la: ↑19 jul 2024, 14:49Opet ce biti komplet nova ekipa. Sami smo krivi sto nismo digli cijeli grad i stali iza Hasana. Smijenili skupstinu, otjerali sve redom i ostavili covjeka da radi. Trebali smo srusiti komplet grad.
To i ja kazem, al eto loze se ljudi na PL, ja prvi, a nemamo nista od toga.nebeskasila je napisao/la: ↑19 jul 2024, 14:49Opet ce biti komplet nova ekipa. Sami smo krivi sto nismo digli cijeli grad i stali iza Hasana. Smijenili skupstinu, otjerali sve redom i ostavili covjeka da radi. Trebali smo srusiti komplet grad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
sn je podrzao naninog a ne Hasana. Oni su krivci. Prvi je Kuric donio prijedlog naninog na skupistinu. Sad smo najvjerovatnije ostali bez Zare, momka koji svim srcem voli Jedinstvo. Zalosno
-
nebeskasila
- Kontakt:
[quote=JuventinoBihac post_id=9871704 time=1721394927 user_id=48309]
sn je podrzao naninog a ne Hasana. Oni su krivci. Prvi je Kuric donio prijedlog naninog na skupistinu. Sad smo najvjerovatnije ostali bez Zare, momka koji svim srcem voli Jedinstvo. Zalosno
[/quote]
To jeste, SN treba biti pokretac svega sto je dobro. Podrzali su naninog, vidjecemo zbog cega. U Emira, sanju i ekipu necu nikad posumnjati jer vole klub 1000%.
Moze se i bez Zare, jbg. Ako ode jeste velika steta, ali opet ne znamo i dalje sta planiraju i kako.
[/quote]
To jeste, SN treba biti pokretac svega sto je dobro. Podrzali su naninog, vidjecemo zbog cega. U Emira, sanju i ekipu necu nikad posumnjati jer vole klub 1000%.
Moze se i bez Zare, jbg. Ako ode jeste velika steta, ali opet ne znamo i dalje sta planiraju i kako.
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
Nije samo vazno voljeti klub vec i znati sta je dobro po njega. Umjesto da se podrzao Hasan i da se krenulo uz istu ekipu uz par dobri pojacanja, sn je pred Hasanom onaj dan na skupstini donio prijedlog naninog. Samim tim su pokazali da ne zele Hasana. A svi dobro znamo sta je taj ismet napravio. Izvarao sve nas za stolice i pobjegao. Uzas
Sad da ti ja objasnjavam za ovo sto si napisao a sto puta je pisano u vezi ovoga, cak i ovdje na temi, nema smisla vise.JuventinoBihac je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:24Nije samo vazno voljeti klub vec i znati sta je dobro po njega. Umjesto da se podrzao Hasan i da se krenulo uz istu ekipu uz par dobri pojacanja, sn je pred Hasanom onaj dan na skupstini donio prijedlog naninog. Samim tim su pokazali da ne zele Hasana. A svi dobro znamo sta je taj ismet napravio. Izvarao sve nas za stolice i pobjegao. Uzas
Nisi u pravu, upadnes ovdje ko padobranac i odmah pocnes gluposti pisati.
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
Eto ja pisem gluposti a klub u nevidjenom rasulu. Pokrenite ti Lorise i nanin opet projekat "Stolice za europsko Jedinstvo".LloriS je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:31Sad da ti ja objasnjavam za ovo sto si napisao a sto puta je pisano u vezi ovoga, cak i ovdje na temi, nema smisla vise.JuventinoBihac je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:24Nije samo vazno voljeti klub vec i znati sta je dobro po njega. Umjesto da se podrzao Hasan i da se krenulo uz istu ekipu uz par dobri pojacanja, sn je pred Hasanom onaj dan na skupstini donio prijedlog naninog. Samim tim su pokazali da ne zele Hasana. A svi dobro znamo sta je taj ismet napravio. Izvarao sve nas za stolice i pobjegao. Uzas
-
Bihacit1937
- Kontakt:
*evropskoJuventinoBihac je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:35Eto ja pisem gluposti a klub u nevidjenom rasulu. Pokrenite ti Lorise i nanin opet projekat "Stolice za europsko Jedinstvo".LloriS je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:31Sad da ti ja objasnjavam za ovo sto si napisao a sto puta je pisano u vezi ovoga, cak i ovdje na temi, nema smisla vise.JuventinoBihac je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:24Nije samo vazno voljeti klub vec i znati sta je dobro po njega. Umjesto da se podrzao Hasan i da se krenulo uz istu ekipu uz par dobri pojacanja, sn je pred Hasanom onaj dan na skupstini donio prijedlog naninog. Samim tim su pokazali da ne zele Hasana. A svi dobro znamo sta je taj ismet napravio. Izvarao sve nas za stolice i pobjegao. Uzas
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
JuventinoBihac je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:35Eto ja pisem gluposti a klub u nevidjenom rasulu. Pokrenite ti Lorise i nanin opet projekat "Stolice za europsko Jedinstvo".LloriS je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:31Sad da ti ja objasnjavam za ovo sto si napisao a sto puta je pisano u vezi ovoga, cak i ovdje na temi, nema smisla vise.JuventinoBihac je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:24Nije samo vazno voljeti klub vec i znati sta je dobro po njega. Umjesto da se podrzao Hasan i da se krenulo uz istu ekipu uz par dobri pojacanja, sn je pred Hasanom onaj dan na skupstini donio prijedlog naninog. Samim tim su pokazali da ne zele Hasana. A svi dobro znamo sta je taj ismet napravio. Izvarao sve nas za stolice i pobjegao. Uzas
Ja evo neizmjerno volim klub, ali ljubav nije dovoljna da se ja kao uhvatim posla i da kao predsjednik UO dovedem klub gdje mu je mjesto. Potrebni su kontakti, potreban je vlastiti novac i još masu stvari koje nas velika većina na ovome forumu nema.
Mi možemo kupiti člansku, dres, rekvizit, stolicu, pomoći nekim prilogom rad Sile Nebeske i to je to
Hasan je jasno na Skupštini rekao da mu treba 700.000 KM da bi klub mogao funkcionisati i da mi treba velika pomoć svih, jer on nije u stanju sam osigurati taj novac i to j posteno.
Mi možemo kupiti člansku, dres, rekvizit, stolicu, pomoći nekim prilogom rad Sile Nebeske i to je to
Hasan je jasno na Skupštini rekao da mu treba 700.000 KM da bi klub mogao funkcionisati i da mi treba velika pomoć svih, jer on nije u stanju sam osigurati taj novac i to j posteno.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Dajte ljudi kanite se više Hasana koji vam je qurac???
Pa mi smo predzadnje kolo bili ispali ?
Samo dragi Allah zna kako je Maglaj ono okrenuo protiv Rudara !
Najace kad napisu posteno ostali ahahaha
Ostali ni samo ne znamo kako!
Hasan dobar lik , i to je to ali da on vodi Jedinstvo na aparatima i u ovokvoj drzavi nema smisla stvarno...
Hasan dobar lik , i to je to ali da on vodi Jedinstvo na aparatima i u ovokvoj drzavi nema smisla stvarno...
Dok je takvih ko ti i bicemo u blatuLondonRed je napisao/la: ↑19 jul 2024, 16:12Dajte ljudi kanite se više Hasana koji vam je qurac???
znaci zauvijek
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Okrenuo emir mujadzic znam ja milion posto,sve kako i sta...LondonRed je napisao/la: ↑19 jul 2024, 16:12Dajte ljudi kanite se više Hasana koji vam je qurac???
.....Sidje li sunce na luke dole....
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Pruziti podrsku ljudima neka vode klub.. Volio bih u inat da ovaj projekt uspije jer kod nas je tesko nakuhati kolaca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.