Ti si glavni, znamo svi zasto i kome ga blajvis.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Al ti ne znas jos kako ti ga stara duva meni. Opet ti moram ponoviti jer so degenerik. Kakva majka takav sin umobolik.
Budalastina Bgm, ovo je ogroman ugovor za nasu ligu. Inace se sponzori takmice ko ce vise dat kojem klubumuharemovicdzelo je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:34Padne ti milion s neba, četiri godine po 250000, plus će biti još par jakih cifara od tih zlatnih, tehničkih i ostalih i opet se bunimo nešto, ne paše nam a godinama nemamo uopšte doprinos od generalnog i sad nam je 250000 malo. Puno se kofrčimo, kako smo niko i ništa i kako smo još jedino sebi bitni.

Mi smo niko i nista jer smo klub srozali do dna. Sama cinjenica da smo zamalo ispali iz lige govori sve. A onda na to dodati navijaci kojima je ova situacija top. Koji nam objasnjavaju kako se dobro radi a ljudi kojo vode klub su sve lopovi i ljudi ala Zeljkovic koji vode savez a veze s sportom nemaju.
Zato smo tu gdje jesmo. Zato drkamo na 200 hiljada za godinu a s tim parama ne mozes pokriti dva mjeseca plata igracima. Vi stvarno mislite da su svi ovdje toliko glupi da padaju na vase price.
Kad nesto ne valja ne valja!
Zato smo tu gdje jesmo. Zato drkamo na 200 hiljada za godinu a s tim parama ne mozes pokriti dva mjeseca plata igracima. Vi stvarno mislite da su svi ovdje toliko glupi da padaju na vase price.
- HulahopkaGaPrima
- Kontakt:
Cim adminova starleta toliko pizdi, rade oni sasvim dobar posao. Debeljko, pisi i lazi sta hoces, nista nas ne moze iznenaditi od osobe koja ga prima od adminaBIZMARK66 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:14Mi smo niko i nista jer smo klub srozali do dna. Sama cinjenica da smo zamalo ispali iz lige govori sve. A onda na to dodati navijaci kojima je ova situacija top. Koji nam objasnjavaju kako se dobro radi a ljudi kojo vode klub su sve lopovi i ljudi ala Zeljkovic koji vode savez a veze s sportom nemaju.

Ne znam jel istina al cuo sam od ovog insajdera da je nestalo goriva za bagere sto trebaju jug graditi. Kakve smo mi khurate srece. Pa eto ako mozemo mi navijaci pomoci bar da se to gorivo nadje, ili eventualno da sami napravimo tribinu, bilo bi dobro.
Obecajte nam bar sponzorstvo bosnalijeka da mozemo apaurine uzimati povoljnije
Obecajte nam bar sponzorstvo bosnalijeka da mozemo apaurine uzimati povoljnije
Sreca, da ne znas da ti staru natezem. Seka je blizu isto al bolje da ne znas. Coravko. Nabi te naocale pametnije bi ti bilo da bolje vidis gdje ti stara ide navece.HulahopkaGaPrima je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:23Cim adminova starleta toliko pizdi, rade oni sasvim dobar posao. Debeljko, pisi i lazi sta hoces, nista nas ne moze iznenaditi od osobe koja ga prima od adminaBIZMARK66 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:14Mi smo niko i nista jer smo klub srozali do dna. Sama cinjenica da smo zamalo ispali iz lige govori sve. A onda na to dodati navijaci kojima je ova situacija top. Koji nam objasnjavaju kako se dobro radi a ljudi kojo vode klub su sve lopovi i ljudi ala Zeljkovic koji vode savez a veze s sportom nemaju.
Kad nesto ne valja ne valja!![]()
-
- Kontakt:
Vozdra raja. Prvo da se predstavim. Ja sam Sanjin Usto,brat od bivseg forumasa pod nickom Sanjin Lego. Nadam se da cemo se lijepo druziti i da cemo naseg Hulahopkicu Bizmarka nekako urazumiti ili barem odvici od adminove kare.
Sto se tice kluba, ja sam presretan sto konacno imamo pravog generalnog. Ocekivao sam manji iznos ili kraci ugovor, ovo je top ako je istina. Nadam se da ce uskoro biti zvanicno.
Ne znam dokle smo sa transferom Al Dzabera i sta se tu tacno desava. Jedino sam cuo da nasi pokusavaju da izvuku sto vise novca. Razumljivo je i to, ali ne treba zatezati previse ako vec postoji ponuda. Koliko god bi svi mi njega gledali jos, neka ide ako moze, bolje nego da ode dzaba kad mu ugovor istekne.
Treba nam jos igraca, ali pravih igraca, da bi se s pravom nadali Europi. Jedno dva klasna pojacanja bi itekako napravila razliku u ovoj ekipi, ne mora vise od toga. I bolje dva prava nego 5 jeftinijih levata.
Sto se tice kluba, ja sam presretan sto konacno imamo pravog generalnog. Ocekivao sam manji iznos ili kraci ugovor, ovo je top ako je istina. Nadam se da ce uskoro biti zvanicno.
Ne znam dokle smo sa transferom Al Dzabera i sta se tu tacno desava. Jedino sam cuo da nasi pokusavaju da izvuku sto vise novca. Razumljivo je i to, ali ne treba zatezati previse ako vec postoji ponuda. Koliko god bi svi mi njega gledali jos, neka ide ako moze, bolje nego da ode dzaba kad mu ugovor istekne.
Treba nam jos igraca, ali pravih igraca, da bi se s pravom nadali Europi. Jedno dva klasna pojacanja bi itekako napravila razliku u ovoj ekipi, ne mora vise od toga. I bolje dva prava nego 5 jeftinijih levata.
Hahahahahah gdje ce ko sa ovim forumom. Najneozbiljniji forum u drzavi.
Gledaj degena botova. Hahahaha. Kakvi umobolici
Jos registruj profila debilcino mozda neko povjeruje.

Jos registruj profila debilcino mozda neko povjeruje.

12 dana pred prvenstvo ozbiljan protivnik. 3 min pregled nijedan sut u okvir gola.
-
- Kontakt:
Dusa mu bilo da ovako sukne samom sebi. RiP Sanjo, brate mojsanjinlego je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:08Jel Miske nije prodao niti jednog igrača? A izvini, možda se ne sjećaš .. tad su ti tek mljecni zubi poceli ispadat ..

-
- Kontakt:
Jel moguce da ni u prijateljskoj utakmkci u gostima ne mozemo da pogledamo na go
Godinama ide prica sto se ne trazi, sto se ne nudimo, bolje ista nego nista. Dobijes 250k, kaze ne valja, uzas.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:34Padne ti milion s neba, četiri godine po 250000, plus će biti još par jakih cifara od tih zlatnih, tehničkih i ostalih i opet se bunimo nešto, ne paše nam a godinama nemamo uopšte doprinos od generalnog i sad nam je 250000 malo. Puno se kofrčimo, kako smo niko i ništa i kako smo još jedino sebi bitni.
Evo valja. Samo nam otkri sta mozes s tim parama za sezonu ?MrkiMedo je napisao/la: ↑19 jul 2024, 17:35Godinama ide prica sto se ne trazi, sto se ne nudimo, bolje ista nego nista. Dobijes 250k, kaze ne valja, uzas.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:34Padne ti milion s neba, četiri godine po 250000, plus će biti još par jakih cifara od tih zlatnih, tehničkih i ostalih i opet se bunimo nešto, ne paše nam a godinama nemamo uopšte doprinos od generalnog i sad nam je 250000 malo. Puno se kofrčimo, kako smo niko i ništa i kako smo još jedino sebi bitni.
-
- Kontakt:
Mozes 250 hiljada puta vise nego sa NULA konvertibilnih maraka koliko dobijes kad nemas GS.
Degencino maloumna, smisljaj malo bolja pitanja
Degencino maloumna, smisljaj malo bolja pitanja

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- jointunija
- Kontakt:
Imaš obraza da se opet javiš botino?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑19 jul 2024, 17:30Jel moguce da ni u prijateljskoj utakmkci u gostima ne mozemo da pogledamo na go
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Na stranu sto je adminov trol, ovaj frajer je fakat glup ko kuuracBIZMARK66 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 17:56Evo valja. Samo nam otkri sta mozes s tim parama za sezonu ?MrkiMedo je napisao/la: ↑19 jul 2024, 17:35Godinama ide prica sto se ne trazi, sto se ne nudimo, bolje ista nego nista. Dobijes 250k, kaze ne valja, uzas.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:34
Padne ti milion s neba, četiri godine po 250000, plus će biti još par jakih cifara od tih zlatnih, tehničkih i ostalih i opet se bunimo nešto, ne paše nam a godinama nemamo uopšte doprinos od generalnog i sad nam je 250000 malo. Puno se kofrčimo, kako smo niko i ništa i kako smo još jedino sebi bitni.

Gledam ovaj pregled utakmice Zeljo-Zrinjski i ne znam kome da vjerujem,dal Coricu da smo izgledali dobro ili svojim ocima da nismo imali normalnu priliku...
-
3 napdača nas odbila,od toga 1 javno...
hmmm
hmmm
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 43 gosta.