NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nista mi postigli nismo sa ovom promjenom u upravnom odboru. Opet preko noci i opet cini mi se na silu.
Volio bih neko sa objavi taj famozni Ismetov plan od prije par godina i da se objavi taj sto je poslao u junu Gradu i skupstini kluba. Koliko se sjecam tad grad nesto nije htio potpisati pa Ismet odustao, ispravite me ako grijesim. Sta je on to ponudio kao "investitor" tad i sad, koliko trazi od grada sredstava, koliko ce svojih sredstava unijeti u klub, hoce li sta uraditi po pitanju stadiona, terena, omladinskog pogona.
Volio bih neko sa objavi taj famozni Ismetov plan od prije par godina i da se objavi taj sto je poslao u junu Gradu i skupstini kluba. Koliko se sjecam tad grad nesto nije htio potpisati pa Ismet odustao, ispravite me ako grijesim. Sta je on to ponudio kao "investitor" tad i sad, koliko trazi od grada sredstava, koliko ce svojih sredstava unijeti u klub, hoce li sta uraditi po pitanju stadiona, terena, omladinskog pogona.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Koliko ja znam uslov je tad bio da stadion predje u vlasnistvo kluba i ugovor na 20god. A sad mislim isto to, plus da grad i dalje daje pare koliko i do sad, i da te pare idu na infrastrukturu, ekipa i sve ostalo je na njemu. Ali ovo nije 100% . Mozda neko zna i boljetropic je napisao/la: ↑19 jul 2024, 16:47Nista mi postigli nismo sa ovom promjenom u upravnom odboru. Opet preko noci i opet cini mi se na silu.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Meni je nerealno da nema apsolutno nikakvih informacija iz kluba,da se do sad niko nije oglasio.
Emira obavezno uz Naninog !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Kako si naporan za Emira nevjerovatno, ne znam jel te ovdje zanima Jedinstvo ili Emir Mujadzic…
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma de ignorisite ga, ne zna nista ni napisati osim Emir najbolji. sta mu se uvlacis u guzicu. Ignorisati svaki njegov komentar dok ne napise nesto vrijedno rasprave ili daljeg komentarisanja.
Jel ima iko od vas da ide na trening pa da javi stanke, ja nisam u Bihacu trenutno
Jel ima iko od vas da ide na trening pa da javi stanke, ja nisam u Bihacu trenutno
Ti druže bacaš drkicu na Hasana,i meni nešto pričaš o Emiru ?
Pa haman si ko brat Kulenović kad zavergla sa Vedom.
Pa haman si ko brat Kulenović kad zavergla sa Vedom.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Brate meni nije bitno jel predsjednik kluba Hasan, Emir ili tamo neki Milorad, bitno je da covjek vodi klub na ispravan nacin. Sa napravi od kluba nesto bolje. Ja od tog kluba nikad dok sam ziv necu uzeti marku, a dao bi sve da moze biti bolje. Niti forsiram samo Hasan, govorim o njemu jer je covjek imao plan, postenje, i radio bi za klub ono sto je trenutno ispravno 100%. Nisam kao kulenovic jer on gleda svoju korist, ja gledam korist kluba i na taj nacin ovdje komentarisem. Tako da nikad necu predlagati nekog zato sto ce zbog tog nekog meni biti bolje kao sto ti radis
Pazi isto razmisljamo,meni ne treba marka od Jednistva niti bi kad uzeo kartu besplatno ili sta već,a kamoli da ukradem nikad!nebeskasila je napisao/la: ↑19 jul 2024, 19:13Brate meni nije bitno jel predsjednik kluba Hasan, Emir ili tamo neki Milorad, bitno je da covjek vodi klub na ispravan nacin. Sa napravi od kluba nesto bolje. Ja od tog kluba nikad dok sam ziv necu uzeti marku, a dao bi sve da moze biti bolje. Niti forsiram samo Hasan, govorim o njemu jer je covjek imao plan, postenje, i radio bi za klub ono sto je trenutno ispravno 100%. Nisam kao kulenovic jer on gleda svoju korist, ja gledam korist kluba i na taj nacin ovdje komentarisem. Tako da nikad necu predlagati nekog zato sto ce zbog tog nekog meni biti bolje kao sto ti radis
Ja samo mislim da trenutno mi nemamo boljeg od Emira,posjeduje sve sto treba jednom bolesniku kakvo je Jedinstvo nazalost
zauzet je Emir, trenutno je direktor reprezentacije BiH
a taj tvoj emir koji nije zasluzio ni da mu se ime pise velikim slovom je grobar kluba, spasavao klub samo da bi mogao isplatiti svoje pare koje je trosio svi znamo kako, blokirao racun x puta
a taj tvoj emir koji nije zasluzio ni da mu se ime pise velikim slovom je grobar kluba, spasavao klub samo da bi mogao isplatiti svoje pare koje je trosio svi znamo kako, blokirao racun x puta
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel ti možeš dokazati svoje tvrdnje pred npr sudom ?
Da ima ikakvog suda lik bi vec bio osudjen
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma ako si uz klub znas sve o njemu. Bespotrebno komentarisemo o nebitnom covjeku koji je kupovao utakmice, pa onda pare trazio nazad i blokirao racun kluba. To zna cijeli grad, nez zasto se ikako vracamo na to. A nismo mi ovdje ni policija ni sud da tuzimo nekog. Ovo je samo forum.
Trenutno je tu Ismet i on bi trebao biti glavna tema. Zasto se ne oglasava, kao da je ukro klub pa se umirio
Trenutno je tu Ismet i on bi trebao biti glavna tema. Zasto se ne oglasava, kao da je ukro klub pa se umirio
Ima optuznica za Emira, Ismeta i Abida. Mislim za isplacivanje plata igracima bez placanja doprinosa i poreza, sta vec. U jednu ruku to je nelogicno jer se potpisuju amaterski ugovori sa igracima gdje se daje plata nego druge stvari.
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
na treningu nema ni zare ni poturalica. Bilo je oko 18 igraca svi su mladi. Par stranaca
Pa kod Ismeta je bilo dosta profesionalnih ugovora, to nas je i ukopalo.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Znaju li se imena tih crnaca jbt sta nam se desava u klubu ovo je haos
A dajte ljudi ohanite malo, kao da je ovo prvi put da smo promijenili cijelu ekipu. Sačekajte da vidimo kakvi su na terenu, pa cemo onda suditi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Neri nije u tome problem stari nego apsolutno ni jedna informacija nije potekla iz kluba, nije Naninom nana osnovala klub i odrzala toliko godina pa da ne mora javnost obavijestiti, ni on ni bilo ko drugi.
Fuj, ne mogu da vjerujem pa imate li kalendar vidite li koji je datum, mozda bi i mi navijaci voljeli znati hoce li nas neko pojacati eto cisto onako, inace to je svugdje na svijetu obaveza kluba kod nas nije nista…
Bas mi se gadi ovo sve previse, valjda sam stariji pa ne mi zeludac vise nije u stanju neke stvari da podnese. @nebeskasila momak je 100% upravu klub treba bojkotovati i zahtijevati promjenu. Mene licno boli qurac za svima njima i korisit nemam ni od koga niti mi treba, ali Semanic je jedino rjesenje za klub.
Svi koji budu podrzavali ovo, nesvjesno rade protiv kluba kojeg vole, ako iko vise ovo i voli mislim da smo presli na fazu da samo zalimo, jel je nase Jedinstvo vrc odavno mrtvo
Pa kako će biti kad Aljo drži stranicu kao taoca?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.