Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ja sam prvi put ovde,ovo je moj prvi post. Ali voleo bi da cujem zasto uporedjujes Savu sa Dodikom, i zasto tako cinicno " Savo za normalizaciju" ? Ako smem da pitam??? I kakvi su to intervju,keve ti?SaltCityAttack je napisao/la:hhaha jsul ovo pocele prijevremene sale za 1 april?.... cuj savo Milosevic u savezu za normalizaciju![]()
...mogo bi i Dodik komotno...pa da je Savo za normalizaciju,on nebi igrao a Srbiju, vec bi igrao za svoju maticnu zemlju Bosnu i Hercegovinu...jos kad uzmem u obzir kako je davao intervijue i sta je pricao prije utkamice u Sarajevu, kada su gostovali onda stvarno bolje da nas nema ako nam on dodje sredjivati stvari
Neprihvatljiv je Savo Milosevic. Nek mu FS Srbije da fotelju. Zasluzio je nakon toliko dobrih partija u njihovom dresu.SrdjanBL je napisao/la:Zasto je retardiran? Sta je to u njemu ne prihvatljivo?
Mozemo pricati o tome da nije realan i da je to samo spisak lijepih zelja, ali da je retardiran nije cak naprotiv...
Ma ne mora on biti u pitanju, ja sam se tu osvrnuo cisto na clanak, a ne kako bi sta bilo uredjeno u tom komitetu za normalizaciju i ko bi bio clan, to su, kao sto sam napisao, samo neci spisak lijepih zelja, ali da je clanak kao clanak uredno napisan i da bi odprilike tako trebao izgledati komitet za normalziaciju ja se potpuno slazem, a ko ce biti u njemu ja a i niko od vas ne moze znati niti moze uticati na to.za_zivot_cijeli je napisao/la:Neprihvatljiv je Savo Milosevic. Nek mu FS Srbije da fotelju. Zasluzio je nakon toliko dobrih partija u njihovom dresu.SrdjanBL je napisao/la:Zasto je retardiran? Sta je to u njemu ne prihvatljivo?
Mozemo pricati o tome da nije realan i da je to samo spisak lijepih zelja, ali da je retardiran nije cak naprotiv...
Moram te ispraviti jer ovo boldovano nije tačno, 100% provjerena je informacija da taj komitet za normalizaciju mora formirati savez koji će imati kontrolu nad cijelom teritorijom države a ne samo jednim djelom da bi se moglo ići u evropu, istina prije stvaranja zajedničkog saveza se moglo ali više ne!psiho je napisao/la:Od sutra, smece iz saveza je bivse...
Znaci nista se ne pitaju vise i UEFA i FIFA donose svoj statut za BiH. Ko prihvata taj statut ide na jednu stranu i igra utakmice pod okriljem iste, ko ne zeli na livadu
Ajmo mico kupi svoje smece i povedi druzinu otpadnika iz hercegovine hihihi
Zivio Platini i Blater!
Hmmm,neznam care jel to bas tako jednostavno,ti znas isto da kod nas vise nema jednostavnih jednacina.psiho je napisao/la:Od sutra, smece iz saveza je bivse...
Znaci nista se ne pitaju vise i UEFA i FIFA donose svoj statut za BiH. Ko prihvata taj statut ide na jednu stranu i igra utakmice pod okriljem iste, ko ne zeli na livadu
Zivio Platini i Blater!
nasborik je napisao/la:Moram te ispraviti jer ovo boldovano nije tačno, 100% provjerena je informacija da taj komitet za normalizaciju mora formirati savez koji će imati kontrolu nad cijelom teritorijom države a ne samo jednim djelom da bi se moglo ići u evropu, istina prije stvaranja zajedničkog saveza se moglo ali više ne!psiho je napisao/la:Od sutra, smece iz saveza je bivse...
Zivio Platini i Blater!
taman sam ovo poceo pisatipsiho je napisao/la:nasborik je napisao/la:Moram te ispraviti jer ovo boldovano nije tačno, 100% provjerena je informacija da taj komitet za normalizaciju mora formirati savez koji će imati kontrolu nad cijelom teritorijom države a ne samo jednim djelom da bi se moglo ići u evropu, istina prije stvaranja zajedničkog saveza se moglo ali više ne!psiho je napisao/la:Od sutra, smece iz saveza je bivse...
Zivio Platini i Blater!
strpi se do sutra, pa onda boldiraj
savez ce biti formiran od klubova koji zele da prihvate Statut EUFA-e i FIFA-e. To znaci nema kantona, nema srpske....samo predstavnici klubova koji prihvataju statut. Koji ne prihvataju i ne postoje i gotovo.
Sjetite se 2003 godine i prvog formiranja zajednckog saveza . Slicno je bilo, pa kad su srbi shvatili da ce igrati u sumi onda su odjednom shvatili da je OK zajednicka liga....
Sabur do sutra hehe
kakva bolan entiteta ?, UEFA/FIFA NISU POLITICKE STRANKE, KO HOCE HOCE, KO NECE, zdraoo, ha janasborik je napisao/la:Da, istina to je da će biti dok je aktivan komitet za normalizaciju, međutim oni će morati ubjediti sviju ta se taj statut mora usvojiti, u oba entiteta, kada svi pristanu na to (mislim da hoće, nema evrope nema para) onda će ovlašćenja prenijeti na novi savez koji će imati kontrolu nad čitavom državom i iz njega će klubovi u evropu..
tako je!bordo_Sarajevo je napisao/la:kakva bolan entiteta ?, UEFA/FIFA NISU POLITICKE STRANKE, KO HOCE HOCE, KO NECE, zdraoo, ha janasborik je napisao/la:Da, istina to je da će biti dok je aktivan komitet za normalizaciju, međutim oni će morati ubjediti sviju ta se taj statut mora usvojiti, u oba entiteta, kada svi pristanu na to (mislim da hoće, nema evrope nema para) onda će ovlašćenja prenijeti na novi savez koji će imati kontrolu nad čitavom državom i iz njega će klubovi u evropu..
to sto ti nikad nisi vidio ne znaci da ne postojiemir_ je napisao/la:ma ne znam, meni ovo za normalizaciju smrdi pravo. jer to nije nigdje zabiljezeno. praksa fife i uefe je da ceka tebe da pristanes, a do tada si suspendovan. ali opet ako znamo da mi i jesmo posebni treba cekati sutrasnji dan i nadati se... puno vrijede ova pisma koja se salju na adresu uefe, od bakira i rektora!!!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10 i 19 gostiju.