BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Hvala, da si živ i zdrav.bhsport je napisao/la: ↑19 jul 2024, 17:39Čestitke Sarajevu i Borcu na prolazu dalje i sretno im u narednoj rundi kao i Zrinjskom.
Sto se tiče nafuranih ruralaca iz Vrapčića, dao Bog da se ugase. Od najdražeg kluba iza mog Zeljezničara, u zadnjih par godina su mi ogadili Velež da bi tačno volio da se ugase.
Daleko najgore izdanje nekog BH tima u evropi od osamostaljenja.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Jel moguce da ce ublehas na klupi Veleza preziviti najvecu blamazu u historiji bh fudbala?Uz trenera i uprava treba da leti yebala ih ova pojacanja odrijesite jednom kesu i bar pristojan rok odradite jednom u zivotu.2 top trenera vam bjeze jer ne date marke nikome i cigancite,yebes tu upravu ublehasi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Al me petardira
- HulahopkaGaPrima
- Kontakt:
Ubili ih kao admin Hulahopku

Bilo bi smijesno otjerati lika koji je dosao prije pet i pol dana.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2024, 19:20Jel moguce da ce ublehas na klupi Veleza preziviti najvecu blamazu u historiji bh fudbala?Uz trenera i uprava treba da leti yebala ih ova pojacanja odrijesite jednom kesu i bar pristojan rok odradite jednom u zivotu.2 top trenera vam bjeze jer ne date marke nikome i cigancite,yebes tu upravu ublehasi

Realno. Ne bi Guardiola napravio nista za 5 dana. Prosla su vremena kad za ovakve protivnike trener nije ni trebao. Neki je dublji ovdje problem, mada ima Velez polovnjake u timu.Morpheus je napisao/la: ↑19 jul 2024, 19:37Bilo bi smijesno otjerati lika koji je dosao prije pet i pol dana.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2024, 19:20Jel moguce da ce ublehas na klupi Veleza preziviti najvecu blamazu u historiji bh fudbala?Uz trenera i uprava treba da leti yebala ih ova pojacanja odrijesite jednom kesu i bar pristojan rok odradite jednom u zivotu.2 top trenera vam bjeze jer ne date marke nikome i cigancite,yebes tu upravu ublehasiA da je sramota jasta je nego sramota, ne ispadanje **** ispadanje, vec primanje pet golova.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pali smo za jedno mjesto u borbi za 33 mjesto. Sada smo 38.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nisi upucen, pare su najmanji problem. Neka treneri idu, vi dajite Fedji Dudicu i Zeljkovicu 15000 20000, mi nemamo i necemo, treba zastititi klubNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2024, 19:20Jel moguce da ce ublehas na klupi Veleza preziviti najvecu blamazu u historiji bh fudbala?Uz trenera i uprava treba da leti yebala ih ova pojacanja odrijesite jednom kesu i bar pristojan rok odradite jednom u zivotu.2 top trenera vam bjeze jer ne date marke nikome i cigancite,yebes tu upravu ublehasi
Nismo ista prica sto bi se reklo tako da gledati iz tog ugla i nije bas realno. Mujan ne igra za 1500, ni Jevtovic. Plan je potreban, Orec je jeftin ali ga je neko fino upratio i doveo. Moze se ali treba znati i imati njuh. I posloziti mali miliom stvari i onda ce i igrac biti dobar i zadovoljan
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Plate nisu problem.Ljudi traze pojacanja da im se dovedu vi kazete nemamo odnosno necemo da dajemo toliko i ljudi se zahvale i idu gdje im je bolje.Postujem ja to sto vi ulazete pare u izgradnju stadiona i to stavljate kao prioritet,neka i treba ulagati u infrastrukfuru pozdravljam ali cjenkanje sa igracima oko 300 maraka gore dole daje za rezultat ovo jucer.Ja sam navijao da prodjete ali uopste me ne cudi eliminacija obzirom koliko ste ocajan rok odradili.Vidim kako stite klubkillafrommanilla je napisao/la: ↑19 jul 2024, 20:54Nisi upucen, pare su najmanji problem. Neka treneri idu, vi dajite Fedji Dudicu i Zeljkovicu 15000 20000, mi nemamo i necemo, treba zastititi klubNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2024, 19:20Jel moguce da ce ublehas na klupi Veleza preziviti najvecu blamazu u historiji bh fudbala?Uz trenera i uprava treba da leti yebala ih ova pojacanja odrijesite jednom kesu i bar pristojan rok odradite jednom u zivotu.2 top trenera vam bjeze jer ne date marke nikome i cigancite,yebes tu upravu ublehasi
Nismo ista prica sto bi se reklo tako da gledati iz tog ugla i nije bas realno. Mujan ne igra za 1500, ni Jevtovic. Plan je potreban, Orec je jeftin ali ga je neko fino upratio i doveo. Moze se ali treba znati i imati njuh. I posloziti mali miliom stvari i onda ce i igrac biti dobar i zadovoljan
Mene bi stid bilo oni 200tinjak ljudi sto su prevalili toliki put.Kakav si ti trener piqko imas li obraza kakvi su to igraci Andorci im strpaju 5 komada.Ne bi imao obraza stati pred tribinu sto je previse previse je.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
"Sreca" pa Velez ispade. Doveo AEK Lamelu iz Seville 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma nisi bas upravu. Najbitnije je znati sta zelis. Dudic i ona generacija je dokaz kad znas sta zelis da se moze i s malim ulaganjima. A sad imamo vece pare sigurno al nemamo plan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2024, 20:59Plate nisu problem.Ljudi traze pojacanja da im se dovedu vi kazete nemamo odnosno necemo da dajemo toliko i ljudi se zahvale i idu gdje im je bolje.Postujem ja to sto vi ulazete pare u izgradnju stadiona i to stavljate kao prioritet,neka i treba ulagati u infrastrukfuru pozdravljam ali cjenkanje sa igracima oko 300 maraka gore dole daje za rezultat ovo jucer.Ja sam navijao da prodjete ali uopste me ne cudi eliminacija obzirom koliko ste ocajan rok odradili.Vidim kako stite klubkillafrommanilla je napisao/la: ↑19 jul 2024, 20:54Nisi upucen, pare su najmanji problem. Neka treneri idu, vi dajite Fedji Dudicu i Zeljkovicu 15000 20000, mi nemamo i necemo, treba zastititi klubNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2024, 19:20Jel moguce da ce ublehas na klupi Veleza preziviti najvecu blamazu u historiji bh fudbala?Uz trenera i uprava treba da leti yebala ih ova pojacanja odrijesite jednom kesu i bar pristojan rok odradite jednom u zivotu.2 top trenera vam bjeze jer ne date marke nikome i cigancite,yebes tu upravu ublehasi
Mene bi stid bilo oni 200tinjak ljudi sto su prevalili toliki put.Kakav si ti trener piqko imas li obraza kakvi su to igraci Andorci im strpaju 5 komada.Ne bi imao obraza stati pred tribinu sto je previse previse je.
Evo u ovom klipu ti je sve objasnjeno. Blagajic skup 20k, ima li slican profil za 10, a ne ako nece Blagajic dovedes Okekea stopera.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Nije loša situacija kada se u obzir uzmu protivnici ekipa iz ovih država koje su oko nas.
Irska: Shamrock igra sa Spartom Prag, St. Patricks s Vaduzom i Shelbourne sa Zurichom. Dakle, ostaje maksimalno St. Patricks, ako i to.
Kosovo: Balkani s Hamrunom, Drita s Breidablikom, Llapi s Brondbyem. Valjalo bi da ispadnu dvije makar.
Farska Ostrva: KI sa Malmo, Vikingur s Gentom, HB s Hajdukom. Ovo bi trebalo biti minimalno dalje.
Finska: HJK ne igra, KuPS sa Tromso, Ilves s Austrijom iz Beča. Isto bi moglo biti minimalno.
Latvija: RFS sa Bodo/Glimt, Riga sa Slaskom, Auda sa Cliftonville. Ovi će skupiti nešto, uz Kosovo najbolji žrijeb.
Island: Vikingur s Egnatijom, Breidablik sa Dritom, Valur sa St. Mirrenom i Stjarnan sa Paide. Njima je najbolje zapravo, ali mora i to nekome.
Armenija: Pyunik sa Strugom, Noah sa Sliemom, Urartu s Banikom i Ararat sa Zimbru. Armenci će nas prestići sigurno.
Mada su ove kalkulacije glupost, kad nama Velež donese 0,125 kontra ekipe iz Andore. Kad protiv takvih protivnika nemaš 0,500, mjesto nam i jeste oko 40. pozicije.
Irska: Shamrock igra sa Spartom Prag, St. Patricks s Vaduzom i Shelbourne sa Zurichom. Dakle, ostaje maksimalno St. Patricks, ako i to.
Kosovo: Balkani s Hamrunom, Drita s Breidablikom, Llapi s Brondbyem. Valjalo bi da ispadnu dvije makar.
Farska Ostrva: KI sa Malmo, Vikingur s Gentom, HB s Hajdukom. Ovo bi trebalo biti minimalno dalje.
Finska: HJK ne igra, KuPS sa Tromso, Ilves s Austrijom iz Beča. Isto bi moglo biti minimalno.
Latvija: RFS sa Bodo/Glimt, Riga sa Slaskom, Auda sa Cliftonville. Ovi će skupiti nešto, uz Kosovo najbolji žrijeb.
Island: Vikingur s Egnatijom, Breidablik sa Dritom, Valur sa St. Mirrenom i Stjarnan sa Paide. Njima je najbolje zapravo, ali mora i to nekome.
Armenija: Pyunik sa Strugom, Noah sa Sliemom, Urartu s Banikom i Ararat sa Zimbru. Armenci će nas prestići sigurno.
Mada su ove kalkulacije glupost, kad nama Velež donese 0,125 kontra ekipe iz Andore. Kad protiv takvih protivnika nemaš 0,500, mjesto nam i jeste oko 40. pozicije.
Svakako Shamrock, RFS i KI prelaze u Evropsku ligu ako ispadnu, kao Borac.zaostrog je napisao/la: ↑19 jul 2024, 22:03Nije loša situacija kada se u obzir uzmu protivnici ekipa iz ovih država koje su oko nas.
Nase timove su revans utakmice syebale da valja. Hajde, Borcu i Sarajevu se moze progledati kroz prste jer su prosli pa mogu popraviti situaciju, pogotovo Borac. Ali je Velez sve syebao...
Za nadati se da Zrinjski opravda ulogu nositelja u ova 2 pretkola, naravno ako ga sreca posluzi u trecem i ako prodju Bravo, a trebali bi. Ovi se mucili sa Connah's Quayom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je zaboravljeno, 2014.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jul 2024, 17:59Je li onda kad nismo pustili da osvojite titulu a trebali smo, bolje vi nego Zrinjski, a mi odlucili odigrati za sebe i potruditi sebhsport je napisao/la: ↑19 jul 2024, 17:39Čestitke Sarajevu i Borcu na prolazu dalje i sretno im u narednoj rundi kao i Zrinjskom.
Sto se tiče nafuranih ruralaca iz Vrapčića, dao Bog da se ugase. Od najdražeg kluba iza mog Zeljezničara, u zadnjih par godina su mi ogadili Velež da bi tačno volio da se ugase.
Ili ima neki drugi razlog
Razlog od prosle sezone i ovo sranje oko naseg stadiona, ucjene i ostalo, umislili da su Arsenal a ono mlohava cuna.
Dobro je neko napisao od frke sa krpama sve vam nizbrdo krenulo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Zamisli kakvi ste onda vi ako vas je mlohava cuna dobila 3 od 3 prosle sezonebhsport je napisao/la: ↑19 jul 2024, 22:15To je zaboravljeno, 2014.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jul 2024, 17:59Je li onda kad nismo pustili da osvojite titulu a trebali smo, bolje vi nego Zrinjski, a mi odlucili odigrati za sebe i potruditi sebhsport je napisao/la: ↑19 jul 2024, 17:39Čestitke Sarajevu i Borcu na prolazu dalje i sretno im u narednoj rundi kao i Zrinjskom.
Ili ima neki drugi razlog
Razlog od prosle sezone i ovo sranje oko naseg stadiona, ucjene i ostalo, umislili da su Arsenal a ono mlohava cuna.
Dobro je neko napisao od frke sa krpama sve vam nizbrdo krenulo.

- hordasDoboj
- Kontakt:
Prije da je Klafuric otisao jer je dosao neko da mu se mjesa u posao (citaj Kevelj). Ja sam siguran da mu je predat cijeli sportski dio da bi ostao, doveo par igraca iz Hrvatske i nastavio gdje je stao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2024, 20:59Plate nisu problem.Ljudi traze pojacanja da im se dovedu vi kazete nemamo odnosno necemo da dajemo toliko i ljudi se zahvale i idu gdje im je bolje.Postujem ja to sto vi ulazete pare u izgradnju stadiona i to stavljate kao prioritet,neka i treba ulagati u infrastrukfuru pozdravljam ali cjenkanje sa igracima oko 300 maraka gore dole daje za rezultat ovo jucer.Ja sam navijao da prodjete ali uopste me ne cudi eliminacija obzirom koliko ste ocajan rok odradili.Vidim kako stite klubkillafrommanilla je napisao/la: ↑19 jul 2024, 20:54Nisi upucen, pare su najmanji problem. Neka treneri idu, vi dajite Fedji Dudicu i Zeljkovicu 15000 20000, mi nemamo i necemo, treba zastititi klubNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2024, 19:20Jel moguce da ce ublehas na klupi Veleza preziviti najvecu blamazu u historiji bh fudbala?Uz trenera i uprava treba da leti yebala ih ova pojacanja odrijesite jednom kesu i bar pristojan rok odradite jednom u zivotu.2 top trenera vam bjeze jer ne date marke nikome i cigancite,yebes tu upravu ublehasi
Nas i naše ekipe ubija diskontinuitet trenera i ekipa. Zrinjski je to najbolje pokazao u ovih zadnjih par godina, i Sarajevo 2018-2021. Naravno jos neke stvari se moraju poklopiti ali ovo je prvi presuslov.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.