Džabe kad nema tog koji će dati 500.000 godišnje, nema. Možeš pristati na 250.000, opet pokrenuti broj da sakupimo pare ili neJmati GS nikako. Šta je najbolja opcija? Ne zanimaju me druge ekipe i koliko oni dobijaju od GS, zanima me Željo. Opet ću reći, puno se kofrčimo, a prošlo deset godina kako smo zadnju titulu podigli.Virtu4l je napisao/la: ↑19 jul 2024, 23:02E ovdje se ti i ja nećemo složiti. Naravno da je 250.000 godišnje malo i naravno da je sponzor odmah pristao na četiri godine jer bi samo lud to odbio.
Nemamo godinama doprinos od generalnog jer držimo cijenu. Cijenu koju je uostalom odredio Senad Misimović i tu ga apsolutno podržavam. Ovo što ćemo dobiti je pola od te cijene, a i malo više ćemo dati, mislim na reklamni prostor.
Ako ćemo se voditi logikom bolje išta nego ništa i prodavati se za pet feninga, onda smo na mnogo nižim granama nego sam mislio.
Uostalom provjeri koliko Saajevo dobija od Turkiša ili Velež od Agroherca.
Možemo mi zacijeniti generalnog i milion, šta fali, ali kad će ga pronaći? Kad budemo imali ekipu koja će rasturati, kad budemo išli na titulu i kup, kada budemo stalni učesnici takmičenja pod okriljem UEFE, e tad možemo da zacijenimo mjesto GS, a do tada, šuti i poklopi se.